Jump to content
GIGN Forum

Darba Likumi


HyperBoy
 Share

Recommended Posts

Pazīstamam cilvēkam problēma - darbs pieprasa, lai uztaisītu kontu Parex bankā, lai varētu tur algu ieskaitīt. Bet cilvēks (nezinu kāpēc) negrib atvērt to kontu. Vai tā ir obligāta prasība, vai arī ir iespējams, lai naudu pārskaita uz jau esošu kontu.

Jautāju šeit, cerībā, ka kāds būs ar šādu lietu saskāries, negribas k-kā rakties cauri darba likumiem :(

un ja nav nekas jēdzīgs ko ierakstīt, tad palūgšu nerakstīt ;)

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Tiesu instanču darbiniekiem arī ir viena noteikta banka - SEB aka Unibanka. Laikam visiem, kuriem valsts maksā algu konti ir SEB`ā.

Sencis ir nomainījis 3 darbavietas un visu laiku viņam algu pārskaita uz vienu un to pašu Hansabankas acc un nekad ar to nav bijis problēmas, lai gan firmai konts bija Parex`ā.

Tavam paziņam drošvien tā ir brīvprātīgi obligāta prasība :)

Link to comment
Share on other sites

Prosta katrai firmai konts stav sava banka un uz tas bankas kontu viniem ir ari visizdevigak parskaitit naudu. BET - tu jebkura mirkli vari pateikt shefam, ka tev riebjas parex, ka tu vinu nevari ciest un lai vins tev skaita uz citu banku. Protams - nesi parsteigts, ja shefs tev saka, ka ietures no tavas algas 1Ls komisiju par tadu joku. No otras puses - ja tu esi labs sava darba, tad vari prasit shevam kaut vai lai vins tev naudu pasniedz uz rokas un restorana pie svecem! Ja vinjam tevi vajadzes, vinam pajat par tadiem sikumiem! ;)

Beef

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...