MADKILL Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Kaa juus domaajat, vai krievu urljiks kursh ir teiksim 2gadus vecaaks (16 un 18 gadi) vareetu 100% izrakstiit latvietim kursh ir tikai dazhus centimetrus garaaks par urljiku un vienas miesasuzbuuves? Latvietis nekaadas ciinjas maaxlaas nav trenneejies un urljiks arii... izsakiet domas. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Cik esmu novērojis ir 2 tipu urlas: Klusie - kuri reāli var arī pa vienam kko izdarīt. Abibas perdeļi - kas blato pārsvarā baros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Galvenais nevajag baidities! Urlas parsvara mak tikai runat un nereali mist! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Urlas ir pasistas,kā olgalvas...Vnk neciešu urlas,jo viņi tikai savu lielo muti māk plātīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Šī diskusija tikai parāda, ka neesat diži tālu no savu apspriešanas objektu līmeņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) Loši kkādi. Kāpēc Jums liekas, ka visi "urlas" ir kkādi totāli mīzali utt. un, kad visi šie urlas ir vienādi?? Šitas te, kas izveidojis topiku MADKILL pašam vienkārši sanākušas problēmas ar kkādu pacanu un tgd ir pārmīzies un pielicis bikses. Nenozīmē, ka krievam uzreiz ir jābūt urlai. Ir arī normāli krievi, kurus es ļoti labi pazīstu. Un es neteiktu, ka viņi būtu baigākie mīzali. EDĒTE: Samērā jēdzīgs topiks. Edited September 14, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 obanā, kas par topiku nu nevar taču to pateikt, ja mēs abus neesam redzējuši un iespējams pat nepateiktu ja arī redzētu P.S. un nav nozīmes vai viņš ir urla, čigāns, jaunais krievs vai latvietis, jo tas neko nemaina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts