Dream Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Sveiki Gign admini... Veeleejos ieguut uz servera shaadas tiesiibas slap, slay, kick, xasay, ja tas nebuutu par daudz prasiits. Varu iztikt bez kick. Ceru taas ieguut, jo jau labu laiku speeleeju uz gign, veeleejos paliidzeet uztureet kaartiibu uz servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 Es veeleetos dzirdeet atbildi, ja tas nau par daudz prasiits ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 bwlee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Lai ko tas noziimeetu, ssoreiz pilniigi piekriitu MAcho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Es veeleetos pievienoties macho ar vienu dzejoliiti veltiitu dream: Es tev saku zhaa, Jo tu mirsi, jaa. p.s. shaa garaa un izsmeljoshaa dzejolja doma ir: tu mirsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0rsted Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 aaaaaaaaaa tapeec Dream te visiem rec. dod njaa labs panjeemiens kaa dabuut tiesiibas taads gudriniex visiem te naak taka admins dod rekomendus, lai peec tam redzeetu ka shameejais vinjiem dod, vinji jau buus dabuujushi un dod vinjam arii rec. nu psc kaada sisteema beigaas sanaak, lai gan dream maneejais nebuutu maniijis tev baigi biezhi speeleejot-konkretaak: NEKAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 un tu vareetu paklauseet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Es uzskatu ka Dreamz tiesiibas ir nopelniijis daudzkaart vairaak nekaa nightmerry vai player... Ja taadiem dod, kaapeec dreamam nevareetu dot ??? Es par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippy Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 dream tu neesi tiesiibas pelniijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 w0rsted.. gudri teikc.. a tev kaadreiz nav ienaacis praataa ka, tas ka drm atbalsta savus draugus, NAAV meegjinaashana ieguut tiesiibas.. un skippy.. peec manaam domaam drm's tiesiibas ir pelnijis galvas tiesu vairaak par vairaakiem jau esoshiem adminiem... gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Manupraat Dream ir labais keks, pilniigi atbalstu tieiibu iedossanu vinnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 Ir Labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 dream PAR (nu pa ka es nevaru dot rec vai anti rec , es saku ka esmu par !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0rsted Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 w0rsted.. gudri teikc.. a tev kaadreiz nav ienaacis praataa ka, tas ka drm atbalsta savus draugus, NAAV meegjinaashana ieguut tiesiibas.. peec manaam domaam drm's tiesiibas ir pelnijis galvas tiesu vairaak par vairaakiem jau esoshiem adminiem... njaa... un pasaki man taa kad dream ko tad vinsh atbalsta??? un veel pasaki vai tad nevar speleet bez taa tiesiibaam VISIEM vinjas tik ljoti vajadziigas PSC nee es jau nebuutu pretii patc dabuut taas tiesiibas! nu bet vinjas jau nav tik traki man vajadziigas, ka bez vinjaam nevareetu mieriigi paspeleet! man piem. ir tikai viens iemesls kapeec es domaaju kad man buutu vajadziigas tiesiibas! Tad kad ienaa cepuk un saak dot vai nu monitoringu vai WH nezinu ko vinsh tur iisti dara bet tas nav normaali- kr4 nav tiiirs! es to zinu pa visiem 100%!!! ka vinsh spelee ar kaadiem eXtra navarotiem! jo esmu skatijies pietiekami daudz demkas un muuvikus - saliidzinot... sanaak ka GIGNaa spelee ahujennakais PRO speleetaajs un tas klans... nu. nez. veel gibeeju teikt ka varbuut vinsh ir pelnijis vairaak KAA CITI ESOSHIE ADMINI!!! jaa un zinu tikai to ka te dirshos, kautgan pats agri vai veelu pats prasiishu tiesiibas! nu bet savu iemeslu es jau mineeju... jo tad kad es speleeju man besii kad ienaak viens keks ar 4iitiem un saak valjiit visu TM caur sienu hedos, un pareejie no zaudeetaaju TM aiziet uz vinja{HACK} TM nu kr4 KRISAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 šitā geka tekstus man intelekts par zemu, lai varētu saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 mans intelekts i veel zemaaks, paskatos uz to garo penteri un nosplaujos, un eju palasiit KO CITU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 (edited) lai gan dream maneejais nebuutu maniijis tev baigi biezhi speeleejot-konkretaak: NEKAD un tu jau laikam katru dienu pavadi uz GIGN.. ka vari apgalvot ka vish jau nu nespeelee biezhi, jo luuk tu vinju neeeesot redzeejis.. man piem. ir tikai viens iemesls kapeec es domaaju kad man buutu vajadziigas tiesiibas! Tad kad ienaa cepuk un saak dot vai nu monitoringu vai WH nezinu ko vinsh tur iisti dara bet tas nav normaali- kr4 nav tiiirs! es to zinu pa visiem 100%!!! ka vinsh spelee ar kaadiem eXtra navarotiem! jo esmu skatijies pietiekami daudz demkas un muuvikus - hmm... suure. !! jaa un zinu tikai to ka te dirshos, kautgan pats agri vai veelu pats prasiishu tiesiibas! nu bet savu iemeslu es jau mineeju... peec tavaam domaam nav drusku neloogjiski.. ? jo tad kad es speleeju man besii kad ienaak viens keks ar 4iitiem un saak valjiit visu TM caur sienu hedos, un pareejie no zaudeetaaju TM aiziet uz vinja{HACK} TM nu kr4 KRISAS KEX TU VISPAAR FIXEE LIIDZI KO TU RAXTI ? Edited July 12, 2004 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 Veeleejos ieguut uz servera shaadas tiesiibas slap, slay, kick, xasay, ja tas nebuutu par daudz prasiits. Veeleejos tikai bish palabot xasay komandas vietaa xsay un ja var xpsay Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 un taa dream izskrien uz vaartu pusi un iesit golu!!!! rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 kad vish iesita kaadu golu ? neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 FreeLancer pasties uz worsted bildi... * vinjam aiz muguras lieliski var saskatiit divus burtus "Ha" - taatad geks jau pats sevi izsmej un lieliski apzinaas savu idiotismu... * - gribeedams sevu bildi pavairot vinjsh sadziivee(postos) diezgan biezji izraada savus netiiros zobus(vai tas par ko neliecina?) *atgriezjamies pie bildes...man tieshaam aciis sarieshas asaras redzot worsted dibenaa ieaugusho stieni, - kas liecina par beernibaa guutu traumu pareizaak sakot vinjam iespeejams naacies beerniibaa diezgan biezji "paraut" stieni, uun vienreiz taa raujot laikam iemuka dibenaa - trauma uz muuzju ***** rezumeesim - neliela balsoshana ne pateemu... 1. - neliela terapija pie psihologa 2. - te vairs neko nevar liidzeet 3. - ilgs un nogurdinosh treninjsh vajadziigs 4. - worm? 5. - ziemassveetkos es nebuushu maajaas viennoziimiigi... 6. - dzert vaig mazaak 7. - tvaika iela [tiripiri] 8. - vajag viziiti pie zobaarsta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Vai vajadzēja tā censties, lai uzrakstītu pilnīgu beztolku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 tiesam! Bloody tu neko normalu tur neesi uzraxtijis, tapat visi zin, ka worsted ir l...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0rsted Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 FreeLancer pasties uz worsted bildi... * vinjam aiz muguras lieliski var saskatiit divus burtus "Ha" - taatad geks jau pats sevi izsmej un lieliski apzinaas savu idiotismu... * - gribeedams sevu bildi pavairot vinjsh sadziivee(postos) diezgan biezji izraada savus netiiros zobus(vai tas par ko neliecina?) *atgriezjamies pie bildes...man tieshaam aciis sarieshas asaras redzot worsted dibenaa ieaugusho stieni, - kas liecina par beernibaa guutu traumu pareizaak sakot vinjam iespeejams naacies beerniibaa diezgan biezji "paraut" stieni, uun vienreiz taa raujot laikam iemuka dibenaa - trauma uz muuzju ***** rezumeesim - neliela balsoshana ne pateemu... 1. - neliela terapija pie psihologa 2. - te vairs neko nevar liidzeet 3. - ilgs un nogurdinosh treninjsh vajadziigs 4. - worm? 5. - ziemassveetkos es nebuushu maajaas viennoziimiigi... 6. - dzert vaig mazaak 7. - tvaika iela [tiripiri] 8. - vajag viziiti pie zobaarsta! Ev tu siikais kraaninj blody davai ieliec bildi!!! ja tev nav kauns ? es jau labpraat veleetos redzeet tavu KIDA bildi pats te muldi pa citiem un sleepies? aaa tu lai kam nemaaki dabuut foto iekshaa kompii? ja? zheel es tevi vareetu pamaaciit to nevaig likt CD-rom bet gan skanerii! bet ko es te maciishu, ka tajaa teicienaa: 'NIU4i Papu Jebatsa' man zheel taadus kaa tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Naf tik gari teksti jaaabiida, taa pat neviens nelasa wors... tekstus jo vinji ir paaraak gari, samaaksloti un dumji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts