Jump to content
GIGN Forum

Gg_elevated_gx Cs:source


LIONz
 Share

Recommended Posts

Map name: gg_elevated_gx

Author web page: http://gamerx.lv

Original map by unknown author made for 1.6

converted to CS:Source by LIONz.

All the Custom textures are added in the .bsp file.

bugfix and improvements from gg_elevated_gx_b1:

Added 3D SkyBox with moving clouds.

Added more details for surrounding walls.

Added some decals.

Fixed over bright lights.

thm_63197.jpg thm_63198.jpg thm_63199.jpg

thm_63200.jpg thm_63201.jpg thm_63202.jpg

DOWNLOAD

Edited by LIONz
Link to comment
Share on other sites

O beidzot kāda acīm tīkama mape no LIONz puses tik žēl, ka man uz šī PC nav CSS notestēšu, kad būšu pie otra! :)

No skrīniem izskatās tīri orģināla rakstura mape ar labi sakombinētām textūrām un tas, ka ārpusējā fonā mājām spīd gaisma shine īpaši nebojā mapes izskatu!

Link to comment
Share on other sites

XD sho mapi max pa 45min var uztaisiit

Nu tad varoni uztaisi :D. 45minutes var uztaisīt tikai tādu mutes virinātāju kā tevi.

Ir viens teiciens kas ir tieši tev domāts gudri dirst nav malku cirst un tavai zināšanai es nemēdzu neko ātri darīt ja daru tad daru kārtīgi un pārbaudu visu lai ir kā nākas.

Šī karte neskatoties uz savu necilo izmēru kopa ar visu testēšanu tika izveidota 2 dienu laikā, abas dienas pa 13h darba un testēšanas :P . Tad nu lūk shtfu lāmeri un parādi ko tu vari izdarīt pirms apdirs citus!

Link to comment
Share on other sites

btw: apkatiiju tavu mapi - tuvaak... nu pa 4h max...

bl* taadu suuda mapi var uztaisiit pa 4h katrs dirseejs... es pat uz VHE 3.5 vareetu uztaisiit vinju aatrak neka tu uztaisiitu 35hp_2 uz VHE 4.0... XD tu tur bi6ku ar clipping tool... un salicis paris maajas un viss. Laikam taas 22h skatiijies monitora un domaaji ka var ko noklipot??? Nu neizskatas ka kaut kur butu 4akareejies...

Skatoties uz tavam CS 1.6 mapem.... esi iemaaciijies klipot =] visas ir 10min darbs +Testeeshana XD

Netaisos te dirsties ar kaadu retardu kas doma ka maak labi mapot... Un es te esmu ielicis paris savus maakslas darbus... Protams vinji nav iipashi labi XD... jo es atshkjiriibaa No tevis... nevaru ilgi noseedeet pie hammera!!!

Pat mani siikie suudi ir labaaki nekaa shis klucis. Un es nesaku ka es maaku labi mapot =] Un veelviens topiks iespeejams parveertiisies par vietu kur :vemj: =]. Varu dereet ka dirsiisi preti... to protams No teviim var sagaidiit...

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Varbūt vienkārši izkaujaties, lai pierādītu savu taisnību? :violent:

Varbūt 13h darbs dienā un divas dienas ir mazliet pārspīlēti no LIONz'a puses, kautgan es nekad neesmu nopietni mappojis... tāpēc nav nejausmas cik laiku prasītu tā uzbliešanai .

Bet shine ir piekasīgs lecēklis(forši sanāca) Ja grib visu tā kārtīgi izdarīt, pieslīpēt katru stūrīti, pārbaudīt, izķert vaboles, tad drošvien zināms laiks paiet. Ja darbojas aptuveni šādi "Ai, reku stūris spīd cauri... pielikšu priekšā skapi, lai neredz." Tad iespējamstasarī varētu prasīt 4h :D Pati doma par 13 stundām pavadītām pie āmura liekas nereāla :D

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

eu davaj, shine nedirs, a to nobanošu, profilakses pēc, par fleimošanu.

karti gan diemžēl nevaru iečekot, jo CSS nava, bet par spīti tam piekritīšu "gudri dirst nav malku cirst", un es pieļauju ka pat malku cirst tu nemāki. Tev vienmēr gadās kaut kādas atmaskas, ka pirms format c esot bijušas labās kartes etc. nezinu kā citi, bet es tam neticu, redzot kādas kartes ir tās dažas ko tu mums "visžēlīgi" parādīji, teikdams ka tās jau kaut kādas švakās etc. Turklāt normāli mapperi kartes neatstās uz cietā, kuru formatēs.

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl neko labu nevaru pateikt par karti, kur izmantotas kadas piecas tekstūras(neskaitot decalus). Ja tas nebūtu hl2 ar 3D skajboksu, karte izskatītos pēc prastas iceworld-like viduvējības. Gaļas mačiem protams karte der, bet tas arī viss.

Vairāk izskatās pēc quake2 nevis hl2 :)

Link to comment
Share on other sites

Vairāk izskatās pēc quake2 nevis hl2 :)

Viņa arī domāta ir gaļai (kā nekā GunGame karte kas paredzēta serveriem ar respawn funkciju, bet ir tīri labi spēlējam ari bez tā) un veidota tā lai spēlētājam FPS būtu augsts pat uz sūdīgiem PC un lai serveris nebūtu noslogots ar informācijas apstrādi par fizikas elementu atrašanās vietu tādēļ neko lieku neesmu licis protams varēju salikt visādus atkritumu modeļus iekšā, bet kam tas ir vajadzīgs gaļas kartei :P .

Un runājot par tekstūrām nevis skaits ir noteicošais bet gan izvietojums un pielietojums proporcionāli pret de_dust, manai kartei ir daudz vairāk tekstūru uz tāda paša lieluma gabala kas būtu izgriezts no de_dust.

Link to comment
Share on other sites

Šī jau nav HL2 karte bet CSS tur nekas nelido labākajā gadījumā ripo :D es jau būt priecīgs ja varētu pretiniekam ar pisuāru iemest pa galvu, bet diemžēl CSS šie fizikas modeļi ir tikai traucēklis uz kuriem tu uzskrien uzķeries vai aizķeries un iestrēgsti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...