Guest enjoy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 es gribu noshaut macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Nez kapēc, bet man liekas, ka 90% te nekas neizdosies. Nu jā, ja tomēr notiek, tad es arī piedalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Ja bus tad piedališos ! uz pagajšo biju ieradies tikai biju rezerve un netiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 macho nespēlēs,spēlēs tikai jaunie gign talanti!! P.S. izskatās ka lietas bīdāš un ka kkas notiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 vieglak ir taa - ja statos parsniedz 50 h un nav lielaks par 100 h (vai tml) Tad tu esi ieksaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 es tik un taa gribu noshaut macho luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 TB visu laiku esmu gribejis piedalities ALL Star... Me in.... Dr. Pepper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Ja jau Tu mani esi pieminējis jau pašā 1. topika replijā, tad es esmu iekšā! Edited August 27, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ja dabuusi server, par ko es stipri shaubos, tad es arii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 piedalosssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 bet vajg stundu ierobezojumu... nevar but tads kuram ir 4h vajag min vismaz 30h Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Es domāju man stundas nepietrūks - 357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Es piedliisos , ja vareesu :> man ir 27 + 8 no csdm online time nu veel ajv ar ctiem nikiem ^__^ Edited August 27, 2007 by dRoT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 man laikam 41h Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Nu tagad varētu izlemt cik pret cik spēlēs!Jo,lai es zinu kādu serveri dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 piedalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Kurs teicis ka tur kkas būs pec stundam??!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Tātad serveris atrasts! Būs 10vs10 Bet nekas,ganjau būs jautri!Piedalīsies arī mans draugs LorDs,jo viņš ir servera turētājs!Vajadzēs veikt servera pārbaudi,un visiem sanākt kādu dienu,lai pārbaudītu kā būs ar lagiem! Izlemjam datumu kad notiks servera pārbaude,ir takš jāzin vai būs lagi vai nebūs! P.S. tie kas teica ka nenotiks,vajag būt optimistiem! Re kā viss izvērsās,serveri dabūju,spēlētājus arī Tādad,vēlak upgreidoši savu pirmo repliju,kas piedalas kas nē! Ja būs vairāk par 20 cilvēkiem,un ja būs 40,tad varēs dabūt vēl 2 komandas! Esmu priecīgs ka viss norit kā pa sviestu! Edited August 27, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) EDIT* apsveicu ar serveri. Briinumainaa kaartaa viss tieshaam biidaas uz priekshu. Varbuut ir zinaami aptuvenie datumi kad shis pasaakums vareetu notikt? Labpraat piedaliitos, bet iisti nezinu kaa buus ar laiku. Edited August 27, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 es tagad iesaku sagrupet ka spiedalas mani ieskaitot un grupas kadas bus un protams laikus aa un vel iemocir skypa vai mirc nick lai var pass pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Es domāju, ka varētu kādā trešdienā vai ceturtdienā pa dienu tas būtu ideāli, jo piektdienā nevar domāju pats sapratīsi un tā tās pēdējās dienas aiziet. Trešdiena un ceturtdiena man liekas, ka būtu ideāli kādos vienos divos.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Tātad serveris atrasts! Būs 10vs10 Bet nekas,ganjau būs jautri!Piedalīsies arī mans draugs LorDs,jo viņš ir servera turētājs!Vajadzēs veikt servera pārbaudi,un visiem sanākt kādu dienu,lai pārbaudītu kā būs ar lagiem! Izlemjam datumu kad notiks servera pārbaude,ir takš jāzin vai būs lagi vai nebūs! P.S. tie kas teica ka nenotiks,vajag būt optimistiem! Re kā viss izvērsās,serveri dabūju,spēlētājus arī Tādad,vēlak upgreidoši savu pirmo repliju,kas piedalas kas nē! Ja būs vairāk par 20 cilvēkiem,un ja būs 40,tad varēs dabūt vēl 2 komandas! Esmu priecīgs ka viss norit kā pa sviestu! ventrilo vai ts2 serveri arii vajadzeetu, bet tas jau vienkaarshaakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Mēs varētu tā-Rīt ap vakarpusi izmēģināt serveri,Visu trešdienu mēs ar draugu pielabojam serveri,un tad ceturdien spēlējam ap kādiem 14:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ja rit tad vakara ja ceturdien tad nez bet uztaisi topic ar pieteiksanos utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 es piekriitu ka ceturdien spelejam bet nevari ludzu sastadit sarakstu kur ir visi kas speles?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts