vautinsh Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ev kada nezin kadu pluginu ka piem. admins uzraksta konsole amx_<komanda> <niks> un kipa nofo4ejas taa speeleetaaja ekraans un saglabajas uz mana datora. zinu ka ir taads Admin Screen, bet tas to bildi klientam saglaba nevis man!!! Man vajaga tadu kas man saglaba!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 1kārt tāds nav! 2kārt tas ir izrunāts, tādu nav iespējams uzmeikot, jo skrīns nevar tik uzņemts caur tevīm, vaī arī saglabāties iekš tava PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Kā pluginu šito nevar uztaisīt, bet var kā atsevišķu programmu! Atvainošanās pieņemta ekstam Edited August 19, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Bļe tu esi pārliecināts? tad izskaidro kādā veidā tu vispār taisies veidot autput? pajols!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 pa 5ls to progu peerku!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Amneezija ne taa tevi sapratu, sry... Edited August 19, 2007 by esctm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 nafig pirkt ja tada jau ir ssc un ssServer have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 pamaaciiiba kaa uzlikt ssc ir seit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 ssc ir taads kuru klientam ir jaliek ! man vajaga tadu ko iesledzu es un kuram gribu uznjemu screenshot!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 nem sito http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=422732 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=422732 lol sis arii saglabaa uz ciitera pc skriinus!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 LOL vins prasija pluginu LOL es vinam to iedevu LOL kurs te ir LOL maki lasit ko vispar vins rakstija? LOL :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 kurs te ir LOL maki lasit ko vispar vins rakstija? LOL :superlol: :superlol: :superlol: Jā bļe es domāju viņš māk a tu gan nē dauni : Ev kada nezin kadu pluginu ka piem. admins uzraksta konsole amx_<komanda> <niks> un kipa nofo4ejas taa speeleetaaja ekraans un saglabajas uz mana datora. zinu ka ir taads Admin Screen, bet tas to bildi klientam saglaba nevis man!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linc Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 speletajiem vajaga klientu tad ari var taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 A tu dauni vispar paskatijies vinu tas ir admin screen 2 tas saglaba uz admina datora dauni!!!! vispirms izlasi to un tad raksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 a tu pirdien pats paskaties! pastijos divas reizes un nejau man saglabajas bet speletajam loliks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 vecīt aizej nomierini nevrvus tu pa daudz palaid mutīti + nevietā . Tu neko nezini tik dirs citiem tu dauni bla bla bla :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 2 fearless, Paraadi, kur rakstiits, ka tas saglabaajas admina datoraa. 2 vautinsh, maacies c++, uztaisiisi pats, ietaupiisi 10ls un nevienam nekas nebuus jaavelk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 2 vautinsh, maacies c++, uztaisiisi pats, ietaupiisi 10ls un nevienam nekas nebuus jaavelk... kamer c++ iemacishos pajies gads labak pirkt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 labak pirkt!!! iemaaciities ir viens, uztaisiit kas pavisam cits. Nezinu gan kur tu atradiisi kaadu, kas tev to taisiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now