KeKe- Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 a kur es? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 tu nebrauksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 nu skaidrs , nu es tad varbūt braukšu, ja dabūšu ar kādu pazīstamu ^^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 , nu es tad varbūt braukšu, ja dabūšu ar kādu pazīstamu ^^^^ Tur jau nevaig obligati braukt ar pazistamajiem,piem es tur būšu pirmo reizi,un daudzas sejas jaunas sapazishu,tomer ir ari ko zinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 AMAGAD, ZORGA NEBŪS ? Nebūs, ko vainot pie visa ? bleeeiiiii..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Count me in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 emm nu es tev daļēji piekrītu , kad braukt lai redzēt sejas ar ko biezi redzi caur cs vai forumā , bet tomēr vienam kurš nevienu nepazīst kaut kā negribas braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Nemīz, es tieši tā arī pirms 2 gadiem aizbraucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 tu arī esi sarakstā lol jums visiem vajadzētu paņemt acis pirkstos lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 denja saraksta ir divreiz. viens ir mby un otrs ir vienkarshi denja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 minority neierodas. gf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 gf ? kā tad tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 gf ? ble, ko tu tur strīķējies? Jā, nē, jā, nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 amagad, kā jau es tev teicu, to vienu lietu pārcēlu, bet ir vel viens citws pieraksts, kuru ja pārceļu tad tikai uz oktobra sākumu. droši svītro mani ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 jums visiem vajadzētu paņemt acis pirkstosBļe, nahuj tad man search pārleca pāri, kad es speciāli meklēju? Sajūtu blēdības! Bet nu anyway gavenais, ka es tur esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 macho es ar savu zakji braucu...lai nejustos 1ns.. tatad 1rezerves vietu rrezerveju, Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 firefox vienā pluginā uzlika case-sensitive searcham man liekas. tas sux. good man - oooo keei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Tāpēc arī nebraukšu + datums nav labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 change me to FAK MBY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 uz tusu es ar savu beibi netieku, jo tika izteiks piedāvājums, kuram es nespēju atteikt (brauciens pa velti uz Itāliju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 uz tusu es ar savu beibi netieku, jo tika izteiks piedāvājums, kuram es nespēju atteikt (brauciens pa velti uz Itāliju) Nesatraucies, vari braukt uz tusu, es tavā vietā varu uz to Itāliju aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 mani drikst njemt aaraa no saraksta.. tomeer vai arii kaa bija gaidaams, nauda iet skaneedama kamer uzturies RIga... zheel, bet tai pashaa laika tagad vareeshu atvilkt kadu reizi savu pakalju uz chileni! gl jums tur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nebūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 normāls bariņš savācies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 nu es saskaitiju tikai 17! Beefs (joprojam busu) p.s. KLAU DIVERSANT - ka tur ar gulesanu? Kadas viesu majas vai viesnicinas nav tuvuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts