macho Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Joprojaam esmu pateiciigs wormam ka vinsh izdomaaja ieviest komentus pie regjistreeshanas kur cilveekiem jaanoraada iemesls kaapeec vinji grib regsjitreeties - kopsh taa laika neskaitaamas peerles ir birushas. Es domaaju salikt lielaako dalju sheit Idea :: Slurdax tapeec kad man patiik gigna seiveris un es gribeetu dabuut labu rank! MajorMax nez.... patīk labi serveri bez urlām, kuri sēž datorsalonos... Un gribas cz uzspēlēt ar citiem =] NaR eeee.....domaaju ka esmu diezgan labs pretinieks [debiili ne? ] |16:32:59| <worm> puisis vaardaa Flyer |16:33:02| <worm> vestule nr.1 |16:33:03| <worm> es gribetu pa prasit adminu tiesibas |16:33:03| <worm> 1)es speleju gigna vienigi |16:33:03| <worm> 2)es labi speleju cs |16:33:03| <worm> 3)es domaju ka admina tiesibas es Flyers esmu pelnijis |16:33:15| <worm> vestule nr.2 |16:33:16| <worm> iedod worm man admin tiesibas domaju ka tas es esmu pelnijis. |16:33:16| <worm> 1)es labi speleju cs |16:33:16| <worm> 3)es Flyer esmu pelnijis admina tiesibas |16:33:16| <worm> 2)es speleju cs vienigi gigna |16:33:27| <worm> vestule nr.3 |16:33:28| <worm> plizz worm iedo admina tiesibas es litoshu savas tiesibas tikai gadijumos kas rakstiti servera tiesibu lietoshanas noteikumi ludzu iedod man Flyer admina tiesibas |16:33:39| <worm> -------------------- |16:33:39| <worm> Girts Liepinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 (edited) Sludraxu -suuti naaaaaaaa*** MajorMax - yooo ! Shitais mans firends , sen nav redzeets (kopsh 11 juunija ) ietecu noka4aat CS:Cz (pa regoshanu gan nekaa nezinu o_0) par tresho komentu nav Btw , ko juus briinaties par Sludraxu ? Vinsh no kompakta Edited June 16, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 kompaktaa ir liimenis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 (edited) Man atnaaca shitaada veestule : par slotu, Jun 17 2004, 09:36 AM Flyer : Es gribetu palugt admina sltu plizz jo es lbi speleju cs. -------------------- Girts Liepinsh Kaadaa sakaraa man atnaak veestule par slota pieteikumu? Taa kaa es buutu admins Edited June 17, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 man atnaaca kkas liidziigs tavam: Flyer gribu klut par adminu, Jun 16 2004, 10:26 PM es gribu klut par adminu jo tagad ilgi speleju cs un ari labi es cs speleju es tiesam gribetu ludzzu klut par adminu Girts Liepinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 tas flyers 4istaakais fanaatikjis taadus lohus vajag suutitt dilleess Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 tas flyers 4istaakais fanaatikjis taadus lohus vajag suutitt dilleess un kur tewi vajadzeetu suutiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 (17:13) ? Walker ? worm (17:13) ? worm ? nee (17:13) ? Walker ? ti dalbaeb ? (17:14) ? Walker ? nahuja (17:14) ? Walker ? blad dazhe sprosit' nelzja (17:14) ? Walker ? xule ja nemogu nik zaregit' ? (17:14) ? Walker ? pizdec (17:14) ? Walker ? mudak Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 ar neapbrunotu aci ir redzams, ka dabas brinumi existe ari arpus gign foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 pie tam varu dereet ka niks "Walker" ceelies no seriaala "Voker Tehaskij Reindžer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 baaaac eedd normaals serials ja ! zhel tik ka kad biju agraks park daudzas serijas redzeeju tagad liekas ka visas jau ir redzetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 jaa bija labs bet kad biju siiks riebaas krievu valoda un tapeec tikai neskatijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Man patоk Vхkers, kaut vai tapзc, ka viтр savos gados spзj mierоgi uztaisоt roundhouse kick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 ookei turpinam onku registracijas no gigna: coolman Je bal man gribas paspeeleet laudis (tiem kas zin flyer) N.A.T.O ([N.A.T.O]) (own: Flyer) Mails: [email protected] es labi speleju cs + Orgasm Mails: [email protected] es labi speleju cs (ak jaa Flyer un Orgasm NAV, es atkartoju NAV viens un tas pats pidars) rembo! becose u dont have rembo yet. (lai gan nospiezhot virsu nikam man izleca sekojosh pazinjojums: Uzmanibu! Iespejams, ka liidziigi niki jau ir registreti: ..... Niks: rembo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 (edited) Īpaši pievēršam uzmanību "Je bal man gribas paspeeleet laudis". Kā man patīk, kad cilvēki sāk lietot random vārdus, nezinot to nozīmi, tikai tāpēc, ka tas tagad ir modē un tā runā ir kruti. PS Kā izdzēst postu? Edited June 21, 2004 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2004 Author Report Share Posted June 21, 2004 Saso.lv lai man nebuutu tik veetrainas riita erekcijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2004 Author Report Share Posted June 26, 2004 KOKOTI Mails: [email protected] Because i want play at the gut server and than yours is gut...thx you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wee-MaN Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 labi ka ir labs atsauksmes par gign serveri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 JuCeEnS Mails: [email protected] nu ja pieregjistreesiet, ta sapratiisiet... es jums negribu te chakareet smadzenes, taa kaa nesatraucaties es jums te nepisiishos pa kaajaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 noreecos no shitaa... specigais Mails: [email protected] Es esmu mazinbjsh, bet njiprs... puisim bija vairak kaa viens niks registrets, bet sakara ar mega-superiigo riizonu, es to pieregistreju tomeer Halftime (Halftime |) (own: Demo) Mails: [email protected] Tadel ka mes esam debili uz cs ak jaa mums Valmieraa agents paradijies ir... Figo Mails: [email protected] Man loti patik spelet cs!!!Es fanoju par gign serveri!!!!Es speleju no Valmieras!!!Un ceru ka busu vienigais kas saks pirmais spelet gign serveri!!Un ja mani panemsiet tad es popularizesu so serveri Valmiera~~!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Njaa esmu bijis valmieraa un teikssu ka tur ir vajadziiga populaacija, savadaak gign nomirs un nebuus Valmieraa, taas tak i sausmas, kaa gign liidz ssim pastaaveeja bez populaacijas valmieraa AARPRAAC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 pst... popularizēšana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 The^Beasts (The^Beasts //) (own: D1skonecteR) Mails: xxxxxxxxxxx Gribu klanu lai butu kruts !!!Ho4u klan 4tob dev4onki ljubili !! Susliks Mails: xxxxx ehh... nesmu dzenieks teikshu dzeja pisies tu pa kalnu lejaa ! tatad secinajumi : es velos peelet lai visiem paraadiitu kaa ES varu maukt leja pa kalnu un apsteigt Citus =P ehh... ( PANTINJSH NETIIKA VEERST UZ ADMINIEM VAI CITIEM AUGSTA RANGA GIGN.cs.SERVER MEMBERIEM ) p.s. vispaar jau ja nebuus smiekliigs meils tad es nerakstiishu. Tipa jau it kaa nav smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Worm un macho man saak likties ka jums tik tieshaam ljoti jautri iet ar to regjistreeshanu it iipashi, ka vienmeer atrodas shaadi cilveeki, kam ir dabas dots talants to daoljliteratuuru izdomaat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now