Jump to content
GIGN Forum

Wee-MaN

Mirstīgais
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Wee-MaN's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. ap cikiem vareetu buut taa speele? sorry, ja kaut kur tika tas mineets, vnk slinkums lasiit...
  2. Wee-MaN

    Lēmums

    Dj_erix tik nesasprindzini muskuli pa stipru Atceries ka allus tiks razhots vienmeer !
  3. Wee-MaN

    Briivstundinnas

    man domaaju diezgan jautri ir gaajis ar amatmaaciiibu stundaam runaajot par skolotaajiem ... - 6 klasei - raaells vecis , labs - 7 kaut kaads dievnesis bet ar pedinja pazinjaam ar miiksto likshanu uz stundaam un tad vinju izmeta - 8 no blakus skolas paarnaaca pie mums viens opis kursh kuram patika iekjert tas beidzaas ar to ka vinjsh skolaa paarkrita paar margu un ar galvu pa priekshu jiblic pret zemi un rekur tu esi uz vietas beigts skolas foaajee uz griidas , bet nu opis bija saliidzinoshi reeaals pipars - 9 iedomaajieties pashu nespeejiigaako cilveeku uz dusmoshanos un lamaashanos kursh jums taali vienalga, nu bljin dari ko gribi , un lai kaa vinsh censhas tu tik pasaki- jjaaa, sapratu - rodzjer zett bija viss madraciii
  4. Wee-MaN

    Paliidziet Kaads

    Probleema taada ka esmu uzsaacis sho maaciibu gadu anglijaa un man nav vaardniicas , taapeec pirmais ko iedomaajos bija veersties pie jums vai juuus teiksim worm or admins nevarat luudzu iemest gigna failos tildes biroju juus noteikti kliegsiet : use gooogle or dc++ bet sorry nav pieejams ceru uz atsauciibu Ar cienju Pulkvedis !
  5. Ev paga a tas ir nopietni ? sulik iemetiisi linku vai ko citu lai var vairaak uzzinaat par sho !
  6. labi ka ir labs atsauksmes par gign serveri !
  7. Tu ko veciit - orgasm sho neredzeeji !!! Var arii uz kaadu nedeelju pa briivu sarunaat ! Bet kaut kad buus jaamaksaa, kaa arii gaidi ko teiks mans koleegis Dr.Pain
  8. by tu esi malacis ! (saproti kaa gribi)
  9. Da es pat pashlaik tikai ar 10 gadus vecu sony magji velku dziiviibu !
  10. a man taads jaut. a cik pret cik juus grib speeleet, davaij ja esat daudz tad 15x15, jo man ir daudz klana memberi un visi grib tu saproti ?
  11. Juus taksh labi saprotiet ka pats labaakais ir Sandijs[ABC] nEMELSHIET NIEKUS !
  12. Dari visu kaa ieprieksh to man skaidroja Limpij`s !
  13. Taatad luudzu pieteikties tam kurs ikdienaa speeleejot cs izmanto niku SilverSurfer ! Svariigi ! Ar cienju Wee-man !
  14. Flyer tu labi speelee un chalis arii esi tiiri taa neko - REC
  15. O.k flyer esmu esmu noleemis to ka tu esi pelniijis tiesiibas taapeec esmu noleemis tev taas arii izsniegt peec sekojosha cenraazha: Ir noraadiita cena uz meenesi (padomaa labi tas ir taa veerts jo tad kad gribeesies speeleet tad vareesi arii pirkt). Ir pieejami triis admintiesiibu komplekti : 1. vote - iesaaceejiem - 2 ls 2. vote + slap + slay - amatieriem - 3 ls 3. vote + slap + slay + kick - amatieriem+ - 4 ls Un tikai un vieniigi tev piedaavaaju papildiespeejas: 4. salauzt tev pirkstus - 5 ls (tu vareesi seedeet spectatoros un maaciities, ljoti pieprasiits piedaavaajums) 5. atsleegt tev maajaas elektriibu - 10 ls (tik daargi jo diezvai tava maate uzreiz piekritiis) Ar cienju Wee-Man !
×
×
  • Create New...