the. EwiL Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Sveikinji es gribetu jums pajautat vai jus nevarat kads ielikt war3 + SaveXp addonus vai arii iedot link kur var novilkt Busu loti pateicigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Njā čalīt orģinālais war3ft jau neeksistē! Save xp varēsi uzlikt mainot war3ft.cfg failā kur jāmaina sakitlis no 0 un 1 ķipa 0 off 1 on Ceru ka ar šo pietiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the. EwiL Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 Okey a tu nevari ielikt gatavus addonus Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Savu nē nokačā no tās adreses reku tiešais links un savu nevaru dot tad man jarediģē man tur ir pa pilno pārtaisījumi uzlabojumi un daudz, kas mainīts un pašā addons mapē man ir vell n-tās lietas tā kā tik kačā svaigu pliku war3 versiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Blins tu tiešām esi tik tizls ka neko nevari izdarīt pats ?! Cilvēks tev visu jau uz zelta paplātes pasniedza kur kas jānovelk un kur kas jānomaina... ja tu pats pat atlikušo darbu izdarīt nevari tad kāda velna pēc te vajag serveri ar kuru tu pat apieties nemācēsi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the. EwiL Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 a ka var uzlikt SaveXP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 tev ta4 jau teica ieej war3ft.cfg un sameklē rindiņu kura atbild par saveXP ieslēgšanu tur pretī jābūt cipariņam nomaini no 0 uz 1 (ja pazīsti ciparus) P.S Nulle ir Ovāla Ja tagad vēl nepielec tad mo6 tā sanāks: tiec uz jumta kādai daudzstāvu ēkai pārlec pāri malai guli uz asfalta un noasiņo ja pēc tā tev vēl nekas neiet tad nav lemts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) mp_savexp 0 // Enables saving of experience (uses a vault, default is 0) Redzi to rindiņu augšā tāda tev ir Serveris\cstrike\addons\amxmodx\configs\war3.cfg pati pirmā rindiņa! To nullīti (0) nomaini uz viens (1), tad ver ciet un save changes un gatavs. Viegli ne? Edited August 11, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
the. EwiL Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 (edited) ok tnx Var topic close Edited August 11, 2007 by the. EwiL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts