LAVRx Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Pats personīgi dodu priekšroku Exspress picai! Un kā ar jums? LULU www.lulu.lv 8008585 Čili www.cili.lv Piemirsu nr! Exspress www.expresspizza.lv 8002202 Vairāk saules www.vairaksaules.lv 8009080 Delano www.delano.lv 8007788 Laikam ir visi Rīgā pieejamie dīleri Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Esmu ēdis LuLu un Čili. Vairāk piedur LuLu. Konkrētas, kuras garšo nav. Katru reizi ņemu citu. No Čili normāla ir Tūristu. Un @ Čili ar balto mērci jebkuru picu var dabūt lejā Edited July 19, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 prieksoku dod čili & vairaksaules Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Čillllli verones mafijas un olimpiska Link to comment Share on other sites More sharing options...
uufie Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 lulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Garšīgāku picu par Madonas "Beķerejas" picu nevar iedomāties. Tik sulīga, tik garda, tikko cepta ir vnk dārgums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 smuks smaidinjsh, bet runaajot par piccaam, tad labaak pietureeshos pie chilli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teDDy^ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Rīgā Lulu, Jelgavā Tami Tami. Un kā jau cash teica, ar balto mērci jebkuru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 chilli sicilieshu, chau chau un mafijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 Tikai veins ?! Kaads ie eedis exspress piccu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Paštaisīta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Principā atzīstu tikai Čilli picu 90% gadījumu - Mafijas pica Dievinu picas ar malto gaļu + vēl baltā mērce Siekalas saskrēja mutē Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Chili pica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Parasti eedu express picu vai ari lulu picu, kad esmu savaa centra apartmentaa tad lulu, jo dzivoju vaigandriz virs piceerijas, un kad esmu agenskalna apartmentaa tad express picu, taa jau izveeleetos visu laiku express pizza bet centraa negribas gaidiit tik ilgi, agenskalnaa parasti 30 min atved, jo tur netaalu taa ceptuve. Chilli picu needu, jo apeedot 3 gabalus lulu picas tu esi tikpat paeedis kaa chilli "normala" lieluma picu. btw kraaju picu kastes ir doma liimeet kaadu meebeli kaa galdu no picu kasteem Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 es uz ekspress picu vairāk. ātri atved, garšīga un neviens neekonomē uz garšvielām un mīklas kā lulu pica. + bija vienu laiku tā akcija, ka, ja stundas laikā neatved, tad pica pa brīvu. tā kā dzīvoju tad mārupē vienā no tajām mazajā ieliņām pāri jūrmalas šosejai pie spices, kur nereāli nezinātājam atrast, tad pirmās 3 reizes picu dabūju pa brīvu vēlāk gan džekiņi iemanījās un jau zināja manu māju no galvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 da vinjiem vispaar ir laba atminja un stasta viens otram klachas , man piemeeram agenskalna ir suns pagalmaa, taads draudziigais kas gaazh gar zemi , nu un vienmer ka ved man picu, taa zvana lai iznaak aaraa pretii, ka seetaa vinjsh neieshot jo tur ir suns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Rīgā "Chili" pica, Jelgava "Tami Tami" un ari "Chilī" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Chilli Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 NOST AR CHILI ! Lulu, vairāk saules. čilī maza un plāna tāpēc netīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Chilli Tuuristu un Mafijas, mmm.. Jeb LULU Salami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 mhmmm.. man laika labāk Chilli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wp WooZy Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 nja man ari cilli pica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Lulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 chilli pica un pica senu visparastaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 (edited) lulu mmmm parasti tienk njemtas uz labu laimi visas njammiigas ! dazreiz chilli. Edited August 9, 2007 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now