Dj_erix Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 http://www.iauto.lv/art/12577/42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 pēc topika nosaukuma un ņemot vērā tavu iepriekšējo topiku taisni vai liekas, ka tā ir tava mašīna. Tā tak nav? opā, laikam ir. Bet cik sapratu, vainīgs tas VW vadītājs. Vai tad viņam nevajadzētu arī visu apmaksāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nja erik nav paveicies.. gribetos zinat kas tur konkretak bija .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 KSI [?] 18.07.2007 14:11 Honda gāja pa Brīvībeni uz Vecrīgas pusi, pa Lāčplēša no Valdemāra puses VW nokavēja savu zaļo, centās paspēt iegriezt pa labi pie sarkanā un uzšāva Hondai pa aizmuguri, kura, attiecīgi, no trieciena iestūrēja sienā. Btw paldies Dievam, ka neviens tajā brīdī neatradās uz trotuāra tieši tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Bet cik sapratu, vainīgs tas VW vadītājs. Vai tad viņam nevajadzētu arī visu apmaksāt? Bet figņa tāda, ka tas mūlāps rotokolā arī ierakstīja, ka brauca pa zaļo un man tagad jāgaida tiesas lēmums kurš vainīgs. Itkā man ir liecinieki un vis OK, bet ei nu tagad zīlē vai viņam nav kādi radi, draugi vai citi mūlāpi tiesā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ja tev atri izdevas sasit masinu tagad tas notiks biezak ta vismaz saka bet ceru ka ar tavu mazuliti ta nenotiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 iesveetiita.... taa ir, labaak buutu ar shampanieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Nabaga hondinja... Pofig pa Ērixu, bet honda ir beigta Un kas tās par muļķībām Ja tev atri izdevas sasit masinu tagad tas notiks biezak ta vismaz saka kārtējie omīšu mīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) njā, pat pie zaļās gaismas braucot, nevar justies droši. Ceru, ka neizies tā kā šim bija pieteicies par liecinieku? avaarijas reguleejamos krustos parasti beidzas ar to ka abi ir vainiigi jo abi uzraksta paskaidrojumaa ka braukushi uz zaljo. es pat lieciniieku dabuuju- nepaliidzeeja. Edited July 18, 2007 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 kasko ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eob Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 gadījumā nebija 3. prognoze? btw diezgan debīli sanācis :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Vot iedomājies a ja tas notiek ar tevi ! jā ar tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uufie Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Tagad pa degpunktu iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 (edited) WTF - tāds kretīns, karoč, ja to WV mērgli atzīs par nevainīgu, es tērēšu naudu cik nepieciešams, lai tādus ķēmus noņemtu no ceļā. Galu galā tur blakus ir banka un novērošanas kameras + pēctam es viņu apsūdzēšu nepatiesas tiesības sniegšanā... Tad kad menti bij aizbraukuši un viņš sarunājās ar savu tētuku, tad viņš teica:"Man mamma saka brauc un es braucu", a kamerā redziet viņam zaļais... Tiešām nepažēlošu naudu, lai to ākstu dabū n ost no ceļa... AAAAAA... tādas dusmas... PS. Jēēē mans simpsons ir slavens Edited July 18, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ar kameram ir ta, ka vinas ieraksta tikai pedejas 12h vai 24h, tapec atri dodies uz mentiem un saki, ka tada luk problema un lai atri ar mentiem ejat pec kameru materialiem un lai jums mentu prieksa parada, ka vins brauca pie sarkanas un lai tad menti to pieraksta lieciba!! Skaties - blje te apiseju netrukst... ja tam loham bija gali, tad uzreizu zvanis galvenajam mentam un domas, kaa var apdirst. es tev saku - sitaja valsti visus apdirsh1 Un protams sudiigi - turpmak brauc uzmanigak. pilseta ar visadiem debiliem daunjiem ir jarekinaas! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Mle Eriik, blin tev taa tiesa ir jaauzvar, blin tas remonts tev maksaas joptvaij cik daudz. Atbalstu, kad shitaadi idioti, kas sarkano neredz jasit nost, jo parsvaraa deelj tadiem notiek avarijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ap cikiem ta tas bija, jo pirms 2iem braucu tur garaam un nekaa nebija un ap pus 4iem ar nekaa nebija. jaa shitie uz "zaljo" skreejeeji ne reizi vien ir galvassaapes sagaadaajushi, ka jaarauj malaa un jaaizvairaas, bet tfu tfu tfu pagaidaam bez sekaam. nja un taa dirshana kameras priekshaa un protokolaa nu gan nekas labs nav tik dabuus probleemas par nepatiesu lieciibu sniegshanu, jo ja atmina nevil tad to krustojumu kadaas 4-5 kameraas var redzeet, i no bankas i no veikaliem. lai veicas tiesaa un kaut aatraak vai nu shii hondinja ripo vai tiec pie jaunas, jo pastaav tak variants ka autinju noraksta un atmaksaa taas veertiibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 toč ap cikiem tas bija? es šodien tur n-tās reizes garām braucu, bet nevienu reizi neredzēju mašīnu sienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 10.21 - menti ieradās 11.45 un evakuēja manu mašīnu 13.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 OMG, izsaku līdzjūtību Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) Sudi gan EDIT: Pat zel tevis erik palika Edited July 18, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Žel gan hondas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 lol @ Ērika Homērs Bet to Artūru nahuj nodauzīt. Un mammu arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 tavu hondu bildes ari var iecekot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nu ja sudigi sagadijies bet visa visuma ar tiem protokoliem ir ta, ja ir avarija un ir gali mentene, pazvani paprasi vai vel labak pasaki lai atbrauc palidzet uzrakstit protokolu, nu nejau del ta ka tipa esi mulkis vai ka, bet tapec ka ficha ir sekojosha, jo gudrak spesi uzrakstit protokolu (tehniski gudrak) jo labak tev.. ja tur ta kjepu ljepu sarakstisi " man bija zalais es braucu un tas aksts ieksreja mani" nekur talu netiksi, ja uzrakstisi apm ta" staveju pie sarkanas gaismas, peksni sajutu triecienu, tadas un tadas markas masina ieskreja man aizmugure, ka rezultata es iebraucu siena..." tad bus daudz lielakas izredzes ka bus kompensacijas etc.. ceru ka to akstu novaksi no cela bez vai ar fiziskam sapem nav nozimes, nost ar tadiem idiotiem un ari ka hondu tev salabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now