Jump to content
GIGN Forum

Gta Iv


SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

hmm diez kadi bus minimalie parametri lai ietu si spele? Mosk kads zinas.. Uz minimalo vel ceru! :) It ka vis butu normali, bet ram sasodits neveiksminieks manam pc, 256.. :( Lai gan esmu parliecinats ka bus japalielina ram, bet zel teret naudu, kura nemaz tagad vel nav!

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

:) It ka vis butu normali, bet ram sasodits neveiksminieks manam pc, 256.. :( Lai gan esmu parliecinats ka bus japalielina ram, bet zel teret naudu, kura nemaz tagad vel nav!

Man arī ar to PC ir sūdīgi, rams man 512, bet videokarte ,maigi sakot, ir tikpat laba kā manas vecmāmiņas zobi. GTA:SA uz 800x600 +/- velk normāli. Cerēsim ka GTA 4 būs tāpat tikai uz 640x480. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Stulbi ka vispirms iznāks konsoļu versijas, pie tam Mircosoft normālu kāpostu iedeva lai Rokcstar kaut kādus GTA IV expansionus tikai priekš X-boxa uztaisa.

Kā vispār var spēlēt GTA ar stulbo džoistiku? <_<

Lai nu kā, spēli protams gaidu ar nepacietību, it īpaši gaidīšu tajā brīdī kad būs konsoļu versijas, bet PC vēl nē.

Skrīni protams izskatās iespaidīgi, bet moš oktobrī jau liksies ka varētu būt labāki. GTA nekad nav izcēlušies ar modeļu kvalitāti, cerams ka tagad būs labāk.

P.S. babaac, kas tad tev par v-karti?

Link to comment
Share on other sites

Vincister godīgi sakot es pat nezinu - neesmu neko mainījis, kopš pc pirkšanas, un kad pirku nekur nebija minēts kaut kas par video karti, bet zinu, ka ir sūds jo daudzas spēles ir grafiski gļučijušas, un citām vēl pie installa ir lekuši errori sakarā ar videokarti!

pee. es. Mafija gan bija(un ir vēl joprojām) superīga spēle! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...