SaS^MAN Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Grand Theft Auto IV ! Ir, jaunumi par GTA:IV ? Visos, saitos "cmg soon" a, Amerikā visi jau priecājas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) hmm diez kadi bus minimalie parametri lai ietu si spele? Mosk kads zinas.. Uz minimalo vel ceru! It ka vis butu normali, bet ram sasodits neveiksminieks manam pc, 256.. Lai gan esmu parliecinats ka bus japalielina ram, bet zel teret naudu, kura nemaz tagad vel nav! Edited July 16, 2007 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) http://www.kso.lv/forums/index.php?showtopic=3266 Lasi par spēli cik uzmetas skaties video par spēli un bildes ! Edited July 16, 2007 by enlightener Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 It ka vis butu normali, bet ram sasodits neveiksminieks manam pc, 256.. Lai gan esmu parliecinats ka bus japalielina ram, bet zel teret naudu, kura nemaz tagad vel nav! Man arī ar to PC ir sūdīgi, rams man 512, bet videokarte ,maigi sakot, ir tikpat laba kā manas vecmāmiņas zobi. GTA:SA uz 800x600 +/- velk normāli. Cerēsim ka GTA 4 būs tāpat tikai uz 640x480. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Nu gta sa man vilka pilnigi bez nekads kjersanas..Ceresu ka sis vilks ar mazinu kjersanos!(lai gan, ceriba mulkja mierinajums(protams neuskatu sevi par mulkji bet nu redzesim)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 velns - es čista smagi varu aizmirst! SA pat nevelk - pieņemu dēļ videokartes! Vice city gāja, bet ar gļukiem pateicoties video kartei! =/ izskatās jau spēle diezgan coina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Stulbi ka vispirms iznāks konsoļu versijas, pie tam Mircosoft normālu kāpostu iedeva lai Rokcstar kaut kādus GTA IV expansionus tikai priekš X-boxa uztaisa. Kā vispār var spēlēt GTA ar stulbo džoistiku? Lai nu kā, spēli protams gaidu ar nepacietību, it īpaši gaidīšu tajā brīdī kad būs konsoļu versijas, bet PC vēl nē. Skrīni protams izskatās iespaidīgi, bet moš oktobrī jau liksies ka varētu būt labāki. GTA nekad nav izcēlušies ar modeļu kvalitāti, cerams ka tagad būs labāk. P.S. babaac, kas tad tev par v-karti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Grafika izskatās pārāk laba. Varu apmēram iedomāties cik stulbi izskatīsies nedaudz sadauzīta mašīna. Ceru ka ar šo nebūs tāpat kā ar MW, ka atbalsta visas videokartes izņemot manējo. (pimpji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Gaidu ar nepacietību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 eee ta spele izskatas iespaidiga...visas bildes un video ir vnk kruta... Man pat SA karas uz visa Low kurnuvel kaut kads GTA:4(aizmirsi) mmm Amerika vel neka par Pc neesmu dzirdejis ja nu vienigi uz debila xbox 360 ir reklamas raditas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Pārāk laba grafika Beidzot vissmaz "Grand seft auto"Ir izdomajis kaut ko jedzīgu cerams nekā katrā GTA ir kads nodevejs un grafika arī PSC.Cerēs ka šejā GTA Būs interesantāk neka pārējos GTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Man gan nekad nav licies, ka modeļi priekš tādas spēles būtu par sūdīgu. Sevišķi jau tajā laikā, kad 3. iznāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 konkrēti domāju cilveku modeļus, mašīnas jau izskatās OK tajos laikos kad iznāca GTA III iznāca arī Mafia, kurā sejas un modeļi PWNOJA GTA III. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Un kuras loading time un grafikas settingi pwnoja manu toreizējo kompi, kamēr GTA gāja burvīgi uz max. Mafija tomēr nebija domāta masu anarhijai, bez kuras GTA nevar nemaz iedomāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Vincister godīgi sakot es pat nezinu - neesmu neko mainījis, kopš pc pirkšanas, un kad pirku nekur nebija minēts kaut kas par video karti, bet zinu, ka ir sūds jo daudzas spēles ir grafiski gļučijušas, un citām vēl pie installa ir lekuši errori sakarā ar videokarti! pee. es. Mafija gan bija(un ir vēl joprojām) superīga spēle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now