DrugDealer Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Kurš piekrīt, ka idiotam nr1 (Betons) vajag iet pensijā NAHU* nu GIGN'a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Daljeeji piekritiishu, ja ne pilnu pensiju pieskjirt tad vismaz 3-6meeneshu.. Speeleet ar vinju kopaa ir vnk murgs, visu laiku kaut kas jeels tiek izpljauts, nemaz nerunaasim par trauceeshanu speeleet.. var jau paprikoloties, bet ne jau katru reizi speeleejot un trauceejot citiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 nu bisku jau lecigs tas betons ir gan.. tiesa kas tiesa! tads vazhnijs baigi jutaS! ;P Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) vajag vinam nelielu atvalinājumu varbut sapratis par ko un bus miers no vina Edited July 12, 2007 by Billabong Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Es pierakstos uz to lai viņu nobano!Man viņš tā ir izbesijis ar savām glupībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ja man tiek dota atljauja, tad labpraat to izdaiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Vinsh man galiigi netrauce, tapec neko sliktu nevaru pateikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Piekrītu vairākumam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Piekrītu kad viņam vajadzētu kādus 5 mēnešus visā -,Gignā foruma ,Serverī utt utt... un tad redzēs vai viņš pēc noteiktā laika ir mainījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Man no viņa ne silts, ne auksts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Es domāju, ka drīzāk tevi uz pāris gadiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 enimaaa es nevienam atlauju neprassishu, bet shitaa dirshanas un pargudrie texti, ko vinsh te viendien laida valjaa un pec tam notinas. Bus jasoda. Beton es TEVI bridinu nax, nakamreiz redzeshu tevi kaut vienu debilismu atkal izsplausi iesi pensija uz kadu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Lidz ko vins man neko nesaka - nekadu problemu Bet ja sak akut ko teikt, tad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 sorry pa spam bet es ta saprotu ka pusei netrauce, pusei trauce liekat vote un tad redzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 man ari ir gadijumi bijusi kad vinam aiziet sirmis ciet... es nenosoditu vinu smagi bet domaju 1 menesi varetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Gudrīši, ja jūs gribat zināt ko viņš ir izdarījis, sameklējiet to čali un apskataties viņa tekstus. Edited July 13, 2007 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) kaa tad, tu doma ka tas bus pareizi? ja vinsh serveri reaali uz trim civlekiem lecas virsu un speciali taisa team attack bet parejiem ne, tad vinsh logiski ka izbesii tikai tiem trim cilveekiem un tad vote jaaliek>? vairaakums protams nobalsos, ka vinsh vinjiem netrauceee, bet "noziegumu" vinsh ir izdarijis jebkuraa gadijumaa un par to ir jaasoda... ok tad takad par teemu: nez man vienalga, jo vinsh man iipashi netrauce un ari muusu peeleeshanas laiki iipashi nesakriit - redzu maz onlinee Edited July 13, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 nu bet paskatieties cik daudzus cilvēkus viņš čakarē visu laiku... piem cs_italy bija moments ka viņš speciāli nostajās priekša logam, lai neviens cits nevar ielekt. ok es vinju izslapoju šis mani novāc un iziet ārā no servera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Piekritu ka vajadzetu nelielu ban esmu lasijis pie foruma acc vai sudzibam gudrus tekstus no vinja puses, bet tas ta. Vairak man besi leggend dogg kursh manuprat ir te uzrades nesen un jutas baigais karalis serveri pirms mapes beigam prasa, lai atvel vietu taja komanda, visu laiku kko raksta un uztru kjip kruto chatu un uzdod stulbus jaut. un vel foruma veina vieta bija atbildejis uz jaut. kpc tu to rakstiji - shis atbild lai paspamotu. Atvaļiniet viņu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Nelasot pārējos postus, lai neiespaidotos, viennozīmīgi piekrītu par GIGN airways bezmakas ceļojuma izmaksāšanu tālu prom un uz ilgi laiku. Tik liela mute nav izturama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 nevis pusei netraucee un pusei traucee, bet pusei traucee un paareejie atturas (tiem vienalga)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Man personiigi netrauce(pagaidaam), bet ka DD saka, ka trauce, team atack, tad jau sodu vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shurix Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Ja es spriestu lēmumu par viņu es nospriestu: 1)Sākumā uz nedēļu nonēmu post tiesības un ļautu visam forumam uz viņa dirsties cik vien lien! 2)Pēc tam Ieietu Viņa ACC un Bikiit Palabotu Un Uztaisiitu Threadu un ierakstītu "Es Esmu Lameriitis un nožēloju visu ko esmu tizlu uzdarījis, Amen. Man Laiks Iet Mēneša Atvaļinājumā" 3)Kā jau rakstīju punktā 2 Iedotu Pensiju uz Mēnesi! Kurš man Piekrīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 1)Sākumā uz nedēļu nonēmu post tiesības un ļautu visam forumam uz viņa dirsties cik vien lien! 2)Pēc tam Ieietu Viņa ACC un Bikiit Palabotu Un Uztaisiitu Threadu un ierakstītu "Es Esmu Lameriitis un nožēloju visu ko esmu tizlu uzdarījis, Amen. Man Laiks Iet Mēneša Atvaļinājumā" 3)Kā jau rakstīju punktā 2 Iedotu Pensiju uz Mēnesi! Kurš man Piekrīt? tu esi ljauns un tev patik pazemot citus cilvekus?! kam te japiekrit? doma, ka tu kaut ko forshu uzrakstiji? A ko par tevi tagad citi domas? tu par sevi veido negativu telu. Reizem pietiek ari ar to, ja admins vienkarsi izsaka aizradijumu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Nerausta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now