Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) Dr.Pain ar saviem 666 postiem ir izmetis mani no Overall top 10 posters Konstantais 666 Edited June 9, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Jurko beidz spamot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Dr.Pain ar saviem 666 postiem ir izmetis mani no Overall top 10 posters Konstantais 666 LOOOL kas kautkaadu overall top 10 posters skataas. btw tu zini kas ir dr pain? lol man liekas tu vari iedomaaties. csst, tikai neatklaaj vinju. p.s. doshu hintu - tu vinjam sho to *ziimiigi noklepojas* esi sapleesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 khe-he-he man imponeeja kaa jurko vinjam brauca virsuu. vispaar jau soliids geks ar saviem asinssarkanajiem tekstiem iekraaso foruma gaisotni un daudzi vinjam brauc virsuu, bet tas nekas, jo visi vinji taapat mirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 EDD's ari sak paleenaam jukt praataa Dr.Pain slimiiba ir lipiiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivDaiKtiNsh Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 ee nu jaaa... a bet vispaar aga... n kruti! psc aaaaaaaaaa... ugu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 (edited) Juus mirsiet VISI HA mirsiet HA Vinjsh arii HA es arii betnu Edited June 10, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 protams... kursh gan cits saak kopeet ja ne este Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 (edited) Stumbr tu nemaaki. p.s. Es uzshkjeerdiishu juus. p.p.s. Juus visi mirsiet! Edited June 10, 2004 by Lirels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 (edited) Juus visi esat tik miilji... p.s es juus visus miilu p.p.s es juus atpestiishu no sava ljaunaa braalja Dr.Pain Edited June 10, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 champion tu krasu gan vareji izveleties citu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 beidziet rakstiit sarkanajaa menstruaaciju un dzeltenajaa miizalu kraasaa, jo es ne suuda neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 sarkanaa veel normaala kraasa , a dzeltenaa - Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 nu ko jums visiem tik truli texti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 tapeec ka visi mirs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 te veel tik paranoya ar saviem "PAGAANI!" tekstiem truukst ... es tik un ta atbalstu champu ... man patiik miilestiiba un gaisma . tas ir tik jauki. kaut ielaas naktii ar taa buutu , ka visi staigaatu apkaart ar sveciiteem un dziedaatu latvieshu tautasdziesmas un visi buutu laimiigi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 ej bojaa juus visi ejat bojaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 11, 2004 Author Report Share Posted June 11, 2004 (edited) doshu hintu - tu vinjam sho to *ziimiigi noklepojas* esi sapleesis Aaaaahhhaaahhhaaahhaaa *Cilveeks klepus* Guess who? P.S. Dr.Pain, cinci Tu mirsi !!! Edited June 11, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 man liekas, ka visi zin, ka visi mirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Liekam stafkas kursh pirmais MIRS Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 nu, taa ka naak jaanji, es varu prognozeet, ka mees visi mirsim aptuveni vienlaiciigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 a vaacijaa jaanjus nesvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 ha aha hhaha h ah ah ah ha ha h a haha ha haa stūlbie vācieši . pareizi vien ir, tikai mums, latvjiem, ir dota šī priekšrocība izbaudīt vasaru pilnībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 a vaacijaa jaanjus nesvin taakaa buutu peedejais laiks... btw. Octoberfest ta4 jums ir ? vai arii tas bija Austrijaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 (edited) mums ir arii daudz citu sveetku octoberfest khm khmm laikam btw vaacijaa taadu vaardu kaa Liiga un Jaanis arii nau ,, ;| nedomaaju ka kaadreiz taadi sveetki te tiks svineeti jo vaacijaa taadu sveetku nau ,, p.s tas smailinjsh joprojaam nestraada ;| Edited June 11, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts