Jump to content
GIGN Forum

DivDaiKtiNsh

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

DivDaiKtiNsh's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. mes ar vinju gajam viena makslas skolaa lai tev butu ko brinities kas tu neredzi ka vinsh ir bald un ar apdauzitu gjiimi? nejau visi urlas staiga trenuzenes (un vispar dzhinsas ir vieglak uzzimet neka trenuzenes! so fuk off)
  2. kad tu guli uz ielas piesists un virs tevis staav urla...
  3. ne mazak kaitinosha lieta par sievietem - smekjetaaji! Vienkarshi ciest nevaru tos smirdonjus! Vemt gribas
  4. shajos zimejumos es atteloju situacijas, cilvekus, lietas kas mani visvairak kaitina. Pirmaja zimejuma atelotas visas sievietes vienas sievietes persona. Kapec sieviete ir nesmuka? vienk tapec ka lielaka dalja sievieshu ar kuram man ir bijushas darishanas ir pretigas, smirdigas un uz nerviem kritoshas!~ Vienmeer par kautko diic un niid. Kad es no vinjaam gribu to lielo TO, tad vienmer kautkas nav taka vajag... gulta par cietu, galva saap, garigais nav utt.
  5. vai ir iespejams izdarit ta lai es neredzetu speletaju uzpustos logo, jo tas plikas tantes ko worm uc brizhiem uzpush uz sienaam traucee spelet. novirza uzmanibu!
  6. DivDaiKtiNsh

    Yo Yo Yo Yo !

    eeev duudinj! tiesham laba ideja!mashiinas tas ir labi!
  7. Bljeg to cunter-straik tak nav iespejams spelet!!!. Kast par debilu kontroli psc.!?. bljeg!
  8. DivDaiKtiNsh

    Dr.pain.

    ee nu jaaa... a bet vispaar aga... n kruti! psc aaaaaaaaaa... ugu!
  9. mani miljakie smailinji: ;| :
  10. neeee nu shitie vienk. ideaali!
  11. DivDaiKtiNsh

    Mega Klimpa.

    kaa es iereecu pa shito gabalu!! mwhaahaa! NEEEEEEEE ES NEEVARUUUU!!!! TAS TA4U IR UBER SMIEKLIIGI!!! Baobaba!...............mwhahahaaa!
  12. nuuu par labakajiem LATVIJA es uzskatu viennozimigi [DarkAngel] klanu! esmu redzejis ka vinji spele un iespaids man palika ljoti labs! Itsevishki speletajs ar niku... LaGGer! Vinsh ir labs ar to, ka spele ljoti neparedzami, ne taa kaa citi normali speletaji! varetu teikt, vinsh sava zinjaa ir nenormaals... (bet labaa nozimee). Vinsh ir spejigs novaakt jebkuru pateicoties tieshi vinja neparedzamajam un nelogjiskajam speles stilam kas vinjam dod priekshrocibas cinjaa ar normali domajoshu cilveeku. vienk norm cilv nav spejigs saprast ko tas LaGGer megjina izdarit un lidzarto samulst un kljust gandriz vai par free fragu! Esmu ieverojis, ka ari parejie speletaji megjina spelet lidzigi, bet vinjiem vel jamacas un jamacas... manuprat kad visi klana memberi apgus sho pratam neaptverosho kaujas taktiku, tad shis klans varetu kljut par stipru konkurentu arzemes (Latvija jau vinji ir neparspejami!) un varetu pat iekarot pirmo vietu WCG un citos lielos CS chempionatos! GL [DarkAngeli]. p.s. Vai vel ir iespeja pieteikties shaja klanaa? Ja ir es noteikti pievienoshos! Esmu pieredzejis speletajs un uzskatu ka esmu tas kas tieshi jusu klana trukst, ti. Rush Power! Es protu taisit nezheligus un negaiditus rashus kas parasti stipri parsteidz pretinieku! paldies jau ieprieksh! DivDaiKtiNsh
×
×
  • Create New...