HoLLow_LiFe Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 megjinashu atbildet vinju vietaa... braukt jums neviens neaizlidz, jo juus tur varat paljubomu uzrasties to vai jums tur buus ko dariit, tas ir jautajums jums pashiem. ja reiz no tiem ~ 50 cilvekiem nevienu nepazistat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) es tak paziistu vinju (savu draugu) aaa un es paziistu tevi EDIT2: es zinu arii macho, esmu bildee redzeejis ^_______________^ EDIT3: es zinu arii kavacky EDIT4: bloodlordu ar es zinu, vnk jaameklee Artuurs Skrastinjsh Edited August 19, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 samuray, beat memberiem būs priekšroka uz gaļu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 jauninjos tur ceps?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 un kas ir ar malku dyversant, jebšu jāpērk ogles, lai nesanāk kā pagājušo gadu - vienu 5m garu baļķi dedzināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 iemetat mašīnās kādus tomahaWku ar ko kapāt malku un, ja nu kas, tad arī kādu dnb fanu baru, kas varētu pie mums iemaldīties. ps, tagad kāds laiks būs pa naktīm? guļammaisu poļubom man vajadzēs, lai nenosaltu, ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 man te tāds diezgan ticams avots ziņo, ka piektdien būs labs laiks, līdz 26 grādiem silts, taču sestdiena un svētdiena būs lietainas un sestdienas naktī temperatūra var nokristies līdz pat 0 grādiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Nebaidi potenciālos braucējus Kaut gan ja tu ņem līdzi gaļu, ar ko tu mani cienāsi, tad temperatūra var arī mīnusos iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Kaut gan ja tu ņem līdzi gaļu, ar ko tu mani cienāsi, tad temperatūra var arī mīnusos iet ja tu esi gatavs piemest 3ls, tad varu arī uztaisīt vairāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Sacīts, darīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 A samuray tev vai bladinjam ir telts ja paardzersies gribeesies arii guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Izskatās, ka es sestdienas pievakarē varēšu aizvest mājās 4 cilvēkus. Ja būs vairāk par četriem braukt gribētājiem, priekšroka tiks dota tiem, kas būs atbraukuši ar mašīnu un varēs atdot savu vietu mašīnā kādam no maniem līdzbraucējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 piemetos galjai.. 3ls uz stuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 es savukārt varētu mainīties ar kādu citu pacanu citā mašīnā, kas brauc svētdien, bet vēl neesmu drošs, ka to gribēšu darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 A es tieši tapēc braucu ar mašīnu, lai nebūtu jādomā kā tikt apakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 kaada veel nauda galjai? samurays tak noshaus kaadu cuucinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 arī par to ir jāmaksā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 bļeģ zaibaļi spamot. vārnošu nah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 samuray , ja tu garante ka pa 3ls bushu paedis tas dienas ar tavu medto galu, tad es ar metu 3ls.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 nav vairs kam mest, netaisos pirkt vēl 15kg vistas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 tomer tu perci... domaju nomeditu cucinju pabaros ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 es buushu un visus juus vertuškā slēgšu arā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 khem...daun! Runajot par paiku vnk pa barinjiem visi sametas kopejam katlam un ar to arii pietiek. Rekjinot vel to ka sestdien no rita est nevienam negribesies, jo bus poxmels. Tad teiksim 2 cilvishiem ar 2kg galjas un rupmaizi bus ar atliektiem galiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Fūdot uz pohām ir pats labākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Beefijs ediis rosolmaizes un uzdzers snabi! Kurs metas snabim ar beefy? Un lai sis posts nebutu spams - Laika Prognoze nedelas nogalei accuweather.com - labs laiks sestdien. Bisku lietus piektdienas nakti un svetdienas rita. windguru.com - tas pats, tikai svetdienas lietus parcelts uz sestdienas vakaru (ka tik back to school partijs neizjuuk ) Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts