macho Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Kad: 24-26 augusts Kur: Mežotne, netālu no Bauskas, pie Lielupes karte te Katrs ņem savu šmigu un protams, labu garastāvokli. Tie kas dzīvo tālu - aizbrauciet līdz Bauskai ar autiņu un no Bauskas es esmu 90% pārliecināts kāds jūs savāks. Vēlāk iespējams uztaisīšu jaunu topiku, kur vākties braucējiem. Varat nemēģināt neko bomžot par datumu, jo tas netiks mainīts. Kaut kāds īpaši debīls spams šitajā sadaļā no hollow tipa bezsmadzeņainajiem tiks sodīts attiecīgi. p.s. aizmirsu pateikt, ka šī būs jau 4ā gign ballīte p.p.s ak jā - ņemot no visiem gadiem - pirmais bija vislabākais, jo lai gan atradās tāāāālu no Rīgas (pie Kuldīgas laikam), vieta bija vienkārši lieliska un laiks arī tika superīgi pavadīts Otrajā gadā ezers bija pa tālu un trešajā nebija futbola laukums turpat blakām. Tā lūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Aptuvenais braucēju saraksts: 1. macho 2. samuray (Talsi) 3. Mahmeds 4. nothing (Jelgava) 5. Hollow Life (Gulbene) 6. Izliecies (Jelgava) 7. acido 8. dyversant 9. Ali (mby?) 10. keda2222 11. drot 12. Nak3D (mby?) 13. Deadalive 14. Bencik (Rīga) 15. HyperBoy 16. Set. (Tukums) 17. raprock 18. niger 19. Orc (Rīga) buss? 20. 0xDEAD BEEF 21. Dr. Pain 22. krish 23. vincister 24. bloodlord 25. cash^ 26. flashback 27. rusty 28. Dj_erix 29. Outlawz 30. allworth (mby?) 31. PliKaiS (Liepāja) 32. Koshkers 33. r&r 34. `MaX` 35. Slc 36. Chaklz 37. HUSEINS 38. GooD`MeN (Liepāja) 39. Hofo (mby?) 40. denja (mby?) (Ogre) 41. ExtraOrdinary (Liepāja) 42. hydro (mby?) 43. analgins (mby?) 44. Saveejaa (mby?) 45. hainy (mby?) 46. fuj1tsy 47. Klients 48. WolfBlade (mby?) 3 vietas 49. blade (Talsi) 50. R3d.L1ne (mby?)(Talsi) 51. eLL (mby?) 52. Odinsh 53. Gludais 54. jimbuga 55. kavacky 56. sharinghan 57. EDD 58. Dr. Pain 59. traktorists^ 60. kerchs 61. bijach 62. T0masS 63. EriX 64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 a kada ir pasakuma programinja ? Nu ko jasak organizet transports. Vai vispar viss elementarak butu braukt ar kaut kadu vilcienu. Ja tur vispar tads piestaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 da labi, kāda starpība ezers vai jūra lol. ķipa it kā jūrā nevarētu iet peldēties. GALVENAIS IR DŽUMĪT!!!! pasākuma programma ir tāda, ka es tur aizbraucu jau pieļurbājies un visiem ir jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Jaa es arii gribeetu aizbraukt uz shito pasaakumu!! Ja vien nevienam nebuutu nekas pretii, man ir 15 gadi un es neesmu galiigs idiots!! Buutu veel kaads no Jelgavas ar kuru vareetu braut kopaa?! EDIT : Es juus sabaaztu futbolaa! ^^ Edited July 11, 2007 by nothing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 es tur aizbraucu jau pieļurbājies un visiem ir jautri ja tā ir programma, es šogad esmu pa visiem 120% datumi es domāju ir ok, vietu precizēt, tikai ne vairāk pa 100 km no Rīgas. resnās un tievās dilles, kas kāš naudu nevajag + vajadzētu bezinsektu vietu, lai nav sacensību, kuram vairāk ērču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Buutu veel kaads no Jelgavas ar kuru vareetu braut kopaa?! EDIT : Es juus sabaaztu futbolaa! ^^ Varbūt ar mani Btw Dzērumā forši futbolu spēlēt un peldēties, macho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) nu pasākuma programma ir diezgan forša - piedzerties, spēlēt futbolu un džumīt . Domājams, ka paradzētajos datumos man nekas nebūs ieplānots, tapēc būs vien jāaizbrauc ar jums patusēt un mazliet piedzerties Edited July 11, 2007 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 hmm a kur ir plakanciems?? enivei daram jebko .. ka tik jautri! absoluuti buushu.. veeel buutu labi ka buutu elektriiba vai arii kadam autoa ar superduperbassboostmegahiend ( +10 akumlatori) sistemu lai varetu ari patirinaties zem muzikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Es nezinu vai kāds īsti gribēs uzņemties atbildību par 15,16 gadīgajiem, kas salietosies alko un sastrādās brīnumus. p.s es nezinu vai braukšu. EDIT : jā nothing, Tieši tu esi izņēmums , reti sakarīgs čalis ar Veseliem 4 postiem forumā, esam labi iepazinuši tevi un sapratuši, ka tu atšķiries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) p.s es nezinu vai braukšu. Nespried par graamatu no taas vaakiem!! Tas buutu saprotams, kaa nespried par visiem 15/16 gajiem vienaadi! Ali kur ir labaaka vieta kur iepaziit cilveeku?! DZiivee kur es i blakus utt!! vai aiz monitora kur neko nevar zinaat!! ???? Edited July 11, 2007 by nothing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 p.s es nezinu vai braukšu. bez tevis nebūs "rakšanas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ideaali, varbuut vareetu savaakt taadu lielaaku grupinju no Jelgavas, kas brauktu kopaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Hmmm. Īstenībā man arī gribas aizbraukt. Man ir 15 gadi, bet nevienam atbildību par mani nevajadzēs uzņemties, jo esmu prātīgs un grādīgo lietoju pavisam, pavisam maz. Nu redzēsim, ja spēšu pierunāt zorgu un varēs braukt, tad iespējams atbraukšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 keda mybe me arii brauksu iznaak ka nothing tevi moska zorg un moska grrey ja pienrunaasu jav buusu redzeejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 mans domāt, ka vajadzētu kādu noteiktu latiņu nolikt, lai nesanāk, ka sabrauc tīmeidžeri, kuru iekšiņas ir pa vāju priekš 2or3dienu alko lietošanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Gribu būt, bet 25 jau aizņemts. Moš būšu a moš nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Noteikti piedalos Cik noprotu pie Knight viss tiek planots? Loti iespejams vareshu arii kadu pakert liidzi... Veel viens jautajums, katrs braucs pats ar savu paiku shmigu vai kopaa metam utt... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Bled tas augstaak mans posts.... Nu ja darbs smagi neiekritiis tajos datumos buus jaierodaas paljube, iedzert pa kadaam alam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Noteica Ali ar sirmo bardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Nu zinot kāds es biju 15 gados, okay 16 jau biju gudrāks un zinot, ka ļoooti liela daļa nu ļoti liela daļa 15,16 gados ir vēl stūlbi tad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Peace out, dod jaunajiem iespēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 nu tad viņi lai brauc pēdējā dienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Bet nav takš obligāti jādzer, vai ne?! Vienkārši es domāju vispār nedzert (protams ja aizbraukšu) un lai neveidotos tada saruna, huļišh tad Tu vispār te brauci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Nu ok !! Personigi par sevi runajot es pats varu par sevi atbildet un alkohola lietosana 3 dienas vistiesakaja nozime nebus skerslis, protams ja bus ari ko est. Ari par to, ja es sadzeros - neesmu agresivs - turpretim mierigs, ka pitons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts