Chiky Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Es jau ari visu ko varetu SAMULDET un teikt piemeram "Gaju pa celu oo ieraudziju latu metajamies nodomaju oo banemshu izradijas plastiska sprakstviela babum norava man labo roku " ielieciet tachu kautkadu bildi un nelienu aprasktinu kas kur un kad savadak te visi var sarakstit pec kartas Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Par manu - vari neticēt, vnk man pat tagad nav digitālā - tad vispār, nebiju neko par kaut ko "digitālu" dzirdējis! Vienīgais kam neticu ir tas "en..."(pohui, tu saprati), jo viņš to būtu teicis jau pirmajā savā postā nevis kaut kad vēlāk + galīgi neticamu sūdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 nekā tur nav, man liekas tu konkrēti dirs par tām 40 šuvēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 nemiiz chicky man ar ir bmx kkads jaunais diamondback, bet pedali tie pa6i ar tadiem asumiem, kaja pardurta jav kadas 2rezies , bet be tik traki. Doma ir vinus mazaakus noviilet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 (edited) VNK CIK STULBI VAR ATGADITIES JA NELIETO SARGUS Ieteikums. Nomaini pedāļus, uz neasākiem. Runājot par asinīm, kad bijām sīkāki, spēlējot hoķi, draugs izsita man degunu, viņam bija privička šķeļot to nūju tā novicināt. Lab, tas vēl tā, tas pats džeks, taisot salto uz atpakaļu uz betona apmales (bet blakus bija metrs uz leju), lecot uzleca uz tās apmales ar galvu, neko jau. Edited July 8, 2007 by vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 es teicu aptuveni kadas 40 shuves vinus riktigi smakas tur saliktas tachu neskaitijuj lidzi vnk uz acu meru shodien pa dienu aizieshu uz parsieshanu un nofocehu tad vares skaitit cik tur isti ir !!!! Man ari ir Diamond Back "NITRUS" sver tikai 8 kg bet tie pedali ir vnk debili tik asi ja stiprak uzpiezu ar pirkstu var sagriezties Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 chiky ei paspēlēties ar poniju, ja tu domā, ka visi ir tādi pasists, kas uzreiz '' ū ū mama - re gaterī prikstus nogriezu. negribi vienu? o jā. ņem šito - pag tagat lielo laimīgo ģimenes foto ar maniem pirkstiem priekšā'' ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Es jau nesaku ka juss melojat vai kas tads bet vnk te jau katrs var sarakstit ej tu sazin ko !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Hmm izskaitiju cik tad tur man isti ir to shuvju izradija ka nemaz nava apmeram 40 shuves bet 24~26 dazas nevar saprast reku bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 tas ir vnk pretigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 a kas tur pretigs tada ir dzive un ar to ir jasamierinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Es tos tavus pedāļus zinu, viņi ir tādi diezgan mazi un tie asumi viņiem ir uz augšu lai kāja labāk turētos virsū un viņi ne pa visam nav domāti BMXam Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 da man vienalga vai jūs ticat vai nē ! kāda jēga man bija tik gari rakstīt ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 TEV VNK IR LIELA FANTAZIJA UN IZDOMU PILNA GALVA un tapatas darit nebija ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Varu pateikt tikai to, ka neticiet, ja jums saka,ka rētas izdaiļo vīrieti, man liekas, to ir izdomājuši rētaini džeki/vīrieši, lai kautkā mierinātu sevi.. Pašam ar ir pāris rētas viena no tām uz galvas, jo savas muļķības pēc lecu upē uz galvas( vieta protams nezināma), īstenība prieks, ka toreiz vēl izpeldēju laukā,jo varēja sanākt pavisam nejauki :/ Kopš tā laika arī nenēsāju īsus matus.. Protams vēl ir pāris no bmx laikiem, kad arī domāju, ka aizsargi ir priekš mīkstajiem un man tie nav vajadzīgi - tā nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Pašam ar ir pāris rētas viena no tām uz galvas, jo savas muļķības pēc lecu upē uz galvas( vieta protams nezināma), īstenība prieks, ka toreiz vēl izpeldēju laukā,jo varēja sanākt pavisam nejauki :/ Kopš tā laika arī nenēsāju īsus matus.. Protams vēl ir pāris no bmx laikiem, kad arī domāju, ka aizsargi ir priekš mīkstajiem un man tie nav vajadzīgi - tā nav... To es tagad nozeloju ak BIJU kipa baigi gudrais nafig amn aizsagus ar manim nekas nenotiks JA JA JA tikai takad smuka kaja un 2nedelas nekadas staigashnas un tad sezu tik pie pc un drukaju cs un vel sezhu gign foruma baigais prieks ne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 (edited) psc o_0... biju domajis pirkt bmx a tgd... Edited July 9, 2007 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 biju domajis pirkt bmx a tgd... Pirkt jau tu vari un tas pat ir ieteicams, jo braukt ir ļoti intresanti, bet neaizmirsti nopirkt arī šos > Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 pirms pieciem gadiem bija bmx...pabraukaaju un stuuure nopliisa un ar zodu pret asvaltu, dabuuju smadzenes satricinajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Da nu nafig šitos extremālos sporta veidus. Savā laikā ar bleidiem braukāju, rezultāts - atsistas nieres, lauzts atslēgas kauls, 2 ribas un uz visu mūžu sapista mugura (kip bojāts starpskriemeļu disks) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Pirms gada \talsos notika sacenes skeitparkaa, un tur 1 dzeks ar bleidiem uzleca apm 2-3 m augstu un ar galvu pret zemi, visa galva asinoja, atrie tik peec 20 min atbrauca..dzeka iesauka bija FOX iisto vaardu nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Es domāju, ka jā! Zini es domāju, ak no 2-3m viņam galva smagi pašķīstu! vispār braukāju ar dēli jau 3 sezonas - smagākais kas ir pagaidām 2reiz samežģīta potīte - labi ir bijuši arī sāpīgi kritieni, bet traumas nav gūtas! Draugiem, gan ir gan lauztas rokas, gan lauztas kājas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Kas tad tas pa sacenem ja atri nestaveja klat? Parasti jau vis ir noarganizets.. Edited July 10, 2007 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 smuki un vel smukak ka pietuvina Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Man pat liekas ka nevajag pat extrēmos sporta veidus lai kko salauztu! Kkur aprīlī futbola treniņā salauzu krieso roku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now