sulik Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 man te atnaca uz meilu viens tads shitins, palasiet Slaveni izteicieni: Amerika - Valsts, kurā par vienu dolāru var nopirkt aspirīna krājumu visam mūžam un izlietot to divu nedēļu laikā. /Džons Berimors/ Atvainošanās - Vienīgais, kas ļauj jums paturēt pēdējo vārdu strīdā ar sievieti. /Denijs Kaminss/ Atvaļinājums - Laiks, ko piešķir darbiniekiem, lai viņiem atgādinātu, ka uzņēmums, kurā viņi strādā, gluži labi spēj iztikt arī bez viņiem. /Lūize Norisa/ Avīze - Priekšmets, ko noguruši vīrieši autobusā izmanto, lai nevajadzētu skatīties uz sievietēm. /Herberts Prohnovs/ Beļģija - Valsts, ko izdomāja briti, lai sakaitinātu frančus. /Šarls de Golls/ Bērni - Īpašums, kas kļuvis tik dārgs, ka tikai nabadzīgie spēj to atļauties. /Hels Roučs/ Bikini - Divi lakatiņi un raižpilns skatiens. /Leopolds Fehtners/ Biseksualitāte - Tas, kas sestdienas vakarā divkāršo jūsu iespējas ar kādu iepazīties. /Vudijs Alens/ Brīnumzāles - Jebkuras zāles, kuras spēj paveikt to, kas rakstīts uz etiķetes. /Eriks Hodžkinss/ Brokastu pārslas - Ēdiens, kas vienmēr izskatās kā paliekas no augstākās sabiedrības galda. /Frenks Muārs/ Dāvanu veikals - Vieta, kur var aplūkot visas tās lietas, kuras, cerams, jūsu draugi jums neuzdāvinās Ziemassvētkos. /Džeks Vulzijs/ Demokrātija - Sistēma, kurā saka, ko grib, un dara, ko liek. /Džerārds Berijs/ Dokumentu skapis - Mēbele, kas noder, lai pazaudētu lietas alfabētiskā kārtībā. /H.V. Bīčers/ Dzeramnauda - Maza naudas summa, ko jūs iedodat kādam, jo baidāties, ka viņam nepatiks, ja nesaņems samaksu par to, ko neesat viņam licis darīt. /Anna Cēzare/ Dzīve - Dzimumceļā iegūta slimība - un tās mirstības pakāpe ir 100 %. /R.D. Leings/ Džentlmenis - Tas, kurš izkāpj no vannas, lai aizietu uz tualeti. /Fredijs Trumens/ Ekoloģija - Uzskats, ka labāk putns kokā nekā divi putni rokā. /Stenlijs Gibonss/ Holandiešu valoda- Ne tik daudz valoda kā kakla kaite. /Marks Tvens/ Kalifornija - Jauka vieta dzīvošanai, ja esat apelsīns. /Freds Alens/ Kapracis - Pēdējais cilvēks, kurš jūs noliek pie vietas. /Džimijs O'Dī/ Klusums - Saruna ar angli. /Heinrihs Heine/ Komunists - Sociālists bez humora izjūtas. /Džordžs Katons/ Laime - Silts šīberis. /Kristofers Hadsons/ Lietpratējs - Tas, kurš var iedzert malciņu vīna un pateikt jums ne vien to, kurā gadā tas ticis iepildīts pudelēs, bet arī to, kurš lēkājis pa vīnogām. /Stenlijs Deiiss/ Literatūras klasika - Kaut kas tāds, ko katrs vēlas būt izlasījis un neviens nevēlas lasīt. /M.Tvens/ Modernie romāni - Literāri darbi ar sākumu, jucekli un beigām. /Filips Lārkins/ Optimists - Kāds, kurš aizpilda krustvārdu mīklu ar pildspalvu. /Klements Kings Šorters/ Paģiras - Vīnogu atriebība... /Džefrijs Bārnards/ Pusmūža vecums - Dzīves posms, kad jūs nevis saķemmējat matus, bet gan sākat tos "sakārtot". /Herberts Kevets/ Reklāmas aģentūra - 85 procenti jucekļa un 15 procenti komisijas naudas. /Freds Alens/ Siers - Piena lēciens pretī nemirstībai. /Kliftons Fedimens/ Skautu ekskursija - Daudzi zēni, kas ģērbušies kā stulbeņi, kuriem pa priekšu soļo viens stulbenis, kas ģērbies kā zēns. /Šellijs Bērmens/ Skotu svārki - Neaizstājams apģērba gabals gadījumam, kad uznāk miesaskāre...un caureja. /Džons Māsters/ Skūpsts - Iesniegums augšstāvā veikt darbu apakšstāvā. /Braiens Džonstons/ Slavenība - Cilvēks, kurš ir pazīstams ar savu labo pazīstamību.. /Daniels Būrstins/ Smēķēšana - Viens no galvenajiem statistikas iemesliem. /Flečers Nebels/ Tūrists - Cilvēks, kurš nobrauc tūkstošiem jūdžu, lai nofotografētos pie savas automašīnas. /Hels Roučs/ Vadošs darbinieks - Kuņģa čūla ar pārvaldes tiesībām. /Freds Alens/ Vecums ? Kad jūs mēģināt savilkt uz augšu sakrokojušās zeķes un tad pamanāt, ka nemaz neesat tās uzvilcis kājās. /Leonards Noss/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 hehe izlasiiju visu, vispaar jau labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 khe-khe-khe Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Skautu ekskursija - Daudzi zēni, kas ģērbušies kā stulbeņi, kuriem pa priekšu soļo viens stulbenis, kas ģērbies kā zēns. /Šellijs Bērmens/ Shitiais labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 tas pa skuupstu labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 aii nu ir jau okai tikai liidz beigaam nespeeju izlasiit... bet par skuupstu labs .. par angli man ar tiiri patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Holandiešu valoda- Ne tik daudz valoda kā kakla kaite. /Marks Tvens/ Kalifornija - Jauka vieta dzīvošanai, ja esat apelsīns. /Freds Alens/ tvens rullee tas par to skautu shitu arii labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 njaa labie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Dazhi pat noderiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 man vislabaak patika par skautiem, vecumu un skuupstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Skautu ekskursija - Daudzi zēni, kas ģērbušies kā stulbeņi, kuriem pa priekšu soļo viens stulbenis, kas ģērbies kā zēns. Shis bija vienkaarshi ideaals. !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Džentlmenis - Tas, kurš izkāpj no vannas, lai aizietu uz tualeti. & dazhi vel citi rockz tieshaam good shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 waaah , shitais labais.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Man bez iepriekš pieminētajiem patika arī šis: Džentlmenis - Tas, kurš izkāpj no vannas, lai aizietu uz tualeti. /Fredijs Trumens/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Gordon es vinju pilniigi un galiigi nepiemineeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 tavus postus es nelasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 tavus postus es nelasu Njemot veeraa, ka esi moderators tev taakaa, ja reiz lasi topicu buutu jaaizlasa visi posti Un + veel bonusaa tam Tu esi nepieklaajiigs, ja ignoree manu viedokli Tapeec esmu uz tevi apvainojies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 duraks, jokus nesaproti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Kas tev liek domaat, ka es nejokoju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 intrigjeejoshi ir tas, ka teiciens par džentlmeni sasaucas ar pašreizējo www.gign.lv balsoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 (edited) Man patika tikai par skautiem. Edited June 7, 2004 by DZU Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Kas tev liek domaat, ka es nejokoju? LOL varbuut taapeec ka tev NAV humora izjuutas? dooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 LOL varbuut taapeec ka tev NAV humora izjuutas? dooh pasarg dies` veel apvainosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 LOL varbuut taapeec ka tev NAV humora izjuutas? dooh Uz kaa balstoties Tu to tik paarliecinoshi esi secinaajis?! Nezinu kaa citiem, bet man tiisha nesveicinaashanaas driizaak ir apvainojums nekaa nezheeliigaakais joks.. & citu gadijumu es nezinu kura deelj tu vareetu par mani taa spriest - njemot veeraa, ka mani nepaziisti.. st^ nekad un nemuuzham.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Uz kaa balstoties Tu to tik paarliecinoshi esi secinaajis?! Uz taviem tekstiem mircaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now