hUr Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 nju ta sveika Tauta Griezos pie jums ar vienu iemeslu: Iegut paris admin komandas.... tas veretu but sekojoshas: *xslap *xslay *x_votekick *x_votemap *xgag -par parejam komandam pa taka butu vairak vai mazak vienalga- Iemesls - biezi speleju uz gign [bet ne jau ta ka dazi te apgalvo ka tikai un vienigi tur vinji spele] tieshi pa naktim tad kad ira iespeja likt mazas maps, un tad vai nu redzi ta pavelak nava neveina admina vai ari vinhs neliekas nezinis ka fy_icworld ira jau 3 reizi 1h laika...... Un ira daziem tads paradums [tiem kas spele no Klubiem] kad serveri paliek ta mazak speletaji ta iedzoinot paris frefragus un tad tik skrien un griezz [nepatik man tada riciba ] Nenoliegshu ka speleju uz gign ari pa dienam un tad ja butu vajadziba [pec manis un/vai tautas domam] izmantot komandu x_votemap vai ari x_votekick xgag - nu biezi nakas saskarties ar cilvekiem kuri nezin kad aizverties esmu izlasijis sho bargo tekstinju un esmu gatavs paklauties shiem noteikumiem Izlasiju ari sho gabalu - atbilde uz 6.punktu - NEE taka viss kartiba...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Nu labi hUr, lai jau tev tiek REC!!! P.S vinjam jau ir tiesiibas uz 5p P.S2 galiigi neesmu tevi maniijis uz GIGN.......un man visi saka, ka tu spelee uz 5p!! bet noveelu veiksmi.....GL niga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 rec, Rek, r3k, RECK, r3c; RECOMMEND!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 Tnx for all Nigaz who REc me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zephyr Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 REC!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 REC ! Viennoziimiigi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Jauks pieteikums . Vajadzētu stimulēt cilvēkus, kuri māk izmantot mātes dabas laipni dāvinātās 2 pelekās puslodes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 (edited) Pieteikums man ar patiik , esmu speelee redzeejis un tapeec no mana puses rec Edited June 6, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 uhmmm , REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
etaleD Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Piekriitu Glacier'am! Tu parasti spele uz 5points servera, bet GIGN'aa esi redzeets LJOTI reti! bet nu REK eniivej Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 pashreiz shada situacija izveidojusies: pienjemsim ka ir 5 pastavigie speletaji gignaa playerN kur N ir 1-5 player1 paprasa tiesibas, parejie 2-5 dod rec Nr.1 pectam player2 paprasa tiesibas, visi 1-5 iznjemot Nr2 taisa rec utt... tapec man butu lugums rekomendus taisit tikai tiem kam jau IR prasiitaas tiesiibas... tb: ja tiek prasiitas slap tiesiibas, tad rec var dot tas kam jau IR slap tiesibas... paldies par uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Iedo man tiesiibas lai vareetu likt rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Iedo man tiesiibas lai vareetu likt rec taisi new topic moska izdosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 pashreiz shada situacija izveidojusies: pienjemsim ka ir 5 pastavigie speletaji gignaa playerN kur N ir 1-5 player1 paprasa tiesibas, parejie 2-5 dod rec Nr.1 pectam player2 paprasa tiesibas, visi 1-5 iznjemot Nr2 taisa rec utt... tapec man butu lugums rekomendus taisit tikai tiem kam jau IR prasiitaas tiesiibas... tb: ja tiek prasiitas slap tiesiibas, tad rec var dot tas kam jau IR slap tiesibas... paldies par uzmaniibu es ieteiktu nevienam nedod votemap tiesības, lai spēlē pilnu mapcycle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 rec no manis! un piekriitu ljoti gordonam par to votemap vai vispaar par xm! ir taadi cilveeki, kas muuzham laulaajushies dd2 un aztec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 worm Posted on Jun 6 2004, 11:45 AM pashreiz shada situacija izveidojusies: pienjemsim ka ir 5 pastavigie speletaji gignaa playerN kur N ir 1-5 player1 paprasa tiesibas, parejie 2-5 dod rec Nr.1 pectam player2 paprasa tiesibas, visi 1-5 iznjemot Nr2 taisa rec utt... tapec man butu lugums rekomendus taisit tikai tiem kam jau IR prasiitaas tiesiibas... tb: ja tiek prasiitas slap tiesiibas, tad rec var dot tas kam jau IR slap tiesibas... paldies par uzmaniibu Nu ko... sanak tauta ar slap tiesibam un visam parejam fi4am.... nju un par to x_votemap komandu es apsolos litetot tikai velas nakts stundas [bet nu taka mans solijums visiem pie kajas] tad varu iztikt ari bez shis komandas [vienigi tad laikam ari jaizteik bez x_votekick komandas, bet nu tas taa], bet nu shis komandas to4 man nevajadzetu ja butu xk [hvz ka to komndu isti raksta], bet bet nu redzes ko laiks radis.... P.S etaleD Posted on Jun 6 2004, 11:37 AM Piekriitu Glacier'am! Tu parasti spele uz 5points servera, bet GIGN'aa esi redzeets LJOTI reti! bet nu REK eniivej Apsolos laboties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
etaleD Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Nu es taa ceru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 NJu paziistams geks, it kaa citur arii ir tiesiibas un maak ar taam apieties, galva arii ir uz pleciem. Kr4 domaa pashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 labi speeleejoss ccuvaks, klus, mierigs un nemanaams Taa tureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Man ir priekshlikums. Dot shim jaukajam cilveecinjam (kursh protams mirs) tiesiibas meeghinaat dabuut tiesiibas veelaak, bet pashlaik, lai iet dirst. p.s. es izraushu tavu sirdi un veeroshu, kaa taa leenaam beidz pulseet manaas rokaas p.p.s. un to darot ljauni smieshos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Dr. Pain Posted on Jun 10 2004, 04:08 PM Man ir priekshlikums. Dot shim jaukajam cilveecinjam (kursh protams mirs) tiesiibas meeghinaat dabuut tiesiibas veelaak, bet pashlaik, lai iet dirst. p.s. es izraushu tavu sirdi un veeroshu, kaa taa leenaam beidz pulseet manaas rokaas p.p.s. un to darot ljauni smieshos Esi sveicinats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquido Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 REC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 No manas puses REC Vienmer jau var nonemt ja nepatiik:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Atbalstu! Tikai nesaprotu, ja jau nav iemesla "PRET", kapeec lieta nekust uz priekshu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Liq's Visu i izteicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now