worm Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 vrodji atradu pachu serverim lai novaaktu awp delay... uzliku un sekas juutamas ko parejie domaa shai sakaraa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 man, kaa parliecinaatam snaiperim sirdii tuulit silti paliek ... saakshu atkal spelet cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 nee vajag to delay leeno lai ir iespeejams vismaz ciiniities ar awp 1vs1 kautkaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Neesmu speeleejis ar to shitu, bet katraa gadiijumaa arii negribu Shitaadi apgreidi awp nav vajadziigi Es par to, ka ir nonjemts (kaut arii pats neesu speeleejis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Neodnoznachnaja situacija S odnoj storony, v CS byla eshe kucha horoshih veshej, takih kak 'Bunny hopping', 'Unzoomed AWP crosshair', mozhet davai tohze vernem ih? S drugoj storony, s 'Shield' Valve progadalo, neponravilsja on nikomu, i de-fakto s nim ne igrajut. Tak chto, esli schitat' 'Shield' i 'AWP delay' nedostatkami odnogo porjadka, to togda situaciju nado menjat'. I budet zdorovo, esli na drugih serverah tozhe postavjat etot patch. Nu a lichno mne delay meshaet (ili pomogaet) sovsem nemnogo, ja k nemu privyk. Da i drugie, pohozhe, tozhe. Undartaker, skazhem, neodnokratno pokazyval >1500 dmg za raund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Es varu pateikt tikai vienu jo spiidijs jau pateica visu ko gribeeju... taatad.... lai arii ko mees izveeleetos, pie taa arii vajadzeetu palikt nevis pi** smadzenes shurp un turp. Es uz doto briidi arii esmu nedaudz pieradis, bet logjiski ka gribu kaa bija agraak. Varbuut vajag uztaisiit balsoshanu vai kaut ko taadu. Protams ka tiem kas ir pilniigi boti un nemaak ar awp speeleet un tiem kam tas nepatiik - tie balsos pret, savukaart awp fani par. Gruuti shinii situaacijaa par kaut ko vienoties.... nu nezinu.... paarliecinaats tikai par 100 procentiem esmu ka scout delay ir jaanovaac. Taa nu ir riebekliiba ka skautam ir delay taatad kopumaa es esmu par pacha atstaashanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 ir patchs... nav vinja.. ir delay... nav delay.. who cares? tapat cilveki speeleeja, speelee un turpinas speeleet cs. pie visiesm sviestiem tapat pieradaam. tapat ka pie bunny hopping truukuma, tapat ka pie unzoom awp crossair truukuma. pieradisim ari pie shieldiem un awp delay. ne nu protams, ja paradisies mega blasteri un railguni vai pat rocket launcheri ieksh cs tad jaa, tas vairs nebus tas. lai gan savi fanaati arii paliks un buus droshivien. anyway, that's all i wanted to say Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 nee nu man tas delay arii netrauce pec idejas, ljoti reti kad noleimoju... bet man tracina tas ka animacija awp nekam neder... kur ir prikols ka es izvelku awp un pectam 3 sekundes gaidu kautko... no malas tas izskatas debiili... ja reiz valve uzliek tadu joku ka ieroci uzreiz nevar lietot, ta butu uztaisijushi attiecigu animaciju teixim ka laade iekshaa lodes vai karina kaklaa strikjiiti lai awp vieglak notureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 vai arii uzliek austinjas, lai nepaliek kurls no shaaviena kaa shautuvees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Jaa jaa Vajadzeeja uztaisiit taadu shitu Izvelk awp, novelk mugureni, atrod vajadziigo kaarbu ar awp lodeem, pielaadee, uzkar strikji, uzliek austinjas, pieliecaas, aizsnjoree atseejushos zabakus, notiira brillju stiklus un tad mochii valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 vai arii pirms awp panjemshanas paraada \m/ un zemaa balsii pasaka OOOII! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 vai arii ievelk fikso duumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 (edited) Nu, ja Pakjer no kastes, ko staipa liidzi mazo "Pilzenes" alinju, atshauj valjaa, izmet pusi, vienreiz izshauj, tad ierauj otru pusi, un tad shauj taalaak Raunda beigaas peec 8 pilzeniekiem, jau vairs neshauj, tikai turpina kost Nextround paalis dzeeshaas un saakaas viss no saakuma Edited June 4, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 laabs delay kaka bez delay forshi. edd ko es tev teicu? nepaies ne meenesis un tu atkal atsaaksi speelet...... eh btw steamam pirms paris dienam iznaaca kaut kaads jauns patch vai arii vakar neatceros jebkuraa gadiijumaa - mozh delay nonjemts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 patch tik tiesham iznaca, bet tas iespaidoja tikai Condition Zero jauno versiju... tapec to var ignoreet... lai gan iespejams tuvakaja laika maukshu gaisaa CZ versiju, jo izskatas ka valve ir nopietni apnjemushies nolaist dirsaa CS... visi normalie pachi tagad bus prieksh CZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 patch tik tiesham iznaca, bet tas iespaidoja tikai Condition Zero jauno versiju... tapec to var ignoreet... lai gan iespejams tuvakaja laika maukshu gaisaa CZ versiju, jo izskatas ka valve ir nopietni apnjemushies nolaist dirsaa CS... visi normalie pachi tagad bus prieksh CZ da tie valve tok ir aksti... strap citu ieksh WCG2004 ir tieshi CZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 patch tik tiesham iznaca, bet tas iespaidoja tikai Condition Zero jauno versiju... tapec to var ignoreet... lai gan iespejams tuvakaja laika maukshu gaisaa CZ versiju, jo izskatas ka valve ir nopietni apnjemushies nolaist dirsaa CS... visi normalie pachi tagad bus prieksh CZ? CZ pamatinstalācija netā bija atrodama, pačus taisīt tev arī labi sanāk kur problēma? spēlējam cs:cz! Apdeits ir diezgan nopietns: COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO ADDITIONS: Added new hostage models and animations Added new hostage behaviors and dialogue Added SPETSNAZ and Militia player models Added crosshair customization (color, size, opacity) Added player location system Added exponential fog in OpenGL Added in-game vgui progress bar for nav mesh analysis Added de_sienna_cz Added de_vostok_cz COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO CHANGES: Upgraded de_inferno_cz Upgraded deagle view texture Updated cs_italy_cz with 32 spawns Upgraded weapon UI images Tweaked glock and USP sounds Tweaked snow walking sound Corpses fade out with cl_corpse_stay Grenades are dropped on death Improved player turning right hitbox behavior Improved shield behavior Improved brass ejection behavior Bots can use silencer on m4a1 Improved bot_auto_vacate behavior with spectators Career tasks are reset on mp_restartround Improved tutor behavior hud_draw 0 doesn't remove blackout Scope blackout drawn in software mode Flashlight sound no longer masks weapon firing sounds Improved text behavior in top-right corner of observer mode Round timer doesn't re-appear until the round restarts when the bomb is defused or explodes Improved player model hands ALL STEAM GAMES: Added refresh login dialogue for invalid login sessions (Invalid UserID ticket message) History area in game console no longer gets key focus Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 nuu jaaa.... Paarejam uz CS : CZ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 kamon nee. galvenais iemesls, kapec es atljaujos teikt ne, ir: 10 juunijaa shis pats patchs ies gaisaa arii parastajam cs 1.6, taa ka nav vairs tik liels iemesls serveri paarmochiit uz cz. enivei, patlaban ljooooti maz no uz GIGN speelejoshajiem ljaudiim ir uzinstaleejushi cz [piemeeram es neesu ], un patiesiibaa jau Latvijaa vispaar ir maz cilveeku ar cz, taapeec domaaju, ka, ja tagad serveri paarliks par cz, uz vasaru krasi saruks servera apmekleetiiba; attieciibaa uz veelaaku laiku- man nav ne jausmas. un vispaar gribu lielajiem WCG fanaatiem atgaadinaat, ka CPL fundings tagad ir $ 1,000,000 , taa ka varbuut WCG gluzhi nav tas, kas nosaka vispasaules cs areenu. radler: tu teici ka es jau peec 3 dienaam vai nedeljas atkal speleshu cs, un vispaar - es vienkaarshi veel neesmu padevies uz vasarniicu , taapeec bishkji peedeejaas dienaas uzspeeleeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 CZ latvijaa nav populars, jo nav iisti skaidribas kas buutu jakopee un kur jakopee... reali situacija ir taada ka pa netu kliist rinkii vairakas CZ versijas... sakot ar 1.0 ko reliizojushi bija ... eeerm aizmirsu, bet kaukada warez grupa ar R burtu sakaas un uzlikushi versijas numuru 1.3 (kadaa sakaraa, prasat vinjiem pashiem) nakama versija naca araa 1.1 ko savukart laida klajaa visadas kreisaas grupas... pashlaik ir iznaacis 1.2, kas man jau staav sapakots arhiivaa, tik miizhu izplatiit. Enivei, lai varetu spelet 1.2, ir nepiecieshams taa saucamais patch v14, kas ir radiits lai savietotu jaunaas lietas kopaa ar HL engini... pashu CS shis patch nekadi neiespaido - visi navaroti iet secen, tikai CZ owneri dabuu izbaudiit hostus, modeljus, etc shitu... ar pachiem muzhigi bija problemas un buus arii tagad, pie tam, ja palaistu gan CS gan CZ servus, tad es iedomaajos jau to kaudzi ar jautajumiem no seerijas "kaad patch man jaliek virsuu CS un kaads CZ" ai labi, saaku laist shitu... pulkstenis ir 2:30am, jatin zZzzZzZZz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Jaunais patch ir virs 50mb. Tik daudz tika novilkts ar steam. Šorīt iemēģināju un man iepatikās Added player location system lieta. Īsumā - zem radara visu laiku tiek rādīta vieta kartē, kur atrodies. Un pie say, team_say kā arī pie granātu notikumiem, hud tiek parādīts tās vietas nosaukums, kur tas atrodas. Piemēram, pagalms, kāpnes, tunelis utt. Tagad atliek pateikt "C4 located" un tas tiek parādīts "Bobsite A - C4 located" Hostagi ir interesanti uztaisīti. Interaktīvāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 kamon nee. galvenais iemesls, kapec es atljaujos teikt ne, ir: 10 juunijaa shis pats patchs ies gaisaa arii parastajam cs 1.6, taa ka nav vairs tik liels iemesls serveri paarmochiit uz cz. enivei, patlaban ljooooti maz no uz GIGN speelejoshajiem ljaudiim ir uzinstaleejushi cz [piemeeram es neesu ], un patiesiibaa jau Latvijaa vispaar ir maz cilveeku ar cz, taapeec domaaju, ka, ja tagad serveri paarliks par cz, uz vasaru krasi saruks servera apmekleetiiba; attieciibaa uz veelaaku laiku- man nav ne jausmas. un vispaar gribu lielajiem WCG fanaatiem atgaadinaat, ka CPL fundings tagad ir $ 1,000,000 , taa ka varbuut WCG gluzhi nav tas, kas nosaka vispasaules cs areenu. radler: tu teici ka es jau peec 3 dienaam vai nedeljas atkal speleshu cs, un vispaar - es vienkaarshi veel neesmu padevies uz vasarniicu , taapeec bishkji peedeejaas dienaas uzspeeleeju. protams, bijušās psrs republikas ir starp tām valstīm, kurs nevar atļauties spēles nopirkt. un kamēr tas tā būs, mēs grimsim atpalicībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 (edited) cz tak tas pats cs vien ir - tikai smukaaks. vismaz cz v1.2 patiik labaak nekaa cs un esu par cz.. nebuutu slikti ja pienjemsim uz gign uzmestu kaadu cz karti .. teiksim de_dust_cz vai kaadu citu Edited June 6, 2004 by _FireStorm_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 nez, es ar awp diezgan maz!!! taapeec neesmu neko maniijiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now