Jump to content
GIGN Forum

Awp Delay

Recommended Posts

Neodnoznachnaja situacija

S odnoj storony, v CS byla eshe kucha horoshih veshej, takih kak 'Bunny hopping', 'Unzoomed AWP crosshair', mozhet davai tohze vernem ih?

S drugoj storony, s 'Shield' Valve progadalo, neponravilsja on nikomu, i de-fakto s nim ne igrajut.

Tak chto, esli schitat' 'Shield' i 'AWP delay' nedostatkami odnogo porjadka, to togda situaciju nado menjat'. I budet zdorovo, esli na drugih serverah tozhe postavjat etot patch.

Nu a lichno mne delay meshaet (ili pomogaet) sovsem nemnogo, ja k nemu privyk. Da i drugie, pohozhe, tozhe. Undartaker, skazhem, neodnokratno pokazyval >1500 dmg za raund.

Es varu pateikt tikai vienu jo spiidijs jau pateica visu ko gribeeju...

taatad.... lai arii ko mees izveeleetos, pie taa arii vajadzeetu palikt nevis pi** smadzenes shurp un turp.

Es uz doto briidi arii esmu nedaudz pieradis, bet logjiski ka gribu kaa bija agraak. Varbuut vajag uztaisiit balsoshanu vai kaut ko taadu.

Protams ka tiem kas ir pilniigi boti un nemaak ar awp speeleet un tiem kam tas nepatiik - tie balsos pret, savukaart awp fani par. Gruuti shinii situaacijaa par kaut ko vienoties.... nu nezinu....

paarliecinaats tikai par 100 procentiem esmu ka scout delay ir jaanovaac. Taa nu ir riebekliiba ka skautam ir delay 12.gif

taatad kopumaa es esmu par pacha atstaashanu.

ir patchs... nav vinja.. ir delay... nav delay.. who cares? tapat cilveki speeleeja, speelee un turpinas speeleet cs. pie visiesm sviestiem tapat pieradaam. tapat ka pie bunny hopping truukuma, tapat ka pie unzoom awp crossair truukuma. pieradisim ari pie shieldiem un awp delay. ne nu protams, ja paradisies mega blasteri un railguni vai pat rocket launcheri ieksh cs tad jaa, tas vairs nebus tas. lai gan savi fanaati arii paliks un buus droshivien. anyway, that's all i wanted to say

nee nu man tas delay arii netrauce pec idejas, ljoti reti kad noleimoju... bet man tracina tas ka animacija awp nekam neder... kur ir prikols ka es izvelku awp un pectam 3 sekundes gaidu kautko... no malas tas izskatas debiili... ja reiz valve uzliek tadu joku ka ieroci uzreiz nevar lietot, ta butu uztaisijushi attiecigu animaciju teixim ka laade iekshaa lodes vai karina kaklaa strikjiiti lai awp vieglak notureet laugh.gif

Jaa jaa happy.gif

Vajadzeeja uztaisiit taadu shitu 4.gif

Izvelk awp, novelk mugureni, atrod vajadziigo kaarbu ar awp lodeem, pielaadee, uzkar strikji, uzliek austinjas, pieliecaas, aizsnjoree atseejushos zabakus, notiira brillju stiklus un tad mochii valjaa 4.gif

Nu, ja smile.gif Pakjer no kastes, ko staipa liidzi mazo "Pilzenes" alinju, atshauj valjaa, izmet pusi, vienreiz izshauj, tad ierauj otru pusi, un tad shauj taalaak laughing7.gif

Raunda beigaas peec 8 pilzeniekiem, jau vairs neshauj, tikai turpina kost 4.gif

Nextround paalis dzeeshaas un saakaas viss no saakuma naughty.gif

Edited by Jurko

laabs delay kaka bez delay forshi. edd ko es tev teicu? nepaies ne meenesis un tu atkal atsaaksi speelet......

eh btw steamam pirms paris dienam iznaaca kaut kaads jauns patch vai arii vakar neatceros jebkuraa gadiijumaa - mozh delay nonjemts? biggrin.gif

patch tik tiesham iznaca, bet tas iespaidoja tikai Condition Zero jauno versiju... tapec to var ignoreet... lai gan iespejams tuvakaja laika maukshu gaisaa CZ versiju, jo izskatas ka valve ir nopietni apnjemushies nolaist dirsaa CS... visi normalie pachi tagad bus prieksh CZ sad.gif

patch tik tiesham iznaca, bet tas iespaidoja tikai Condition Zero jauno versiju... tapec to var ignoreet... lai gan iespejams tuvakaja laika maukshu gaisaa CZ versiju, jo izskatas ka valve ir nopietni apnjemushies nolaist dirsaa CS... visi normalie pachi tagad bus prieksh CZ sad.gif

da tie valve tok ir aksti...

strap citu ieksh WCG2004 ir tieshi CZ sad.gifsad.gif

patch tik tiesham iznaca, bet tas iespaidoja tikai Condition Zero jauno versiju... tapec to var ignoreet... lai gan iespejams tuvakaja laika maukshu gaisaa CZ versiju, jo izskatas ka valve ir nopietni apnjemushies nolaist dirsaa CS... visi normalie pachi tagad bus prieksh CZ? sad.gif

CZ pamatinstalācija netā bija atrodama, pačus taisīt tev arī labi sanāk wink.gif kur problēma? spēlējam cs:cz!

Apdeits ir diezgan nopietns:

COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO ADDITIONS:

Added new hostage models and animations

Added new hostage behaviors and dialogue

Added SPETSNAZ and Militia player models

Added crosshair customization (color, size, opacity)

Added player location system

Added exponential fog in OpenGL

Added in-game vgui progress bar for nav mesh analysis

Added de_sienna_cz

Added de_vostok_cz

COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO CHANGES:

Upgraded de_inferno_cz

Upgraded deagle view texture

Updated cs_italy_cz with 32 spawns

Upgraded weapon UI images

Tweaked glock and USP sounds

Tweaked snow walking sound

Corpses fade out with cl_corpse_stay

Grenades are dropped on death

Improved player turning right hitbox behavior

Improved shield behavior

Improved brass ejection behavior

Bots can use silencer on m4a1

Improved bot_auto_vacate behavior with spectators

Career tasks are reset on mp_restartround

Improved tutor behavior

hud_draw 0 doesn't remove blackout

Scope blackout drawn in software mode

Flashlight sound no longer masks weapon firing sounds

Improved text behavior in top-right corner of observer mode

Round timer doesn't re-appear until the round restarts when the bomb is defused or explodes

Improved player model hands

ALL STEAM GAMES:

Added refresh login dialogue for invalid login sessions (Invalid UserID ticket message)

History area in game console no longer gets key focus

kamon nee.

galvenais iemesls, kapec es atljaujos teikt ne, ir: 10 juunijaa shis pats patchs ies gaisaa arii parastajam cs 1.6, taa ka nav vairs tik liels iemesls serveri paarmochiit uz cz. enivei, patlaban ljooooti maz no uz GIGN speelejoshajiem ljaudiim ir uzinstaleejushi cz [piemeeram es neesu bleh.gif ], un patiesiibaa jau Latvijaa vispaar ir maz cilveeku ar cz, taapeec domaaju, ka, ja tagad serveri paarliks par cz, uz vasaru krasi saruks servera apmekleetiiba; attieciibaa uz veelaaku laiku- man nav ne jausmas. un vispaar gribu lielajiem WCG fanaatiem atgaadinaat, ka CPL fundings tagad ir $ 1,000,000 naughty.gif , taa ka varbuut WCG gluzhi nav tas, kas nosaka vispasaules cs areenu.

radler: tu teici ka es jau peec 3 dienaam vai nedeljas atkal speleshu cs, un vispaar - es vienkaarshi veel neesmu padevies uz vasarniicu cool2.gif , taapeec bishkji peedeejaas dienaas uzspeeleeju.

CZ latvijaa nav populars, jo nav iisti skaidribas kas buutu jakopee un kur jakopee...

reali situacija ir taada ka pa netu kliist rinkii vairakas CZ versijas... sakot ar 1.0 ko reliizojushi bija ... eeerm aizmirsu, bet kaukada warez grupa ar R burtu sakaas un uzlikushi versijas numuru 1.3 (kadaa sakaraa, prasat vinjiem pashiem)

nakama versija naca araa 1.1 ko savukart laida klajaa visadas kreisaas grupas...

pashlaik ir iznaacis 1.2, kas man jau staav sapakots arhiivaa, tik miizhu izplatiit. Enivei, lai varetu spelet 1.2, ir nepiecieshams taa saucamais patch v14, kas ir radiits lai savietotu jaunaas lietas kopaa ar HL engini... pashu CS shis patch nekadi neiespaido - visi navaroti iet secen, tikai CZ owneri dabuu izbaudiit hostus, modeljus, etc shitu...

ar pachiem muzhigi bija problemas un buus arii tagad, pie tam, ja palaistu gan CS gan CZ servus, tad es iedomaajos jau to kaudzi ar jautajumiem no seerijas "kaad patch man jaliek virsuu CS un kaads CZ"

ai labi, saaku laist shitu... pulkstenis ir 2:30am, jatin zZzzZzZZz...

Jaunais patch ir virs 50mb. Tik daudz tika novilkts ar steam. Šorīt iemēģināju un man iepatikās Added player location system lieta. Īsumā - zem radara visu laiku tiek rādīta vieta kartē, kur atrodies. Un pie say, team_say kā arī pie granātu notikumiem, hud tiek parādīts tās vietas nosaukums, kur tas atrodas. Piemēram, pagalms, kāpnes, tunelis utt. Tagad atliek pateikt "C4 located" un tas tiek parādīts "Bobsite A - C4 located"

Hostagi ir interesanti uztaisīti. Interaktīvāki.

kamon nee.

galvenais iemesls, kapec es atljaujos teikt ne, ir: 10 juunijaa shis pats patchs ies gaisaa arii parastajam cs 1.6, taa ka nav vairs tik liels iemesls serveri paarmochiit uz cz. enivei, patlaban ljooooti maz no uz GIGN speelejoshajiem ljaudiim ir uzinstaleejushi cz [piemeeram es neesu bleh.gif ], un patiesiibaa jau Latvijaa vispaar ir maz cilveeku ar cz, taapeec domaaju, ka, ja tagad serveri paarliks par cz, uz vasaru krasi saruks servera apmekleetiiba; attieciibaa uz veelaaku laiku- man nav ne jausmas. un vispaar gribu lielajiem WCG fanaatiem atgaadinaat, ka CPL fundings tagad ir $ 1,000,000 naughty.gif , taa ka varbuut WCG gluzhi nav tas, kas nosaka vispasaules cs areenu.

radler: tu teici ka es jau peec 3 dienaam vai nedeljas atkal speleshu cs, un vispaar - es vienkaarshi veel neesmu padevies uz vasarniicu cool2.gif , taapeec bishkji peedeejaas dienaas uzspeeleeju.

protams, bijušās psrs republikas ir starp tām valstīm, kurs nevar atļauties spēles nopirkt. un kamēr tas tā būs, mēs grimsim atpalicībā.

• 2 weeks later...

nez, es ar awp diezgan maz!!! taapeec neesmu neko maniijiz smiliez.de_1343.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...