WMP Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Es parsvara dodu prieksroku L2 un 1.6. Un ka ir ar tevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Tā jau arī tīri interesentas ir straģēdijas spēles Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Quake 3 Arena Kāds nezīn vēl kādu gaļīgu spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Where's option: "Author is gay" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy Logic Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Starcraft (2), WoW P.S. Palasot minoritija postus viņam katik kādu nodirst. Izej uz ielas un sāc dirst augumā vietējām urlām, tad ienāc gign un pastāsti kā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Tā kā es šobrīd atceros vecos StarCraft laikus un aizkapājos jau līdz "The Hunt for Tassadar", tad StarCraft. No minētajiem actioniem priekšroka UT, CoD2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 :superlol: Ka tik kādu nodirst LOL. Sirdī esmu ļoti mīlīgs lāčuks. lūdzu neaizskar mani tik dikti .. Jēga no šī topika 10 baļļu sistēmā ? - Tuvināta nullei. Šim topikam gandrīz identiski topiki ? - Tuvināti bezgalībai. Mana iepriekšējā posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo autors tāpat neiebrauks, ka nekādas jēgas no topika nebija. Tava posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo tajā no sakara un patiesības nebija pilnīginekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 :superlol: LOL. Sirdī esmu ļoti mīlīgs lāčuks. lūdzu neaizskar mani tik dikti .. Jēga no šī topika 10 baļļu sistēmā ? - Tuvināta nullei. Šim topikam gandrīz identiski topiki ? - Tuvināti bezgalībai. Mana iepriekšējā posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo autors tāpat neiebrauks, ka nekādas jēgas no topika nebija. Tava posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo tajā no sakara un patiesības nebija pilnīginekā. Vispar prieksh manim topicam ir jega, uzinac new games ko es ari biki pakapasu, ja patiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 kura no taami r new game 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Es nedomaju pec gada "New game", bet prieks manim! ^^ Pagaidam laikam bus jauzrauj Starcraft, ja jau 2cilvek saka ka ir oky! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ja lox no nosauktajām wow un lineage sūkā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 bac buutu to iespeeju aatraak pielicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ''Karogs'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Omg cik smiekligi, man liekas bixes jau slapjas.!! PS tev viss kartiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ultima Online Tas, ka tu neiekljaavi MANU MIILJO ultimu sarakstaa tevi padarija par pimpi manas aciis. P.S DIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 LOL, selfowned. Nekādas jaunas spēles uztaisot vote tu neuzzini, jo pats viņas tur ieraksti. Ouned? Tu nevari zināt vai tev attiecīgā igra patiks, kamēr neesi pats izmēģinājis. Ouned? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ja lox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Tu nevari zināt vai tev attiecīgā igra patiks, kamēr neesi pats izmēģinājis. Ouned?Nav jau tik slikti. Ja nu džekam vienkārši ir slinkums mēģināt visu to sarakstu, tāpēc sākumā grib nočekot, ko citi iesaka, lai ar to arī sāktu? Tīri ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 bezjēdzīga balsošana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Nu tad jau viņš tik pat labi var vnk randomā paņemt vienu un sākt spēlēt, jo cik cilvēku tik gaumju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 es dodu prieksroku cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Tas kas ir votee ir speletas ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 pagaidam WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Cs 1.6 XD Divaina vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts