Jump to content
GIGN Forum

Games

WMP
 Share

Kadam speles tu dod prieksroku?  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

:superlol: :superlol:

Ka tik kādu nodirst
LOL.

Sirdī esmu ļoti mīlīgs lāčuks. :group: lūdzu neaizskar mani tik dikti .. :crying:

Jēga no šī topika 10 baļļu sistēmā ? - Tuvināta nullei.

Šim topikam gandrīz identiski topiki ? - Tuvināti bezgalībai.

Mana iepriekšējā posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo autors tāpat neiebrauks, ka nekādas jēgas no topika nebija.

Tava posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo tajā no sakara un patiesības nebija pilnīginekā.

:superlol: :superlol: LOL.

Sirdī esmu ļoti mīlīgs lāčuks. :group: lūdzu neaizskar mani tik dikti .. :crying:

Jēga no šī topika 10 baļļu sistēmā ? - Tuvināta nullei.

Šim topikam gandrīz identiski topiki ? - Tuvināti bezgalībai.

Mana iepriekšējā posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo autors tāpat neiebrauks, ka nekādas jēgas no topika nebija.

Tava posta jēga ? - Tuvināta nullei, jo tajā no sakara un patiesības nebija pilnīginekā.

Vispar prieksh manim topicam ir jega, uzinac new games ko es ari biki pakapasu, ja patiks!

LOL, selfowned.

Nekādas jaunas spēles uztaisot vote tu neuzzini, jo pats viņas tur ieraksti. Ouned?

Tu nevari zināt vai tev attiecīgā igra patiks, kamēr neesi pats izmēģinājis. Ouned?

Tu nevari zināt vai tev attiecīgā igra patiks, kamēr neesi pats izmēģinājis. Ouned?

Nav jau tik slikti. Ja nu džekam vienkārši ir slinkums mēģināt visu to sarakstu, tāpēc sākumā grib nočekot, ko citi iesaka, lai ar to arī sāktu? Tīri ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...