Jurmala99 Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Tātad es gribu taisīt cs serveri, bet nevaru izšķirties kur modu likt tapēc uzliku vote, un gribu redzēt jūsu viedokli! Vēlams arī kādu komentāru kapēc tieši šādu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 IEsaku taisit PUB serveri-manuprat nekadus war3 ,superhero modus nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Poļubomu publisko, tas ir tāds kā pamats, vēlāk vari likt tos pok3 mod cik uziet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 idioti... pubā varēsi 3 mēnešus gaidīt kamēr sāks nākt cilvēki! Iesaku likt gg(gungame) man pašam bija, un regulāri bija pilns! ja vajag modu PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurmala99 Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Tieši par to ir tā runa, kāda jēga turēt tukšu serveri???! Gan jau pats atradīšu GG modu! Paldies par ideju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Dauni, ja nemāki dabūt tautu pats vainīgs... Tā jau jums visiem ir - uztaisa kkādu pub serveri un domā tgd nāks lielā tauta! Vajag mācēt to visu noorganizēt, tie botiki, kas tev tur spēle acimredzot kkādi sīkie, normālus spēlētājus nedabūsi āmurs tāds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 es ieteiktu kz server Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow. Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 war3 tas ir interesantaks neka kkads PUB mesls Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Es ieteiktu kz/PUB bet tas ir tikai pidina domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkss Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Iesaku PUB ! Jo maneejais war3ft nebija labs pat ar save xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Tāka tu redzi , visi mūsu Latvijas serveri ir pārsvarā Publickalie , tātad iesak šo arī tev , PUB . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow. Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ja un ka lai tajos tautu sadabuu ja tadi ir vairaki simti bet war3 serveru tikai kadi 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 gungame un capture the flag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Nahuj vaig tos PUBus tik daudz , vinji jau taa ir dahuja..Uztaisi kaadu GunGame vai kkadu jaunu modu ieliec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Drīzāk nah*j vajag visādus pī*dainus modus, uztaisi labāk csdm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Es piemeram gribetu latvija kadu normalu zombie modu , citadi pa arzemem jau zb skraidiit un lativija nav daudz tadu bet no otras puses nav , jo nevienam neintresee Ai aizdomajos pa taalu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) Nu ja tu redzi ka VOTE ir pārliecinoši PUB pirmais, tad acīmredzot tautai patīk vairāk parastais.... Un ja daudziem tas visvairāk patīk, tad arī tauta ar laiku sakrāsies.... Edited June 24, 2007 by loxinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 es ieteiksu RPG modu, vairak infas @ amxmodx.org bet ja neskaita dazas nepilnibas moda ir tiri sakarigs, uz css tikai tadu speleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Viennozīmigi PUB, bet CSDM ar nau nekādas vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 CSDM var piemest vēlāk, pamatam būtu jābūt publiskam serverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 visi war3 sh utt ir parodija par cs!! zb jau!!! vienoziimiigi labaakais ir parastais pub!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) jautra lieta ir soccerjam man kaadu laicinju bija...serveris vislaik pilns... P.S. bet domaaju ka PUB tomeer buutu labaak...ir jau tie pub simtiem bet no tiem normaali ir tikai paaris desmiti... Edited June 25, 2007 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 vienoziimigi PUB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 tur jau taalieta lielaakaa dalja ir pub, un kaapeec jaanaak sihjaa ja var citaa man ir super hero serveris uztaisi tu ar normaalu un naaks tauta daudz citiem ir apnikusi pub, shir interesantaak arii war3 ir daudz taapeec speeleetaaji iet tikai labaakajos nee vispaar vari taisiit labu servu (pub) prieks css Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanchS Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Uztaisi ar zombie mod! vismaz bik vairak shie modi sāks palikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts