HUSEINS Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Tak Butu Loti pateicigs Ja Man Nonemtu BANU, Jo ir tads Debils Cilveks ka mans sikais bralis , kurs reklameja savu debilo serv!!! Vnk es paludzu automatisku banu uz sito niku nevis ban MAn likt... plz Es ta4 to neesmu pelnijis tnz jau ieprieks !!! BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: uuDEE BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: ZARKAVI BAN] Iemesls banam: reklama BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 5 stundam 31 minutem 6 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: Tev ir banaans (id2012), vairaak informacijas konsolee Kicked :Tev ir banaans (id2012), vairaak informacij Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Pazīstu šito čali dzīvē ļoti labi un zinu arī viņa brāli! Varu teikt tikai to , kad viņš pats 100% neko nespamos + tieši vakar vēl noziedoja gignam , pirms šī gadījuma! Domāju , ka varētu unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Huseins ak vins tak nav uz tospeejiigs ,bet tas bratans jaasoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 UNBAN HUSEINU Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Kapēc unban, vai ta viņš ir izņēmums? Domāju var vienkārši samazināt bana termiņu, jo parlimanenitaritārais bans ir drusku par ilgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Nu Ali kape esi ti launs... Var Ta4 Man Nonemt !!! Visi tak Zin ka neesmu floodotais un reklametajs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 nu pirmkaart jau taa kaa nekur nav rakstiits ka par reklaamu liek parlamentaarus banus, tad es atljaushos nonjemt. + ja jau par dzheku vaardu aizliek plikais, tad visam buutu jaabuut pa bumbaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ļauns? kurā vietā? Tu gan esi dīvains, jo domā, ka esi īpašs tas, ka banu dabūja tavs brālis nav nekāds ataisnojums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Nu bet tas tak smiekligi ka perlaments!!! Pasam ta neliekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 iedod brālim kārtīgi "pa ausi" un moš nedod spēlēt CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts