kinens Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Nu peimeram esmu uzlicis uz savu Ip lohs.oo.lv! Bet man noamnas Ip es neavru izdariit ta ka automaatiski tas lohs.oo.lv paariet uz to jauno ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) uz oo.lv ta nevarēsi, bet ja liksi uz no-Ip tad vari izdaryt tā ka katru reizi kā ieslēdzas Pc vinsh pārliek lohs.sytes.net uz jauno Ip... Vari mēģināt no sākuma uzlikt name uz lohs.sytes.net tā lai vienmēr atjaunojas, un iekš oo.lv norādīt Ip vietā lohs.sytes.net Iespējams tādējādi varētu izdoties ka tev vienmēr buus lohs.oo.lv Pamēģini un raksti Edited June 11, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Es vnk uzliku un nomainis? Edited June 11, 2007 by kinens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ieej iekš http://www.no-ip.com/downloads.php Novelc programmu, savam operētājsistēmas veidam... Uzinstalē, piereģistrējies, ieej lapā http://www.no-ip.com Ielogojies nospied Your No-IP Hosts / Redirects Add Manage Manage Groups Upgrade to Enhanced Un izveido sev hostu uz pašreizējās Ip adreses.... Tad izej no lapas. Ieslēdz programmu un ielogojies kad prasīs... Tad atķeksē blakus smaidīgajam loham un viņš pārbaudīs vai tava Ip nav nomainijusies. Tiklīdz tā nomainīsies viņš atjaunos Informāciju No-Ip sistēmā un lohs.sytes.net pesaistys tavaj jaunajai Ip ... Ja rodas jautājumi droši prasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Obligati vaig to progu man kaderiz viņa bija pieregojos un izdesu to progu! Nevar Vnk uzlikt to lohs.sytes.net!Ja es vnk uzlikshu viņš nomanis uz jauno Ip? Edited June 11, 2007 by kinens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 nu ja negribi liist lapā katru reizi kā nomainās tava Ip tad bez progas neiztikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Nu tas ir tas pats vnk ieju oo.lv nodzeshu veco Ip un uzarxtu jauno!Paliek tas pats! Edited June 11, 2007 by kinens Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Tā džeki es te palasīju jūsu topicus un izlasīju tieši to, kas man tagad bija vajadzīgs un man radās jautājums tad katru reizi, kad man mainās IP es vienkārši palaižu to progu atķesēju smailiņu un viņš nomaina ciparus uz manis iepriekš nomainītajiem burtiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 jap tieši tā Ja zini kad tev mainās Ip(Ik pēc cik ilga laika) tad vari uzlikt lai programmu palaiž noteiktā laikā un atjauno datus Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 bet tu vari kwai ja tev ir caur oo.lv ieiet taja web http://oo.lv un tad tur nomainīt ip? tas ir grūti? nē.! vienkārši bet nu- labak ir ar oo.lv nevis ar sytes.net vai sazin kādus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 http://oo.lv un tad tur nomainīt ip? tas ir grūti? nē.! vienkārši bet nu- labak ir ar oo.lv nevis ar sytes.net vai sazin kādus.. No-Ip updater ir automatizeeta programma. Kapeec pastaav taada lieta kaa 'automatizeets'???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Kapē labāk ar oo.lv man personīgi patīk labāk sytes.net nav nekādu pretenciju tas pats jau vien ir tik man tas sytes.net simpatizē vairāk nekā oo.lv tapē nelieku oo.lv! Vai tad tur ir kāda būtiska atsšķirība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Nu būtiska atšķiryba nav... Tikai cilvēkiem kam nav reālās Ip adreses būtu daudz izdevīgāk izmantot No-Ip pakalpojumus... Protams tiem kam patyk 4akarēties ejot katru otro dienu oo.lv un ievadīt savu jauno Ip manuāli Būs jautrāk izmantot oo.lv pakalpojumus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now