Bucher Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 beef a tev tur vajag celtnieciibas superspeciaalistu vai ne obligati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ar vienu roku (kreisā lauzta ) - PHP, HTML, CSS.. . Cik izdari - tik saņem Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 es zinu vienu dzekinu kuram ir 15 strada pasta kakdas kastes nes darba laiks 3-4 h diena un menesha peljna uz roaks sanak 150+ LS nezinu tieshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 kad pabeigshu 12. klasi, straadaashu par diilera paliigu SEB Unibankaa. Neko daudz nemaksaas, bet eju uz turieni vairaak kaut ko iemaaciities, nevis nopelniit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nelepojos ar savu algu, bet nu tomer. 14 ls diena plus vel fiziskais darbs ara. Esmu apmierinats. Protams celtnieciba. Un ja skolniekus mes neciesham. Zb jau skraidit no pakalas un ar pirkstu radit kas jadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pagājušogad vietā kur strādāju bija viens kekss pēc kura velreiz jāizdara tas darbs tikai šoreiz pareizi, ar laiku apnika viņa vijeboni un pasūtija viņu dirst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 pardod kadus saldejumus uz ielas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 maijā piedāvāja man strādāt mašīnmazgātuvē: 10h dienā, 6dienas nedēļā = 600 Ls, bet es, vafele būdams, samīzos un tagad to nožēloju āā, vēl man piedāvāja iet uz čilli: 0.85 Ls/h (pirms nodokļu nomaksas) + tējasnauda. hell yeah, so fakin izdevīgi + es krieviski ne pārāk labi runāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 tev stundā 10ls maksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 diez vai domaju tas taka domats stradajot meenesi 6 dienas nedeeljaa = 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) mēnesī 600 Ls sorry, my bad Edited June 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 sorry, my bad NOT BAD, NOT BAD! I would hit it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ja tev ir 18 gadi un gribi vasaras darbu, tad pagaidaam Lidosta meklee cilveku,s kuri varetu darboties ka check-in agenti p.s. Darbs varetu arii palikt pec tam, ne tikai uz vasaru, ja ir interese pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Gads riņķī un nākamais ar paceltu galvu sākts! Pirelli keypoint. Nu jau vecākā darbinieka godā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now