Jump to content
GIGN Forum

rigaslauvas

Mirstīgais
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

rigaslauvas's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. kurs te ir pidars? manuprat, ka tu ja jau tu baidies radities pec tam draugu prieksa ja jau tevi ir kads redzejis tur tas nozime ka tevno draugiem respect mazs es jau nesaku, ka lai man tagad samekle darbu es izskatu visuspiedavajjumus, pats jau ari mekleju, parsvara visur pilns vai ari tiek tikai caur pazisanos..
  2. Tatad gribetu uzinat kur katrs strada/as vasara ? un vai kads nevar ieteikt vai piedavaat darbu 14 gadigam ?
  3. rigaslauvas

    Vasara

    Driz bus vasara lai gan vel tik pavasaris nak ! jautajums ko darisiet vasara ? es priek roku dosu tusim utt
  4. varu iedot vietinu uz lathost.lv vai savas skolas servera bez php
  5. paldies, bet es domaju man nevaiga vivspar sasitibu ar cs serveri bet vienai lietai peiemeram profilam tur ir vards uzvards dzimasnas datums un bilde bet paldies par to pasu!
  6. mekleju google.lv sript hot sript utt bet neka jedziga neatras visadas rekalmas izmetas varbut kads zin kadu labu lapu kur ir pa pilno sripti ?!
  7. http://www.psychostats.com/downloads/miscellaneous/ atradu caur googli nemaz nebija tik gruti !
  8. Viss aizgāja vienkārši vaidzēja partinstalēt pa jaunam visu programu ! Varat klopet ciet
  9. tur raks pats vari ieraksit servera ip weba url un viss vins iedo kodinu kuru tu varesi likt weba !
  10. man parada so, bet nezinu kadel jo man programa priesk printera ir iesntaleta un viss ir saslegts ka vaiga ! sito man parada ! pamekleju google.lv atradu datuve tadu lietu ka pirmais kas jaizdara jainstale programa orginala pec tam jaiesledz printeris un tad izlaiz test lapu, bet man kas lidzigs bija ! bet varbut kad instaleju jaizrauj viss ara no printera ?! p.S. Atvainojos par tiem 2 postiem vini netaism piespiedas admini,moderi izedesat ! Edit: Izdzēsts dubultais posts
  11. Lieta tada ka parstinaleja man pc, bet tagad man gribas pastities kadu video ar windows media player bet se vins parada kaut kadu tur eroru itka draivera viana bet es uzinstaleju draiverus no sakuma kad partinstaleja tad negaja skanu tadd kaut ko pcaakarejos noakcajs draiveri un aizgaja bet video nejiet ! Tas pats kas lidzigs ar printeri iesntaleju prointera programu, bet neprinte kapec vinam ari kadi draiveri?!
  12. es uz sava veca pc ram 256 2,5 ghz un neta pdsl palaidu 16/16 netam izrads nebiaj prob nelagoja bet pc bija pa vaju !!! es saku ja ir lab a vieta tad ir ok ari ar slikut netu ja neko citu nedara ! a un arcux kur tu dzivo varbut varetu ieteikt kadu letu internetu taa pasa cena ka mdsl un vel labaku!
  13. tev vaiga uz amw formatu parveidot man ta pat ir ~!
×
×
  • Create New...