Jump to content
GIGN Forum

Oskars Pedifils


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Bla idioti, lai vinjsh ir pedofiils vai gejs. da pohuj kas, kaada jums tur dalja ? Pat ja vinjsh buutu slepkava, vinju ir jaaliek cietumaa, nevis jaabano no gign, ar gign te nekaada sakara nav, taa kaa mazi berni te kaut ko apsaukaas un bljauj. Beef, aizej sado vinjam purnaa un miers, nahuj kaut kaads banaans jaaliek uz cs.gign.lv servera?

Link to comment
Share on other sites

;)

tas nebūtu smuki no ētikas viedokļa ;)

nu jā, banu jau nevar dot, bet es jau tikai izteicu savas domas par šito visu. vienkārši besī, ja kaut kāds idiots pauž savus uzskatus par savu debīlo, slimo orientāciju.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

kāda pretruna vel. es teicu, ka pēc manām domām tādi ir jābano. iepriekšējā postā es teicu, ka banu nevar dot, jo noteikumos nekas tāds nav ierakstīts. tu vienkārši kaut ko nesaprati.

Link to comment
Share on other sites

idinju bars. pirmkaart, acido, pedofilija nav orientaacija, bet gan slimiiba. homoseksualitaate gan ir seksuaalaa orientaacija. bet kaa jau sharps teica, nekada sakara tam visam ar gign nav.

beef - ka jau teicu, pedofilija ir saslimshana - nu vot, pienjemsim, ka tavs beerns - nedod dievs, un es to nepiesaucu, bet ja nu kas - ja nu vinjam kaut kas nelaags notiek (nelaba iedzimtiiba/morala trauma/galvas trauma/dajebkas) un vinjsh kljust par pedofilu. tu ko darisi? gribi teikt ka vinju tulit uz saarta sadedzinasi, a??? par taadu lietu kaa rehabilitaaciju un profesionaalu palidzibu neesi dzirdejis?

p.s. toties forshi, ka daudzi cilveeki nedirshas un nekjengaajas par 'kaku stumshanu' vai citiem lidzigi debiliem apzimejumiem. respect par to beefam, tedijam, sharpam :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

iedomājies tu spēlē mierīgi cs, pēkšņi viens čoms tev piedāvā iet uzspēlēt cs pie viņa mājās. aziej, skaties priekšā gaida 45 gadīgs vecis un grib spēlēt spēlītes, nu ne jau cs...

un tad domā šādus nevajadzētu banot? protams, ja tas būtu šis gadījums.

Link to comment
Share on other sites

manas domas ---> par orientāciju banot nevar un nevajag. Tas ir pieņemami, ka kāds atšķiras. Bet ja teiksim ienāk kāds serverī un sāk stāstīt ka ir pedofīls, meklē kādu sīko ar ko satikties, tad bans ilgi nedomājot. saistība gignam ar to nav, bet nevajag palīdzēt šīm lietām attīstīties. nevajag dot vietu kur kādam no CS atkarīgam pedofīlam meklēt sīčus.

Link to comment
Share on other sites

Esmu vecmodiigs, varbuut arii ar nepareizu domashanu, bet ar shitiem visiem atkritejiem dariitu tapat kaa to izdariija Hitlers :thumbsup: A pedofiilus es pats labpraat ar suudainu mietu pabakstiitu, manu viedokli juus zinat par visiem shiem pidinjiem utt. besii man vinji araa un viss. A ja kaads saaktu manaa serverii stastiit, ka vinjam patiik citu dzeku... patiik mazus beernus... ban bez jautajumiem. Ja tas bija prikols no Oskara puses, nesanaca prikols, ja nebija prikols manis peec lai ierauj banu, a beefijs paljube lai ierauj banu :D:muahaha:

p.s. Pajaat gejs,pedofiils dzivo un nevienam neizraadi, tikliidz saaksi sludinaat parejiem pats vainigs :whistling:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

;)

Saksim ar to ka, atvainojos par to ko teikshu, bet ir gruuti atrast vel aizspriedumainaaku tautu kaa latvieshus...

Par to ka gejiem banu, tas nav vienkarshi etiski nepareizi, bet arii tas pec idejas ir pret likumu. Nu teiksim pieliidzinaasim gignu tagad kkadam restoraanai vai vienalga kam kas pasniedz servisu, ko pec idejas gign serveris dara, un tas ir pret likumu nelaist iekshaa vai piedaavaat sliktaaku servisu tikai tapeec ka kadam ir savaadaaka seksuaalaa orjentaacija... Lai gan es shaubos vai kaads vareetu skriet uz tiesu par to ka vinju kads nodirsh vai nobano uz gign :D

Un par pedofiiliem, nu ir taa ka pedofiilji var izveidot kontaku ar kadu chataa uz gign servera un tad sarunaat satikties or smthing, un tas noviest pie izvaroshanas, slepkaviibas utt. un tajaa briidi kad tiek atklaats ka tas noticis caur gign serveri un ka gign servera admini zina to ka shis cilveeks ir pedofiils un neko nava dariijushi shajaa sakaraa, gign jau var tiki pieskaitiiti pie nozieguma starpniekeim un ari tikt sodiiti...

Link to comment
Share on other sites

Nu tak neviens neko nesaka par gejiem. Lai geji dzīvo, nevienam neinteresē viņu seksuālā orientācija, nevienam viņi netraucē, arī man ne, izņemot tos, kas piedalās praidā. Tos vajag uzspraust uz mietiem un tad palaist gājienā.

Un pedofīli - nu ko tur daudz teikt, slimi cilvēki, jāārstē.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...