Mev-Rael Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Uz so laiku mana pedeja mape. http://www.fpsbanana.com/maps/21211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 wow tik laba karte Man patiik sitaadas tumsas kartes skanas vnk perfektas gameplay arii labs esi pacenties 10/10 Manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Mape Nice 8,999/10 Tiesham labi nostradaats. Tomer dazas vietas ir taadas... Nevaru ielikt 9 =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 kartei nav ne vainas driizaak laba nekaa normaala , bet tomeer tumashaas mapes man nepaaraak 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Man nepatīk tumšas mapes Vētējums 6/10 dēļ tumsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Man gan tiesi tumsas patiik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 8/10 vienu brīdi pat sajutos kā vecajā Delta Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 būtu vairāk bildes ielicis bet normmape 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Loti laba mape 8.5/10 Man patiik tumsa. Gameplay vareeja buut labaaks tad liktu 9.5/10 Esi labi pastraadaajis. Uz snaipera tornja jumta var tikt, izmanojot aatraas raapshanaas prikolu, vareeji tad vismaz uzlikt clip augshaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 nevar nepiekrist! paspeeleeju mapi pret botiem, un pirmo reizi bija tik jautri speeleet(pret botiem), jo vinjiem mape cauri spiid a mani no kaut kurienes shauj, un es nesajeedzu no kurienes! ideja ljoti laba! mape ljoti patika! reaali tikai bija gljuki ar motorlaivu, bet taa pa pirmo zorti! 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Mape ir ļoti spēlējama, ideja ir jauka, man patīk, ka var palīst zem ūdens un visu redzēt kas notiek krastā, vai kāds CT nedefjūzo bumbu Patīkami 9/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Kapeec tad peedeejaa? Vairaak netaisiisi? PS:Cik ilgi taisiiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Uz so laiku mana pedeja mape. maacies lasiit XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Uz so laiku mana pedeja mape. Tas nav iemesls... XD Tagad pats maacies lasiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 uz so laiku peedeejaa normaali cilveeki sapratiis kaa jaunaakaa! thydevil lose izlasi par ko iet runa, vai arii tu izlasiiji un ne taa saprati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Man patiik tumsa. Gameplay vareeja buut labaaks tad liktu 9.5/10 Esi labi pastraadaajis. Uz snaipera tornja jumta var tikt, izmanojot aatraas raapshanaas prikolu, vareeji tad vismaz uzlikt clip augshaa. Ja, tikai pec tam to ieveroju, domaju ka nevar un tapec jumtas nav paspeeleeju mapi pret botiem, un pirmo reizi bija tik jautri speeleet(pret botiem), jo vinjiem mape cauri spiid a mani no kaut kurienes shauj, un es nesajeedzu no kurienes! ideja ljoti laba! mape ljoti patika! reaali tikai bija gljuki ar motorlaivu, bet taa pa pirmo zorti! 9/10 Ja, boti citeri PS:Cik ilgi taisiiji? Apmeram 3 gadus taisu mapes, bet pedejo laiku cs apnika:) de_jungles 1 menesi taisiju. Es zinu ka tumsas mapes nav popularas, bet ir cilveki, kuriem tadas mapes patik un tapec cs ir nightvision. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Lose, Uz so laiku mana pedeja mape. Tur nav mineets iemesls. TopFun jautaaaja KAAPEEC netaisiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Tur nav mineets iemesls. TopFun jautaaaja KAAPEEC netaisiis. ak dievs! es tagad uztaisu mapi, uzrakstu PAGAIDAAM(uz so laiku) peedeejaa mape, kuraa vietaa kaads saka, ka vairaak netaisis! lose esi tu ja tev klibo LV val! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Tā mape smuka kā sāku skraidīt pa to atgādināja spēlēs ''Splinter Cell Pandora Tomorow'' vienu misiju, bet tas tā. Pa cik meiko mapes 3 gadu vērtēšu stingrāk un tapē vērtējums mazāks, jo piesējos nenozīmīgās vietās! Mape 7/10 Neprasi nerakstīšu iemeslus, bet pateikšu to, ka mape pēc vizuālā 10/10, bet pārējais jau 7/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 XD Tagad pats maacies lasiit. Tur nav mineets iemesls. TopFun jautaaaja KAAPEEC netaisiis. PAGAIDAAM(uz so laiku) peedeejaa mape, kuraa vietaa kaads saka, ka vairaak netaisis! lose esi tu ja tev klibo LV val! piniigs of topiks aiziet saneemaas un veertee mapi neviss stridaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Ideja bija uztaisit jungle mapi, kura butu skaista un tumsa, lai neizskatitos ka parasta cs mape. "UZ so laiku mana pedeja mape" nozime, ka pedejo gadu vispar neko netaisiju, kadu dienu gribejas uztaisit tadu mapi, un atkal neko netaisu... Vel manas mapes: ae_cs_home ae_dm_aztec cs_rxnk_militia_final cs_rxnk_discounter2 cs_rxnk_discounter3 http://csmapper.forumup.ru/viewtopic.php?t...mforum=csmapper tur ir tikai screenshoti, ja gribat uz viniem paspelet, rasktiet uz [email protected] vai Tyrael_Greefien @ skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) wooW 8/10 Edited June 11, 2007 by lemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 de_jungles bija pievienota uz cs.wof.lv (http://shared.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Mev-Rael Posted Today, 20:37 de_jungles bija pievienota uz cs.wof.lv (http://shared.lv) Cik skatos uzskati sevi par nez kaadu pr0 mapperi ... Es nesaku ka es esmu pr0 vai ko tamliidzigu - tapec nepiekasies. De_jungles nemaz nav tik laba mape... mani maldinaaja skriins - kaut arii tur var redzeet diezgan daudzus gljukus. De_jungles pec tiem skriiniem ko skatiijos, izskatiijas visslabakaa - No Taam Mapem Kas Tur Bija. Ideja bija uztaisit jungle mapi, kura butu skaista un tumsa Tumsha ir bet skaista Nav. p.s Un luduzu nepiekasieties - Kaa es mapoju. Es jau esmu "atmetis" maposhanu. Un nedirs ka es nevienu mapu nesmu uztaisiijis. EDIT: Nauzskatiet sho Postu par Spamu Edited June 25, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts