RiSKS Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 samuray kkad pameeginat godiigi ar mezha cuuku zobs pret zobu acs pret aci.... ar samuraja panjeemieniem aaprshkjel kautko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) man bračka iegāja ar kaimiņieni cūku aplokā (abiem kkur 12-13 gadi) - 3 cūkas bija Viņas riņķī nostājās un uzskrēja virsū XD Ja pareizi atceros, tad viņas tip iespieda viņus pa vidu no visiem sāniem. Pēc tam bračka un kaimiņiene izgāja ārā... RofL EDITED: a cik m ir pats tuvākais no kura esi nošāvis kādu cūku? Edited June 5, 2007 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 āpēc tā viena tika sodīta| ____________________ 4iti = ban ] XD sitam jau nezinu cik jaunas ir nav biki pa mazu lai sautu ? visp jau medisanas sezona jau laikam beigusies btw skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 ____________________ 4iti = ban ] XD sitam jau nezinu cik jaunas ir nav biki pa mazu lai sautu ? visp jau medisanas sezona jau laikam beigusies btw skill īstenībā tikai tagad sākusies... tuvākais bija 15m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 smuks ruksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 nu tāds normāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Nabaga CUCINA!! Ka ta var??? Vispar ir atlauts nogalinat??? Tas nav CS kur nosauj katru kas pagadas ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Nabaga cuucina Labi ka es video liidz galam nenostijos Neredzeeju ka nosaava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Labi ka es video liidz galam nenostijos Neredzeeju ka nosaava! mīkstais... protams, ka ir atļauts, ja vien ir licenze Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Un kam tas bija vajadziigs>? Nu tas ir vnk shausmigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 valsts labā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 pasaki man jēgu, valsts labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 es arī nevarētu novākt dzivnieciņu... P.S a kapēc uzreiz mīkstais... tas nav nekāds varoņdarbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Tajau es labāk aizeju nopirkt stilbu, uzmetu gaisā un močiju ar kaķeni. Ne priekš manis tā ģela tapēc - nepatīk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Latvijaa ir mazliet vairaak kaa 50000 mezhacuukas. Viss jau buutu labi, ja vinjas neietu rushinaaties pa cilveeku kartupelju laukiem. Ja mezhacuuku skaits ir paaraak liels, tad arii nodariitaa skaade ir liela, tieshi taapeec mezhacuukas ir jaaierobezho un "jaatur grozhos" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 skills tev norm ;( bet cuucinju zheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Īsti vīri griež ar nazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) Pats tu mīkstais. Nogalināt ar šaujamieroci nav nekāda vīrišķības pazīme. Edited June 15, 2007 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Es gan domāju ka ir. Manuprātu, tur vajag drosmi, lai kaut ko tādu izdarītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 perfekti malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Shaavi ar lodi vai renkiem? Ja renkiem, tad kureejiem? Ja shaavi ar lodi, tad pat no 60 metriem peernajam ir jaakriit uzreiz, ja nu vieniigi tie bija tikai nervi, kgan neizskatiijaas! Mans vecais vispaar ekstreemists (reizeem dziivnieku mociitaajs ) - attaalums 100 m, bet ber ar renkiem un kriit, gadaas, ka ne uz vietas, bet peec traapiijuma kaadus metrus 50 paskrien! Cuukas visp nenormaali izturiigi dziivnieki! 1x bija taa, ka ber no 40 m (ar renkiem) pa taadu ritiigu kuili, nosit zemee, kameer kaapj no trepes nost, tikmeer shis augshaa un mezhaa prom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 tu viņiem pielavījies klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) man ir sava pieredze vienreiz mēs ar senci bijām medibās ar mūsu suni manā tajā avatar bildē jaunais suns vecā dēls sencis ielika kuilim tas tur nokrita un izlikās miris mans vecais suns pieskrēja klāt iekoda kajā un kuilis viņam uzrāva vēderu pirms šāvām kuilim nošavām suni lai nemokas... tagad mēs dazhreiz ziemā uz vilkiem ejam. bet rudenī ja nemaldos RETI pilēs un akd medību sezona tad stirnas/buki! Edited July 10, 2007 by Legend~DoGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 shitiem nee, citiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 nevis samurays pie viņām pielavijās ---> viņas pielavijās pie samuraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts