Jump to content
GIGN Forum

Rakstiba


Traffic
 Share

Recommended Posts

Kr4 sodien ne no ka vairs nevareju rakstit ar garumzimem. Itka uzinstaleju tildi 2005 pa virsu 2002, bet palaizot kadu programmu gadu ta pat rada 2002. Visur ir uzlikta latviesu valoda. Varbut jus zinat, ka man dabut atpakal garumzimes?

Link to comment
Share on other sites

nu tak palūriet configu, uz kuru pogu ir uzliktas garumzīmes. pārlieciet, izdzēsiet, pielieciet no jauna. nevar paeksperimentēt, rokas no tā nenokritīs. ja nu vienīgi slinkums neļauj ...

Link to comment
Share on other sites

tūlīt paskatīšos un tad paeditošu šo postu.

edit: Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details

tur vari mainīt, dzēst, pielikt, atņemt, ko vien sirds kāro.

Edited by n0r3k
Link to comment
Share on other sites

Kapēc tev taustiņu secība ir "nav"?

PS ka tu tos sakano oradžo un zaļo dabuji taj pusee? man ir otraadaak!! sad.gif

Un kada tolka pec tur jabut kaut kam citam? Es vismaz nemainu nekad valodas, vienmer man ir latviesu.

ja tu doma tos aplus, kur var samazinat, aizvert utt, tad tev vnk theme atskiras un viss.

Link to comment
Share on other sites

es zinu, ka garumzimes medz pazust, kad uzinstale atsevishkjus keyloggerus (uzmini nu, kaa es to zinu), taa ka taa vareetu buut vaina, ja vien tu neesi 10000% parliecinats, ka tavam kompim neviens nav ne tuvuma nacis pedejas dienas. labaa lieta shinii keylogera gadiijumaa ir taa, ka vinji parasti ir "nosleepti" vienkaarshi zem Program Files kaadaa folderii dazhreiz pat ar to "keylogger" nosaukumaa - pameklee tur. ja tu pieljauj shaada softa iespeeju un taa neuzradas, novelc kaadu jaunu anti-spyware progu, kaut vai piemeram spybot search and destroy un uzlaid seerchu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

hmm vienaa programmaa straadaaa un citaa nee. Nevar buut ka tikai gign nestraadaaa, paskaties vai vispaar tavaa paarluukaa straadaa garumziimes, pagaidaam izskataas ka vienkaarshi garumziimes nav uzliktas paarluukam.

Link to comment
Share on other sites

Kr4 varbū kāds, kam ir šis Latvian(') var apskatities vienu lietu. Uzspieddiet uz karodziņa, tad tastaturas redaktors, atrodied šo latvian ' un apskatieties, vai ir kādi taustiņi iezimēti tajā klaviaturā zem izvēlnes ctrl+alt. plz

EDITED: Kr4 es no Latvian(') apmainīju uz Latvian)QWERTY), rr PC, tad atpakaļ uz Latvian(') un atkal rr PC un whollāā atkal varu rakstīt ar garumzīmēm uz ' burta.

ā nu protams, lock topic.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

blag nu vnk sviests. Katru dienu kaut kas jauns ar to fakino tildi. Prikols tads, ka tagad katru reizi iesledzot kompi man ir US valoda. ja es uzliek uz latvian ar to vien nepietiek, katra vieta ir jaliek pa jaunam. Piemeram esmu uz desktopa, uzlieku latvian, ir, ieeju mozillaa, atkal jau US valoda. Bla un jau biju dabujis, ka uz ' bijagarumzimes, bet bla atkal kkas nogluchija un viss pa vecam. to kompi jau sadauzit gribas

Cik labi, ka firefox ir restore iespeja. Kr4 dabuju to US valodu nost, bet, blja atkal jau bet. Restarteju kompi, jo vienmer uzspiezot uz ta karoga properties, un tad uz kadas valoda panemot edit kompis uzkaras. Pec restarta tur pat uz desktop vnk pameginaju parsaukt kadu dokumentu, un vai bus garumzimes, ka par brinumu man tur izdevas ierakstit garo a. Priecigs eju gigna, tulit dzesisu ara jau uzrakstito textu. Vel tikai domaju parliecinaties, vai mozilla bus garumzimes, a nihuja. Pameginaju atkal parsaukt to pasu dokumentu, vai tur bus garumzimes, bet ari neka. nu vnk sviiiiest. No sakuma ir garumzimes, bet tulit jau vairs atkal nav. bla. Ir kadam kadas idejas?

aa vel viena lieta sakara ar tildi - viens neliels prikols, kas kretinee. Kops jauno tildi uzinstaleju iesledzot kompi uzreiz iesledzas ari vardnica. Ieprieks ta nebija. Optionos nekur, neko neatradu, ka nonemt.

Un vel viena lielaka problema ari sakara ar jauno tildi. Kompis vairs neatpazist krievu burtus. Visas progas, kas tildei lidzi naca izmeginaju, bet ari neko neatradu.

Link to comment
Share on other sites

cik es redzu par to US ka tu maini tur lejaa kur valoda uz LV, bet tas jau neko nedod, ja tev defaultaa ir US , tev jaanoraada caur setiingiem defaultaa latvieshu valoda . Lieto tak to ko es teicu to querty nav tak tik gruuti pierast un padraaaz to tildi, ja tu lieto querty tad vinju faking nevajag. Ja ari itev chakareejaas querty tad nezinu kaa to labot, bet nu ar reinstal man vienam darba kompim izdevaas sho probleemnu noveerst :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...