cmdr Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 Starpcitu, laikam mums ar buus garaaks skolas laiks, taa Eiropas savieniiba liks , tas attiecas uz naakamo gadu laikam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 (edited) Starpcitu, laikam mums ar buus garaaks skolas laiks, taa Eiropas savieniiba liks , tas attiecas uz naakamo gadu laikam .... reiz tante teica ... tirguu..... aaak dies` Edited May 23, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 23, 2004 Report Share Posted May 23, 2004 zheel, ka vel viens gudrinieks atradies, kursh tic tirgus sievaam, ka EU ir taa instance, kura iejaucaas valsts izgliitiibas sisteemaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 24, 2004 Author Report Share Posted May 24, 2004 kaads sakars valsts izgliitiibas sisteemai ar sho pasaakumu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 (edited) Skolaa maaca, ka ir jaamaacaas un nedriikst izklaideeties tb Dzert katru otro dienu un uz skolu iet katru tresho dienu(labi ja) Edited May 24, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 wolfblade kaa jau tu raxtiji ar riteni braukt ir forshi bet zakus vaaleet veel labaak ja??/ A jums tur meitenes vispaar buus ??/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 da latvieshi dariis visu lai ieliistu pakaljaa eiropas savieniibas "vadonjiem" , tas pats attiecas arii uz visaam citaam lietaam , bez skolas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Gribu atgādināt, ka topiks ir par Hainy piedāvāto pasākumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 (edited) da latvieshi dariis visu lai ieliistu pakaljaa eiropas savieniibas "vadonjiem" , tas pats attiecas arii uz visaam citaam lietaam , bez skolas ... Infusion : Es tieshaam neko citu es nevaru pateikt par Tevi kaa " Esmu gudrs *miedz ar aci* " Kaads sakars ar pakaljaa liishanu "vadonjiem" ?!????!! Gordon : tev taisniiba, bet kaa jau tas ierasts, visi topiki agraak vai veelaak sarunaam raisoties no, piemeeram, pasaakumiem paariet uz izgliitiibas sisteemaam vai kaukaa taa Anfisa : Nekaadiigi par to debiilo vaacu valodu nevaru Tev piekrist !!! Vienja VIENKAARSHI SMIRD Edited May 25, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 wolfblade kaa jau tu raxtiji ar riteni braukt ir forshi bet zakus vaaleet veel labaak ja??/ A jums tur meitenes vispaar buus ??/ Izlasi velreiz visu topiku no saakuma liidz beigaam Un tiem kam nava nekas sakaams pa pasaakumu buutu lloti labi ja pakluseetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 jurko , latvieshi izdara visu tjap ljap , aatri un nekvalitatiivi lai paspiideetu ka esam tie varoshie , izdariitaaji , chaklie . Viss tiek aatri izdariits , bet no taa labuma gandriiz nekaada un pamatojums arii izpaliek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 tu esi gudrs *miedz ar aci* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 jurko , latvieshi izdara visu tjap ljap , aatri un nekvalitatiivi lai paspiideetu ka esam tie varoshie , izdariitaaji , chaklie . Viss tiek aatri izdariits , bet no taa labuma gandriiz nekaada un pamatojums arii izpaliek . Tas pat nav " esmu gudrs *miedz ar aci* "!!! Nezinu kaa lai to izskaidro... Infusion, apbriinojami teksti naak no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 labi varbuut mans tekts nebija vietaa , varbuut tu nesaprati manu domu... chuvax ple , man nav vaardi ar ko izteikt tavu stulbumu , ko tu vispaar te jaucies? es esmu par tevi siikaaks i to gudraaks , taaka vispirms paskaties uz sevi caaljasmazdene ... , nevis dirs uz galvas kam pagadaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 varbuut tu nesaprati manu domu... a man ta likaas, ka tu vispaar nav nekaadas domas....ak es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 so...... mosh turpinat runat lai zin ka kautkas notiks? btw es pa janjiem ar kuldiigaa \m/ nemera noraushu jumta tusejot ar vietejajiem gekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Bet es arii gribu braukt... Nu ja, bet wormam jau tikai blondiines un blondiines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Spite Skatos kaadai kaads buus jaaieper par sliktu uzvediibu.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 7, 2004 Author Report Share Posted June 7, 2004 nezinu ko juus dariisiet, bet man buus paaris blondiines(arii brunetes) liidz! symba tad jau pa jaanjiem jaasadzer ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 nuu es jau neesmu shiks puisis es pa pashu Kuldiigas pilseetu nee. es vairak pa laukiem tapec nez ka sanaks btw Kuldiiga ir atvasinajies no vardiem Cool un Diiga \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Cooldiiga rox ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Cooldiiga rox... pret piraatismu [sviests] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 parasti jau rox pret piraatismu notiek Skrundaa nevis Cooldiigaa! (laikam ka taa bija). piraatisms ? hmmm ... owniiga lieta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Vārdu spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now