SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Saakas offtopiks... Lai kaa ari butu ar to iebiedesanu , bet 4trus jau atskaitija pa to vien ka bija paris nesekmigas (n/v) un daudz (daudz) bastotu stundinu!! Jacer atrak un normalaak pabeigt vissmaz so gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 šodien aizeju uz skolu pie učenes, učene pasaka, ka šomēnes man nobastoto stundu rekords... 44 pa aprīli. Protams man mute vaļā un visu dienu domāju kur tik daudz (mājās nositīs), tad sāku domāt, ka tieši zem manis žurnālā viena meitene, kura diezgan bieži nav skolā, tādēļ iespējams viņas n ir iedoti man šodien vakarā iešu pie drauga māsas lai raksta zīmes vismaz par 3 dienām (neesmu tik stulbs, lai muterei prastītu), tātād parēķinam 44 - apmēram 22 = 22 - man liekas, ka tik untā pa daudz, bet ko lai dara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mana mutere diezgan vesi atiecaaas uz bastotam , vinai galvenais lai nemet ara no skolas un pabeidzu skolu , tapec zimes nav problemas , bet 44 iznaak kautkur nedela nobastota!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 zinu! bet es man liekas, pat 20 dienas neesmu bastojies... varbūt vajadzēs saņemties un muterei pateikt lai uzzraksta zīmes.. p.s muteres attieksme poh, bet sencis Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 zinu! bet es man liekas, pat 20 dienas neesmu bastojies... varbūt vajadzēs saņemties un muterei pateikt lai uzzraksta zīmes.. p.s muteres attieksme poh, bet sencis Bus labi vinji tač sapratiis ko vinji savos laikos nav darijushi ai ai Paludz mammai lai nesaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) es jau tagad zinu, kad pateikšu cik nobastotas mutere sāks bļaut "Māri, kas tu bastoji stundas?" tad sencis izdzirdēs un fiksi ar piesaistīties.. Sāks prasīt ko dariju, kur biju... Sencis būs dusmīgs pat par 10 bastotajām.. EDITED: teikšu, ka man 20 nobastotas Edited May 17, 2007 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 es jau tagad zinu, kad pateikšu cik nobastotas mutere sāks bļaut "Māri, kas tu bastoji stundas?" tad sencis izdzirdēs un fiksi ar piesaistīties.. Sāks prasīt ko dariju, kur biju... Sencis būs dusmīgs pat par 10 bastotajām.. EDITED: teikšu, ka man 20 nobastotas Un prasīsi, lai tev zīmi raksta uz nedēļu? Tas pats - pateikt, ka tev trūkst 10 santīmu, bet prasīt 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 es pateikšu uz 2 dienām, jo tip kkas sajaukts un ierakstīts, ka es neesmu bijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Par to biedēšanu - manā klasē matemātika skolotāja jau 6. vai 7. klasē bļāva uz mums par to kā mēs eksāmenus noliksim. P.S Vakar bij tā ieskaite sportā ( rakstiskā daļa ) es paskatījos un nodomāju, WTF!?!, kkas tik viegls ka vnk psc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 1.kaart sports taa ir ieskaite 2.kaart jautajums : "Cik ir florbolistu uz laukuma vai ko jadara ja ielust leedu"Nav no saregitakiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Par to biedēšanu - manā klasē matemātika skolotāja jau 6. vai 7. klasē bļāva uz mums par to kā mēs eksāmenus noliksim. P.S Vakar bij tā ieskaite sportā ( rakstiskā daļa ) es paskatījos un nodomāju, WTF!?!, kkas tik viegls ka vnk psc.. nu lol, tas bija elementāri. nu ok, neko ļoti grūtāku es arī nebiju gaidījis. vispār iespriekšējā vakarā izlasīju to grāmateli, ko mums iedeva un uzrakstīju to ieskaiti 10 minūšu laikā + vēl visu itkā zināju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 es ar itkā visu zināju, bet dabuju 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) es ar itkā visu zināju, bet dabuju 6 es ar itkā visu zināju un izpildiju 7 min laikā un dabuju 9. Edited May 17, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
thug life Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 mat, kim, lat, ang( ) blā kā var angļū val nezināt psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 to ka tev jaamaacas saproti tikai peedeejaa briidii diemzeel es nepabeigshu spiidoshi vidusskolu, bet man ir meerkis dziivee un neliels dziives plaans Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 to ka tev jaamaacas saproti tikai peedeejaa briidii diemzeel es nepabeigshu spiidoshi vidusskolu, bet man ir meerkis dziivee un neliels dziives plaans Man plans ari ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 atnāc pie manas učenes... p.s uzēdusies uz mūsu klasi (10b) mēs itkā bijām pirmā klase, kas iesniegumu pret viņu rakstija 8) vienā gadā vismaz patsmit iesniegumi bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 man 9 klase maz trūka līdz palikšanai , bet izvilku uz eksameniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Sporta ieskaitē nezināju tikai 1jautājumu(handbola spēles ilgums) parējos jautājumos viss atbildēts 100% pareizi - bet atzīme tikai 7 jo nebiju kārtojis 1600m (plauša netur)&mest bumbiņu(1dienu iepriekš salauzu roku lol ) Jautājums: Kuros datumos jums ir Latviešu valodas eksāmenam rakstiskā daļa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Sporta ieskaitē nezināju tikai 1jautājumu(handbola spēles ilgums) parējos jautājumos viss atbildēts 100% pareizi - bet atzīme tikai 7 jo nebiju kārtojis 1600m (plauša netur)&mest bumbiņu(1dienu iepriekš salauzu roku lol ) Jautājums: Kuros datumos jums ir Latviešu valodas eksāmenam rakstiskā daļa? 3dien! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Sporta ieskaitē nezināju tikai 1jautājumu(handbola spēles ilgums) parējos jautājumos viss atbildēts 100% pareizi - bet atzīme tikai 7 jo nebiju kārtojis 1600m (plauša netur)&mest bumbiņu(1dienu iepriekš salauzu roku lol ) Jautājums: Kuros datumos jums ir Latviešu valodas eksāmenam rakstiskā daļa? Nu tu esi malacis i kā tu tā salauzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nu tu esi malacis i kā tu tā salauzi?? Pārs aliņi+bmx = sāpes vai slāpes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Man arī garšo zapte ar maizi. btw Sporta eksis esot bijis 5-10 min. darbs... ? Tāpat 6. klasē teica skolotāji - JAMĀCĀS!!! IBIM būs valsts ieskaites (tā laikam teica - bet aizgāju, un bija verij īzī) Edited May 23, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Bļa, es atceros. Tjipa čalis mācījās tā uz 6niekiem matemātikā, a kad rakstījām izmēģinājuma darbu - šim 8% pareizi Učenīte saprata, ka kaut kas nav tā kā vajag un baigo škandāli uztaisīja, atklājās, ka viņš tur kaut kā baigi čītoja ar tiem KD, bet laikam viņa senči tai arī samaksāja un beigu beigās arī drošības dēļ atpirka no eksāmeniem gludeklis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 3 nesekmīgās un tevi pielaiž pie eksāmeniem, bet atliek eksāmenā kaut vienā dabūt nesekmīgu un varēsi atkārtot eksāmenus nākamgad. Īsāk sakot savāc eksāmenos un gadā kopā vairāk par 3 nesekmīgām un čau. Nebij ta ka 1 vareja but nesekmiigs ? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now