JuiCe Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Kr4 kimija nesaprotu so temu, tapec kads nevaretu man palidzet busu pateicigs, tatad pirmais uzdevums: Reakciju vienadojumi: Ieliec Koeficientus: Li + Cl2 -> LiCl Tc + O2 -> Tc2O7 2Uzd.: Sastadit radusas oksida formulu un ieliec koeficientus: K + O2 -> ?? Tl + O2 -> ?? Visur kur ir ciparini tie ir mazini pasa apaksa formulai!! Palidziet, ja kads zin ka reikinat vinus, jo loti vajag!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) Ja tu šito pats neiebrauksi, nekur tālu netiksi. Edited May 15, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) 2Li + Cl2 -> 2LiCl 4Tc + 7O2 -> 2Tc2O7 4K + O2 -> 2K2O 4Tl + 3O2 -> 2Tl2O3 Es gan stipri šaubos vai šādas reakcijas ir 'iespējamas', bet nu .. Katrā ziņā silti iesaku šito iemācīties - vajadzēs ļoti un daudz. vinči - emo anglis vienmēr saka taisnību. Edited May 15, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Eu nu dzekinj tas ir viegli!!! Palasi gramata vai aizej pie skolotajas uz konsultaciju tur tu visu sapratiisi 100% Man kjimijas uchene visu perfekti izskaidro Ta taalu netiksi ja visu laiku gribesi lai palidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 emo anglis saka taisnību aizej uz konsultācijām, jo šī štelle (koeficienti) ķīmijā būs jāmāk lietot visās nākamajās tēmās btw: nekur neesmu redzējis ka skolas piemēros izmanto tādas advancētas vielas kā Tc un Tl, pat olimpiādēs tādas nav bijušas. Bet nekas, lietas būtību tas nemaina Juice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 emo anglis saka taisnību aizej uz konsultācijām, jo šī štelle (koeficienti) ķīmijā būs jāmāk lietot visās nākamajās tēmās btw: nekur neesmu redzējis ka skolas piemēros izmanto tādas advancētas vielas kā Tc un Tl, pat olimpiādēs tādas nav bijušas. Bet nekas, lietas būtību tas nemaina Juice! Tēmās? gados ! 11 klasē ir šis pats tik grūtāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 btw: nekur neesmu redzējis ka skolas piemēros izmanto tādas advancētas vielas kā Tc un Tl, pat olimpiādēs tādas nav bijušas. Bet nekas, lietas būtību tas nemaina Juice! Es, savukārt, nekur neesmu redzējis cilvēku, kas nesaprot PAŠU VIENKĀRŠĀKO ķīmijā... GL in future Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Tāpēc arī apmulsu. Nezinu gan, kas tās pa vielām vispār, bet man baigā aizdoma, ka reāli tur nekas nemaz nesanāktu saliekot klāt tos abus. Bet nu anyway, kā jau vincister teica - šoreiz tas lietas būtību nemaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 došu savu ģēnija godavārdu, ka ir pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Es, savukārt, nekur neesmu redzējis cilvēku, kas nesaprot PAŠU VIENKĀRŠĀKO ķīmijā... GL in future es nesaprotu... hotj ubej, bet nekadi nevareju ierubit, kuras vielas ar kuram reagje un kuras nereagje un macities no galvas lenins. Uzdevumi gan bija baigi vienakrsi, ja bija kads, kurs uzraksta kimiskas reakcijas vineadojumu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Nezinu gan, kas tās pa vielām vispār, bet man baigā aizdoma, ka reāli tur nekas nemaz nesanāktu saliekot klāt tos abus. Tc - tehnēcijs Tl - tallijs abi ir metāli un oksīdi veidojas (protams pie specifiskiem apstākļiem, bet tas ar nav svarīgi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) Ja šis ir pats vienkāršškais Tad es esmu P.S. Beigšū ar troku or vieninieku!!! KĪMIJA---> <----ES Edited May 15, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Tiesam aizej pie skolotajas uz konsultaciju , jo ja sitadus nesapratisi nekur talu netiksi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Tc - tehnēcijs Tl - tallijs ņu to es sapratu. vnk nekad neesmu saskāries ar to vielu darbību dzīvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 es nesaprotu... hotj ubej, bet nekadi nevareju ierubit, kuras vielas ar kuram reagje un kuras nereagje un macities no galvas lenins. Uzdevumi gan bija baigi vienakrsi, ja bija kads, kurs uzraksta kimiskas reakcijas vineadojumu! Beefs Nu mums skolotāja lika izveidot tabulu 9. klasē, kurā ir aprakstīts, kas ar ko reaģē un kas nereaģē (kaut gan es to tabulu ne reizi neesmu lietojis un tāpēc arī īsti nerubīju, kas reaģē un kas ne ) bet šeit jau runa ir par visvienkāršākajām reakcijām ar 2 elementiem, kas ir 8. klases septembra tēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 a ka vispar iegust to visu?? Es parlasiju gramata ,bet tikunta nesapratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 bet šeit jau runa ir par visvienkāršākajām reakcijām ar 2 elementiem, kas ir 8. klases septembra tēma Personīgi es izvilku gandrīz divus gadus, nesaprotot ne sūda no tā paša vienkāršākā. Nožēloju to. (kaut gan es to tabulu ne reizi neesmu lietojis un tāpēc arī īsti nerubīju, kas reaģē un kas ne ) +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 a ka vispar iegust to visu?? Es parlasiju gramata ,bet tikunta nesapratu! Skatoties pēc elementu vērtībām, iesaku apgūt šo vielu, jo tas ir pats ķīmijas pamats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 es nesaprotu... hotj ubej, bet nekadi nevareju ierubit, kuras vielas ar kuram reagje un kuras nereagje un macities no galvas lenins. Uzdevumi gan bija baigi vienakrsi, ja bija kads, kurs uzraksta kimiskas reakcijas vineadojumu! Beefs beef tu tachu saproti ka miinuss ar miinusu un pluss ar plusu nevar reagjeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 es nehuja nesaprotu! un tapec, ka gramatas jibanutjas tas nebija rakstits! Es 10 reizes parlasiju gramau un nesmu mulkjis, bet TUR nebija rakstits tas, ko man ucene prasija kimijas stundas. Tur bija kaudze ar metaliem, kas reagjeja un citi nereagjes. ok - es nerunaju par tik vienkarsam lietam ka tie aktivie metali (kuri ir izimeti kaut kada krasa tabula) un skabekli. Es runaju par kaut kadam jobnatam vielam, kur tu huj vari saprast, vai vina reagje sava starpa vai ne.. laikam vel izdomat koificentus nebija grutakais. Lielaka beda ir tad, kad viena bloda salej 10mit dazadas vielas un tad nu izpipe, kura ar kuru saistisies, bet kuras nogulsnesies... bledj, tur nebija NEKADAS logikas un tas NEKUR nebija rakstiits. un es nerunaju par TIK rivialu gadijumu ka sarma un skabes reakcija, kad kaut kas apmainijas vietam un ari tas notika ne visiem sarmiem ar visam skabem. Ble un nevari saprast, kuriem ta notiek un kuriem nenotik! mauciba ta kjimija ir.. mauciibaa...! Vienu gan esmu no dzives iemacijies - neviena ucene nerubi, ka uztaisit nikosilu un jebkuru organisko savienojumu dedzinot sanak suuds! BTW - vai jus zinajat, ka karbona kiedru taisa no polimera? btw, btw - vai jus zinajat, ka karbonu-karbonu taisa no karbona skiedras un ipasa epoksida, tos pec tam karsejot (viss parversas par oglekli) un pec tam ar kaut kadu noh vai huj ko izedot ara nevajadzigas epoksida sastavdalas? un ka karbons-karbons, kaut ari trausls, bet spej izturet 5000 gradu karstumu un to izmanto NASA kosmosa kugos (tas melnai purngals) ka ari super sporta masinu bremzu diskos (diski sak kvelot balta krasa, pec tam, kad masina no 300km nobremze un 70km 20 sekunzu perioda) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 es no kimijas nebumbum vispar neko, bet pabeidzu 9 klase ar 4, talakajas klases ar 6 eksamenu ari ieskaitot uz 6. Bet sim visam ejot, es vienalga nesaprotu kas ar ko reage kimija nava mans laucins ar vesturi. Labakais draugs ir spargalka tagad diploma vismaz 6 bus kimija Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Pagaashgad (8. klasee) es no kjiimijas pilniigi neko nesapratu, bet shogad hz kaadeelj es pilniigi visu saprotu (nu vieniigais es ik pa laicinjam kautko neiemaacos, kas peec buutiibas buutu jaazin, tachu es to atguustu aatri), man buus 7 vai 8 kjiimijaa. Kjiimija ir forsha . Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 bet viss ari ir atkarigs no skolotajas Link to comment Share on other sites More sharing options...
litrs Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 bet viss ari ir atkarigs no skolotajas viss atkariigs no pasha, ja labi grib var arii bez skolotaaja iemaaciities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts