kk1993 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Tātad man ir tāda problēma - es uztaisīju savu karti pirms kāda laika, nokompilēju un map failus izmetu ārā, jo do`maju ka viņu vairs nepapildināšu! Tad nu šodien izdomāju, ka gribu kaut ko pielikt klāt, un ar resgen un bsp2map palīdzību viņu atvēru! Nu vot, visu kas tur gļukoja salaboju, un tagad visu jau esmu uztaisījis, tikai vēl gaisma palikusi! Un tagad kad es ielieku light entitity, tad apgaismojums nemainās, un viss paliek kā bijis kā tad, kad vispār nav gaismas, viss ļoti gaišs ! Un vēl peibildišu, ka to light lieku, kad man ir griesti, nevis sky! TĀTAD, ko man darīt, lai tā gaisma strādātu??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Šitādiem vajadzētu atvaļinājumu te tiko jau bija topiks viens zem tavējā par gaismu lol !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 gaisma + ēnas nav tad ja RAD nenokompilē un RAD nekompilē ja nekompilē VIS, savukārt VIS atsakās ja ir LEAK rezumē: tev kartē ir LEAK (nav nekāds brīnums ar bsp2map) amnezija skaties ka pats nedabū par bezjēgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) bet var tach kompilet ar RAD ja VIS ir izrubits.. man liekas, nevis RAD nekompile tapec ka nav VIS, bet vienkarshi ja ir leak kompileshana apstajas pat netiekot lidz VIS un RAD . Edited May 14, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk1993 Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 (edited) !!!Es visus caurumus ciet aiztaisīju, bet nekas nemainās! Noņēmu sienas, grīdu, gristus, bet gaisma nerabotajet! Edited May 15, 2007 by kk1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now