0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Hollow nogalinies pret sienu. Mulkjis. Esi draudzigaks! Ari hollows var braukt uz tusu! Vins te ir jau patstavigais members un sakrajis daudz postus un daudziem uzjautrinajis dzivi (bet citus ievedis stresa un galvas sisana pret klavieri) hollow - karoche - macho ir kaulains, maitains garsh tirlinsh, bet edd ir resns, iss un brilains pidinsh! Tu vinus noteikti atpazisi! Beefs Edited May 23, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja nu gadījumā vēlēsies atpazīt bīfu, tad viņš ir vispašapmierinātākā resnā dille ar tādu griezīgu balsi, kuru jau pa gabalu dzirdēsi p.s. viņs, tāpat kā es, arī ir MAITAINS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja nu gadījumā vēlēsies atpazīt bīfu, tad viņš ir vispašapmierinātākā resnā dille ar tādu griezīgu balsi, kuru jau pa gabalu dzirdēsi p.s. viņs, tāpat kā es, arī ir MAITAINS! ohh you are wrong! Es vinekarsi taupiju naudu uz frizieri, bet nesen vairs neiztureju moralo dempingu un saku sev griezt matus vannasistaba. Pec tam nekas cits neatlika ka doties pie friziera! Runajot par gariem vs isiem matiem, tad isi ir kudish krutak, jo izskatas virishkigak (sievai gan nepatik) un var nemazgat (tas pats galvenais!!!) BEEFs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Cerams ka ne 15-16 datumi.. Māsai kāzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ok es ar jums pasakat kad kur un cikos + iedodat kads ma4o un edd picture taa noderes.. laigan atradisu tikunta tur pat un tad redzesim kurs te ir botz bez tam viņiem ir 16 gadi, tas ir par vienu gadu vairāk nekā tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 14-15 man baigais usmas tusins ieplanots. bet 7taja jaiet uz referendumu atbalstit ex prezidenti vairu! Domaju, ka 31 junijs nedela pec janiem iekacatu! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) ja tas ir 1 dienas pasaakums , tad man ir pilniigi vienalga, katik ne darbdienaa aatraak pa pus pieciem. btw ja kaads ir no LU tad sho 6dien un 7dien ir sporta sveetki Saulkrastos kur arii blieziis paintbaal, nezinu kaa shogad bet pagaashgad tik vareeja pashpaarvaldes darbinieki mochiit to paintablu , taakaa LUieshiem iespeeja mosh buus tur uzraut. Edited May 23, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja tas ir 1 dienas pasaakums , tad man ir pilniigi vienalga, katik ne darbdienaa aatraak pa pus pieciem. btw ja kaads ir no LU tad sho 6dien un 7dien ir sporta sveetki Saulkrastos kur arii blieziis paintbaal, nezinu kaa shogad bet pagaashgad tik vareeja pashpaarvaldes darbinieki mochiit to paintablu , taakaa LUieshiem iespeeja mosh buus tur uzraut. hahahaa! jus uzmeta! Vaidzeja pa purnu parsparvaldes dzekiem sadot, jo viss drizak jau ka to paintbollu apmaksaja lu kase! saproti, kadi piragi?! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Blee jusss faaaking spameri Beefijs ir mazs pirdelis ar lielu pakalu un daudz matiem uz muguras, galva cik atceros plika, un balss nodzerta un nopipeeta, a macho pa gabalu var atpaziit, ja esi iejucis lielaa pulii tad macho galva visiem paari iet, vini nepamaniit ir neiespejami Ka nekaa skolas gados bijis Rigas Internatskolas basketbola komandas centra saspeles vaditaajs Un tagad pie lietas varu piedavaat 16 juniju Riit uzzinaashu veel iespejamos datumus, bet pagaidam jautajums vai baigi lielai daljai shitas datums neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 es vēl nemāku pateikt, moš būs jāmācās moš ne. man labāk patiktu jūlija sākums, kad sesija ir beigusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 protams ka der . vai nebuutu labaak uztaisiit voti kuros datumos , ta redzeetu kas un kaa. bet visaadi pi**** vieniigi balsos kuri nepiedaliisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Blin pareizi studenti arii mums te ir Mle ok varam likt uz julija sakumu... Skolaaam viss beidzaas lidz Janiem, jautajums klatesoshajiem kad beidzaas sesijas studentiem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 16. man ir ieplānots par brīvu piedzerties 12.klašu izlaidumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Blee jusss faaaking spameri Beefijs ir mazs pirdelis ar lielu pakalu un daudz matiem uz muguras, galva cik atceros plika, un balss nodzerta un nopipeeta, a macho pa gabalu var atpaziit, ja esi iejucis lielaa pulii tad macho galva visiem paari iet, vini nepamaniit ir neiespejami Ka nekaa skolas gados bijis Rigas Internatskolas basketbola komandas centra saspeles vaditaajs Un tagad pie lietas varu piedavaat 16 juniju Riit uzzinaashu veel iespejamos datumus, bet pagaidam jautajums vai baigi lielai daljai shitas datums neder? man izlaidums 15. ta kā labāk būtu cits datums Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ideāli būtu 30. jūnijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Blin pareizi studenti arii mums te ir Mle ok varam likt uz julija sakumu... Skolaaam viss beidzaas lidz Janiem, jautajums klatesoshajiem kad beidzaas sesijas studentiem??? nu tak jūnijs ir sesijas mēnesis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 derētu kādas GIGN sporta spēles sarīkot Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja domā futbolu, volejbolu, laivas pa gauju, teltis, tad zinu vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja domā futbolu, volejbolu, laivas pa gauju, teltis, tad zinu vietu shitas ar labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 no sākuma lābāk būtu tikuši skaidrībā ar vienu pasākumu , un tad sakuši domāt jau par kaut ko citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 no sākuma lābāk būtu tikuši skaidrībā ar vienu pasākumu , un tad sakuši domāt jau par kaut ko citu tu jau nepiedalies, kas tevi satrauc? edit - nē nu īstenībā jau vajadzētu tikt galā laicīgi, it kā varētu palikt tas 30. jūnijs, jo neviens par to nav sūdzējies, ja benciks grib, tad lai uzņemas un nokārto visas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 tu jau nepiedalies, kas tevi satrauc? edit - nē nu īstenībā jau vajadzētu tikt galā laicīgi, it kā varētu palikt tas 30. jūnijs, jo neviens par to nav sūdzējies, ja benciks grib, tad lai uzņemas un nokārto visas lietas Taaatad 30 juunijs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Netieku 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Netieku 30. same here tad ir paredzēta 7 dienu bezfilma aka nometne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 galvenais pec janjiem ne aatraak, tad es tieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts