shine Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Bl* mo6 apskaties peedeejo mapi ko ieliku! :@ zb shitaadi kas dirsh... nja pats jau ar dazreiz... =/ shaubos vai tu pat 1hp maaki ... mazu kluci bez light mape.. un ar ~5 kompile erroriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 laba mape 9,6/10 speeleeju vienaa serverii tiko un ir baigi ok. vieniigi ja pagadas trakie zurkotaaji, tad varetu but pailgi jagaida. dazhi uzraksti vispar iespaarda. pa jumtu forshi ar awp var bliezt. bija gan dazas vietas, kur malas vareja but zemakas lai varetu uzlekt un nebutu jaiet apkart (itipashi taja vieta kur pie t bazes ir tunelis pa kuru iet uz ct baazi. uzlecot pa kastem uz jumta tur ir tada mala. var palekties un paskatiities vai kads terors nav uz jumta, bet augshaa netiek.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Shine, tu to man? ja man: man mape patīk un viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Nee ne tev: pff nu tad kadas gan ir tas shine mapes es atceros tikai 2 un abas bij aim map veida. komandas preti viena otrai un atdalitas ar kastem easy vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 pastaigaaju mapi... iepatikaas! ^^ zhetons tev par uzrakstiem! (paarsmeejos ne pa jokam) 7,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 Nee ne tev: vinjam kaads 1hp ,kaads light izsakies skaidrak.. tava pedeja vaitad nebj Ak_map_ws 3,4/10 kaarteejais aim map parveidojums, nepatik ierochu izvele, izshautais logs un durvju raamis no attaaluma shtota lago, paarak plata mape, nav nozimes kapt augsha jo tur nav neviena ierocha un nav kur slepties.(nav kartigi piedomats). Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) Tu vispar esi n00bs 1. Man nebija laba ideja mapei :@ 2. uztaisi labaaku 3. par to 1hp - maaki ti uztaisiit 4 sienas un griidu... 4. ja pats nemaaki, labaak nedirs lo* ble kropl** p.s tu pats mapi nemakai uztaisiit.. tikai paarveidot p.s.2 shine un sebi nekasaties šeit! Ok ok Edited May 8, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 shine un sebi nekasaties šeit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Mape nju nav orgjinaala, bet vismaz kkas ir.. 8/10 P.S. T ir izdeveegaaka speele, jo vinji aatraak tiek uz jumptiem ut CT no turienes apshauj.. aa un tie uzraxti bik par rupju.. man patiik tas Brauc, dzer un pievienojies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 (edited) Tu vispar esi n00bs 1. Man nebija laba ideja mapei :@ 2. uztaisi labaaku 3. par to 1hp - maaki ti uztaisiit 4 sienas un griidu... 4. ja pats nemaaki, labaak nedirs lo* ble kropl** p.s tu pats mapi nemakai uztaisiit.. tikai paarveidot p.s.2 Ok ok haah shine ko streso ja nebij ideju tad rotik off.. mana ir jau labaka pa tavu aim kopiju. Edited May 8, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Sebis man tev ir jautājums! Man ir bījusi velme ar BSPTwoMAP attaisīt de_dust2 un paskatīties, kas lācītim vēderiņā un pārtaisīt, bet.. mana velme par to izgaisa pie tā kad ieraudzīju, kas bija ar arkām! man ir tā ka arku malās ir trīsturveida klucis, kas ieskauj sevī vienu daļu no arkas ārpuses tā kā skreena pasktaies un pasaki vai tev bija tā pat un vai man zināt vai ir vērts pūilēties katru no tiem pārtaisīt Skreen te Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Shii mape nav domaata, lai to speeleetu... Orginaalais dusts ir 10x labaaks Shis var buut kaa... LOGO GALLERY un veel dazi klu4i un siikumi pielikti klaat. Pff DEKOMPILĒT MAPES NAV MĀKSLA!!! Man jau ir ZB tie remeiki... Nevar vnk uztaisit kaut ko jaunu un nebijushu tad es liktu labu veerteejumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 Sebis man tev ir jautājums! Man ir bījusi velme ar BSPTwoMAP attaisīt de_dust2 un paskatīties, kas lācītim vēderiņā un pārtaisīt, bet.. mana velme par to izgaisa pie tā kad ieraudzīju, kas bija ar arkām! man ir tā ka arku malās ir trīsturveida klucis, kas ieskauj sevī vienu daļu no arkas ārpuses tā kā skreena pasktaies un pasaki vai tev bija tā pat un vai man zināt vai ir vērts pūilēties katru no tiem pārtaisīt Skreen te jaa bij ta nevajag jau puleties ar katru vienu papulies un tad kopee Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 (edited) nu jaaa.... Edited May 8, 2007 by wbriedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Kļūda_1 Kļūda_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Kļūda_1 Kļūda_2 taas nav vienigas kljudas klintii Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Laba mape 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now