l33t Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 nuu neko daudz neprasu tikai to komandu kas apklusina speeleetaaju tip vajadziiba peec taa ir kad kaads kautko saak dirst ka esmu 4iiters,un man cilveekam ar vaajiem nerviem visu laiku vinjam jaadirsh pretii,nuu un tas traucee speeleet.tipa cik es zinu laikam taa komanda ir gag . nu uz csdm serveri.šite vajag kaadu kurs rekomendee arii? tank jū par uzmaniibu p.s ja iedodat tad vareetu kaads arii uzrakstiit kas tieshi man jaaraksta konsolee lai taa štelle nostrādātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Pirmkaart , diez kursh admins Tevi rekomendee?! Otrkaart - diez vai gign komuunai ir vajadziigs chalis ar vaajiem nerviem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) 3.kaart - diezvai viniem ir vajadziigi 4elli kuri nezin komandas un kaa ar taam darboties! EDIT: sis te ----> http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15375 ir izpildiits? Edited May 2, 2007 by kek`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Atbalstu uz gag csdm. Nav viņam vajadzīgs admins, kas iesaka, jo tas viņam ir upgrade . Un pa tiem nerviem, neesmu jutis, ka viņš būtu kāds nervu slimnieks...x_g laikam bija komanda vai xg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Neatblastu dēļ tiem vājajiem nerviem, jo vakar jau redzēju, kā tas izpaužās - lamāšanās pa mic, ar lērumu stulbu vārdu. Kā arī nedomāju, ka dēļ tā, ka tevi kāds p0k3 nosauc par čīteri vajag gag. Vnk ignorē un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 (edited) eu eu taa lamaashanaas bija dd2 kur es raunda saakumaa aizrashoju liidz tunelim caur centru un viens normāls bomzis kurs iet uz a2 paskataas uz mani un uzmet man he virsuu un man no 100hp uz 12 palika.un tur nebija leerums vaardu,es vinju vnk par tizlu bomzi nosaucu vai kautkaa taa(vairaakas reizes) luuk demka http://www.gign.lv/upload/files/demos/week...18-de_dust2.zip pretjautaajums keksam:kur tad to var noskaidrot? Edited May 2, 2007 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) neatceros mapi, bet tur nebija vis tikai tādi vārdi kā bomzis, bet nu pox. Tu esi nospēlējis tikai 23h un vēl prasi tiesības. P.S. Kādēļ viņam nevajag adminu, kas viņu iesaka? gribu būt nekas - es kkā pie adminiem viņu neatradu. Edited May 2, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Traffic said: P.S. Kādēļ viņam nevajag adminu, kas viņu iesaka? Lasi mans, draugs, lasi HolloW^LiFe said: Nav viņam vajadzīgs admins, kas iesaka, jo tas viņam ir upgrade Edited May 2, 2007 by Wanna' be nothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 csdm serverii man ir votemap un vel vajadzeetu to gag.es vairak neko neprasu jo peec ta man nav nekaadas vajadziibas.pub es shad tad uzspeeleeju.lasi kas manaa pirmajaa postaa ir rakstiits pirms te kautkaadas pieziimes raksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 l33t said: csdm serverii man ir votemap un vel vajadzeetu to gag.es vairak neko neprasu jo peec ta man nav nekaadas vajadziibas.pub es shad tad uzspeeleeju.lasi kas manaa pirmajaa postaa ir rakstiits pirms te kautkaadas pieziimes raksti nu ja tev ir vote tas vel nenozime isteniba , ka esi real admins. Un pamatojums kpc tev to vajag arii isti nav saprotams. Puba nekada gadijuma Tev nevajag. un Kas attiecas par csdm tur man liekas vispar nevienam nav laika runat. Tur ir jaspelee. ak jaa arii esmu dzirdejus visadus Tavus textus pa mic. Tiesa gan tie nebija rupji, bet sevishkji gudri arii ne. Negative Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 (edited) ko lielie saka? Edited May 3, 2007 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.unknown Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 kaut man ari naw nekadas teiksanas es sitajam chalim acc nedotu cik esmu redzejis csdm nepatik vina uzvediba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Dr.unknown said: kaut man ari naw nekadas teiksanas es sitajam chalim acc nedotu cik esmu redzejis csdm nepatik vina uzvediba ! o oooo, worm`a čalis halkworms.... nevajag tev gag, ja uz tevi apsaukājas voice_enable 0 un hud_saytext 0 un 0 probleemu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 l33t said: ko lielie saka? gag uz csdm? Tur tak neviens nerunā. Pat ja kāds pāris vārdus pasaka, tad ar runāšanu tur toč neviens neaizraujas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Gagot vajag par naida kurināšanu, citu spēlētāju aizskarošu tekstu izteikšanu, rasistiskiem izteicieniem utt, nevis par to, ka tevi kāds par čīteri apsaukā. Nelasi čatu, ja tev ir vāji nervi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
W1nkys Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Es nezinu, bet man liekas ka tadam kurs nezin isti ka rakstas gag komanda un kuram psam vajag dazreiz gag vajag dot so komandu. Ja kas - amx_gag <niks> JEB xgag <niks> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 ja kas, tad sheit driikst postot tikai administraacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 l33t nu shim puikam ... nu nez... vinja attieksmes ( VARENS ) nu lamaajies tu vairaak kaa vajadzeetu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 stukačš kuram ta neizsprūk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Dažas reizes ar šo čellu esmu spēlējis kopā un man kautkā nepatika šis tautietis. Likās kautkāds nu...nu...kā lai pasaka, bišku lecīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 njā atdzīšos nereti spēlēju "nelielā" alkohola reibumā,tapēc mošk kautkas pasprūk.alkohols bendē nervus tapēc esmu tāds nervozs,neteiksim ka pārāk,bet vnk bišk taka uzvelk team attack,pokes un uzdirsieni-nu kā jau mums visiem. bet hektors man tomēr garšo esmu arī tīri jautrs,bet to jau laikam šeit neviens nevar pateikt lab slēdzam topiku ciet - mēģināšu savaldīties tāpat,tb audzināt raksturu thnx for support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts