QQ77izs Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 man ir doma paarinstaleet windovsu uz vistu... jautaajums sekojosh... uz vistas serveris iet taapat kaaa uz win`a vai ir kaut kas cits un kaut kas jaamaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 un jautaajums otrs... par cik % vai reizeem Windows Vista eed vairaak Proci un RAM nekaa WindowaXP vai 2000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 wista nerij vairaak, ja tew kompis ir normaals, bet neiesaku paariet uz wistu, jo vina vel naw nekaada labaa programmatuura, nekaa "slikta" jau tur naw, tachu tur ir simtiem nepilniibu, pagaidaam naw weerts.... pasaki kompja parametrus.... pagaidi gadu vai divus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Īstenība Vista rij gan vairāk, tur ir visādas nevajadzīgas fīčas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 (edited) wista nerij vairaak, ja tew kompis ir normaals, bet neiesaku paariet uz wistu, jo vina vel naw nekaada labaa programmatuura, nekaa "slikta" jau tur naw, tachu tur ir simtiem nepilniibu, pagaidaam naw weerts.... pasaki kompja parametrus.... pagaidi gadu vai divus... Lauks Vērtība Dators Operacionālā sistēma Microsoft Windows XP Professional OS servisa paka Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Datora vārds STAGSERVER (http://stag.sytes.net CS serveris) Lietotāja vārds Admin Sistēmplate CPU tips Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Sistēmas plates nosaukums Nezināms Sistēmas plates mikroshēmu komplekts Nezināms Sistēmas atmiņa 1536 MB BIOS tips AMI (09/15/06) Komunikāciju ports Communications Port (COM1) Komunikāciju ports Printer Port (LPT1) Displejs Videoadapteris Radeon X1300/X1550 Series Secondary (512 MB) Videoadapteris Radeon X1300/X1550 Series (512 MB) Monitori Generic Television Monitori Generic Television Monitori Plug and Play Monitor [NoDB] (HMGLA24447) Multivide Skaņas karte Realtek HD Audio output Glabātuve IDE kontrolieris SiS 5513 IDE UDMA Controller IDE kontrolieris Standard Dual Channel PCI IDE Controller SCSI/RAID kontrolieris SCSI/RAID Host Controller Cietais diska SAMSUNG SP2504C (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) Cietais diska Generic USB SM Reader USB Device Cietais diska Generic USB SD Reader USB Device Cietais diska Generic USB MS Reader USB Device Cietais diska Generic USB CF Reader USB Device Optiskais disks ATAPI DVD DW 8X16X8X16 Optiskais disks VE5754L JIM145O SCSI CdRom Device Optiskais disks VE5754L JIM145O SCSI CdRom Device Optiskais disks VE5754L JIM145O SCSI CdRom Device Optiskais disks VE5754L JIM145O SCSI CdRom Device SMART cietā diska statuss OK Partīcijas C: (NTFS) 79485 MB (44798 MB brīvs) D: (NTFS) 158979 MB (95616 MB brīvs) Kopējais apjoms 232.9 GB (137.1 GB brīvs) Ievade Tastatūra Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Pele HID-compliant mouse Tīkls Tīkla adapteris SiS190 100/10 Ethernet Device (192.168.3.117) Perifērijas ierīces USB1 kontrolieris SiS 7001 PCI-USB Open Host Controller USB1 kontrolieris SiS 7001 PCI-USB Open Host Controller USB2 kontrolieris SiS 7002 USB 2.0 Enhanced Host Controller USB-ierīces USB Human Interface Device USB-ierīces USB Mass Storage Device tas no Everesta EDIT ---> CPU tips Unknown, 1800 MHz (7 x 257) <--- tas ir duo core 1800 X2 bet serveris derees uz vistas tas pats kas ir uz windovsa? Edited May 1, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 bet serveris derees uz vistas tas pats kas ir uz windovsa? nezinu, jo visiem serveri staav uz linux'a... uz vistas liek wow serverus, bet arii stulbi, jo katram servi cienosham serverim butu jabut uz linux'a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 heh.. vistu neiesaku:) man faateram arii ir vista tur vis ir savaadaak + kameer pierod tas ir psc:P un puse no speleem gandriiz neiet jaamaak kka tur palaist vnk met kkadu meeslu ara bet driiz uzzinaashu ka to var izdariit:P bet ta labaak pagaidaam nepaariet uz vistu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 heh.. vistu neiesaku:) man faateram arii ir vista tur vis ir savaadaak + kameer pierod tas ir psc:P un puse no speleem gandriiz neiet jaamaak kka tur palaist vnk met kkadu meeslu ara bet driiz uzzinaashu ka to var izdariit:P bet ta labaak pagaidaam nepaariet uz vistu.. dabiigi, ka labak nepariet uz bistu, jo tur ir vell simtiem kljuudu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 dabiigi, ka labak nepariet uz bistu, jo tur ir vell simtiem kljuudu utt. Nu oficiāli Vista jau ir pabeigta un es pats uz sava kompja esmu izmēģinājis, bet neiedomājos izmēģināt uzlikt serveri. Vista nemaz nav tik čakarīga tomēr pie spēļu instalēšanas varu piekrist viņai patīk mest visādus neredzētus errorus tomēr vissa kopējā darbība likās XP iespaidā un ja vilka spēli tad ar vilks serveri nu nebūs jau tā kā ar makintošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 oficiaali pabeigta, bet visur kr vien iedomaties vien vari ir bug's Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Nu oficiāli Vista jau ir pabeigta un es pats uz sava kompja esmu izmēģinājis, bet neiedomājos izmēģināt uzlikt serveri. Vista nemaz nav tik čakarīga tomēr pie spēļu instalēšanas varu piekrist viņai patīk mest visādus neredzētus errorus tomēr vissa kopējā darbība likās XP iespaidā un ja vilka spēli tad ar vilks serveri nu nebūs jau tā kā ar makintošu. hehhh... karoch taa... vakar vakaraa uzliku Vistu... Es par Vistu teiktu to labaako ja vinja mani pepiePISTU karoch taada lieta kaa Daemon tools neiet uz taas.. suudaa ar image jeb iso failiem + pats galvenais man negaaja uz taa meesla skanjas draiveri... tjip saka ka lai es ieejot lapaa un nokachaaju bet lapaa nemaz taadu nav... savaadi bet nu labi... UN SERVERIS iet lBet peec apmeeram minuuteem 10 izmet error... un serveris OFFF.... nu vismaz man taa bija... karoch es uzskatu ka suuds vien ir... wismaz pagaidaam... naacaas vien shodien no rita paarlikt atpakalj WIN XP Edited May 2, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ka jau es teicu, vista vel naw waidziiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 vieniigais kas man vistaa patika bija bildiite tiiri smuki jau vinja izskatas bet ir paaraak sarezgiita ir daudzkas nesaprotams Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 nu vel smukas 3d bildites staigaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 nu vel smukas 3d bildites staigaa... vieniigais kas tur bija smuks bij tas kur paraada procha un Ram noslogojumu ... bet pilniigi nevajadziiga skaistumrotas draza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 naakotne.. un taa draza taapat norij tikai mazdruscin rama, tapec nebeedajam par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 man ir doma paarinstaleet windovsu uz vistu... jautaajums sekojosh... uz vistas serveris iet taapat kaaa uz win`a vai ir kaut kas cits un kaut kas jaamaina? Es parinstaleju uz vistu ari visu savus failinus ieliku diska vis norm nekas nemainas iznemot izskata Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 nu priex, ka kaadam patiik, bet es tikuntaa neiesaku vel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nu nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Es parinstaleju uz vistu ari visu savus failinus ieliku diska vis norm nekas nemainas iznemot izskata nu ja godiigi taa nav taisniiba ka nekas nemainaas tikai izskats .. tur vis ir pilniigi savadaak vareetu teikt tas ir sarezhgiitaak met visaadus suudinjus aaraa kaadus windows nekad nav metis un nekad taadus neesu redzeejis uz windows vecaas labaas speeles kas neatbalsta vistu nevar norm ieinstaleet jo kad ieinstalee ieiet spele uz 10 sec un izmet araa ar kkaadu erroru .. bet es zinu ka var arii vecaas speeles norm uzzinstaleet tikai pa6laik nezinu kaa bet driiz to uzzinaashu bet taa vnk uzinstalejot nekas norm neiet tur ir kkas jaamaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 nu ja godiigi taa nav taisniiba ka nekas nemainaas tikai izskats .. tur vis ir pilniigi savadaak vareetu teikt tas ir sarezhgiitaak met visaadus suudinjus aaraa kaadus windows nekad nav metis un nekad taadus neesu redzeejis uz windows vecaas labaas speeles kas neatbalsta vistu nevar norm ieinstaleet jo kad ieinstalee ieiet spele uz 10 sec un izmet araa ar kkaadu erroru .. bet es zinu ka var arii vecaas speeles norm uzzinstaleet tikai pa6laik nezinu kaa bet driiz to uzzinaashu bet taa vnk uzinstalejot nekas norm neiet tur ir kkas jaamaina Man ta nau Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Manam draugam ir vindovs XP, bet ja patīk vindovs vistas izskats tad var uzlikt tikai to izskatu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 ta4 daudzi zin un saka ka windows vista ir pedejais sūūūūūds!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 nu vareet jau var, bet jegas naw, tur lai vina pilnvertigi stradatu vaig bezmazvai jaunu kompi, lai izmantotu visas taas fii4as... jegas naw vismaz gadu sito likt... ja patik kkas savadax neka XP met linux'u un varesi vel normaalu serveri turet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) kaktuss.. melot nav labi.. pateiksi vista no windows atskiras tikai ar bildiiti? tad jau tev nemaz nav vista tikai taads kaa teema.. vistaa vis ir pilniigi savaadaaks vis tavs teiktais ir absurds...naakamnedeelj braukshu pie faatera mo6k ielikshu dazhas bildes no vistas un tad tu vel varesi teikt ka nearko neatskjiras! Edited May 3, 2007 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now