_Yu-Gi-Oh__ Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 (edited) Staigāju pa gign forumu (kreatīvs sadaļu) un izdomāju iebāzt arī sava vecā klana moviku (diezgan sakarīgs, ar dažiem mīnusiem) Lietas, kuras es zinu, ka ir shits: 1. Daži fragi atkārtojās 2. 2 dziesma rofl 3. pēdējie kadri samesti uz fikso 4. Grafiks nav no tiem labākajiem p.s WMW omg RoFL de movie Edited April 30, 2007 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Nu inTresaNts bija dodu 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 skataami, tikai spainim taa interesanti lodes briizhiem lidoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 - tas ka taisiits uz windows movie maker un ar fraps 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Nu fragi jau bij pa pirmo, nu ne visi, bet tomēr. Vajadzēja taisīt caur vegas, un tos foršos fragus forši salikt kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Sākums ļoti patika. Tālāk kļuva garlaicīgi. 5/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 nu nākamo jau ir domāts taisīt ar vegas, tikai ar skaņu ar gribas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMaL Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) Sākums bij intresants ,bet beigas gan galīgi garam sāka atkartoties fragi... Vētējums 7/10 Edited May 1, 2007 by eMaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 - kvalitāte nebija patīkama - mūzika ghmmmmmm - gandrīz katrā kadrā mainījās pricela krāsa un izmērs - zajibala 3 vai 4 reizes skatīties to kadru, kur kretīns novāc uz a1 tikai 1 cilvēku. - iepazīstināšana ar playeriem >_> ļoti so so, fragi švaki un mūzika ar nepiederīga. + normālāki fragi, kā vidusmēra pirmajos movijos. + Patika, ka bija iepazīstināšana ar playeriem, bet nepatika izpildījums. + bija norm sākums kur bija free lokā lidojums iekš dd2 no bāzes uz B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nu , intersanti likas dazi fragi , bet parejais neiipasi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nu taa, mooviks tiiri norm 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) Lol pret kādām komandām jūs spēlējat Fragi - so-so Kvalitāte - slikta Mūzika - so-so Vienīgi sākums neslikti noformēts p.s. ā beigu nebija lol Edited May 3, 2007 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nu man patika geimeru iepazīstināšana (12gadīgais OWNS ) Mūviks kā jau pirmais, nav ne vainas... Bet beigās (kā jau citiem) palika garlaicīgi + es patinu visu uz priekšu un izslēdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 -5 spaiņa izpildījumā bija labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Movie ne paaraak, bet nu dazhi fragi bija arii skataami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 mooviks galīga huina, jo pretinieki pret kuriem spēlējat vispār nemācēja spēlēt - no wrx ieskrien čalis barā a pretinieki stāv un skatās sienā, ar to visu gribēju pateikt ka boorings skatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 nu tads ... pretinieki gan bija noobi 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Biju man tā liekas senāk redzējis NICE, man tīk Mūzikai nebija ne vainas... 9/10 Ir oky... BTW - TEV VAJAG PALIKT YUGI.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 movie maker nja nu nez fragi pashi ka tadi nebija sudiigi bet preti speleja gan laikam zboti pie flash tup un brinas maybe jums kkads allstar matchs bija es nezinu vopsen domaju ka 5/10 pelnijushi esat de_nuke kur5 atliki kronis visam pat neredz ar laikam vinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 (edited) piekrītu, ka pretinieki nav no tiem spēcīgākajiem... otra mūzikā man ar pašam nepatika (kaut arī taisiju pats ) Tad filmiņa bija sasteigta, jo WMM kaut kas čakarējās tādēļ uz beigām bija vnk samesti momenti un mūzika un uztaisīts filmiņa... Edited May 4, 2007 by _Yu-Gi-Oh__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ir ok Nevajag jau satraukties Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ir labs priekš 1mā mūvija. Nezināju kad var arī taisīt normāli movijus ar WMM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Nu nez NEKAS IPASHS!ir labaki REDZEETI ,bet nu vismaz centies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Man tads jautajums! Kam tu gribi iestaastiit ka tas ir tavs pirmais movie?? Kas tad bija shitais? LINK Vai arii tu par visiem saviem muvijiem ralsti- "tas ir mans pirmais" lai visi tevi slaveetu? Kas attiecas uz pashu muviju- Saakums noshpikots no GIGN all-star Oddish muvija!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 Man tads jautajums! Kam tu gribi iestaastiit ka tas ir tavs pirmais movie?? Kas tad bija shitais? LINK Vai arii tu par visiem saviem muvijiem ralsti- "tas ir mans pirmais" lai visi tevi slaveetu? Kas attiecas uz pashu muviju- Saakums noshpikots no GIGN all-star Oddish muvija!! WTF!!!!!!!! Es nekādu ļevo GIGN all-star Oddish muvija!! nemaz neesmu redzējis.. Un par pirmo movie, es domāju klana kopīgo, nevis paša taisīto!!!!! p.s iedo linku, no GIGN all-star Oddish muvija!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now