HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) dari to EDIT: lai interesantāk tev pašam, ja to herni redzēsi 1x, tad nelasi komentārus! Edited April 23, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Mistika. mēģināt atkost nav laika, jāiet biš padročīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 KAAAA vini zina ko es domaj , besi araa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) tas burts kas ir pirmais vienmer buus iistais. sapratu laikam. teiksim ja iedomajies skaitli 53 --atnjemot sanak 45, tapat ir visiem skaitljiem kas ir no 50 lidz 60 (neieskaitot 60). ja iedomajies no 60 lidz 70 (neieskaitot 70) (teiksim 64) vienmer sanaks 54. tada veida ieliekot vienados burtus istajas vietas, vinji zin ko tu esi iedomajies Edited April 23, 2007 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Ja izvēlas piem 65, tad 65-6-5=54 , kas sanāk o. tas pats ir ja paņem piem 62, tad 62-6-2=54. paņemam citu kombināciju. 24-2-4=18 (o) , vai 21-2-1=18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 idinji-pidinji matemaatiku vajag maaciities katru divciparu skaitli var izteikt kaa 10a+b taatad 10a+b-a-b=9a kaa redzams shis skaitlis dalaas ar 9, un visiem skaitljiem, kas dalaas ar devinji atbilst viens simbols (iznjemot 90 un 99, jo a<10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Visiem skaitlijiem sanak b burts un tas nav ari nekads parsteigums, jo jebkuram skaitlim xy si starpiba bus x*10+y-x-y, jeb x*10-x. Tatad, pec sis atnemsanas jus varat iegut tikai sekojosus skaitlus 0y = 0 1y = 9 2y = 18 3y = 27 ... ... 9y = 81 Attiecigi tabula pie katra no siem skaitliem ir pierakstits b! elementari! Jabut patiesam loham, lai pie sis problemas pavaditu ilgaku laiku par 10 sekundem! Beefy Edited April 23, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Tur vienkārši ar to simbolu, kurš izlec nospiežot uz kvadrāta tiek apzīmēti visi iespējamie skaitļi, kas var sanākt galarezultātā izpildot norādītās darbības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 0y = 0 1y = 9 2y = 19 3y = 29 ... ... 9y = 89 es skatos, tu zini reizreekjinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) kas tur ko diži kost!? tas simbols kurš sanāk beigās ir vienāds pie visiem skaitļiem, kuri var sanākt beigās.. Edited April 23, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 es skatos, tu zini reizreekjinu es izlaboju... biju nomudijis pie -x Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 ha ha!! mēs ar draudzeni atkodām, kad liku iekšā šito te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Palasiet komentārus tur pie tās shēmas. Tur lielākā daļa biš iebremzēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Lai nu kaa tu man izskaidro,bet tie burti ta tomer mainas un lai kadu skaitli izveletos,ne vienmer bus M burts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Vēlviens bremžulis Vecīt, saproti, VISI iespējamie iznākumi ir apzīmēti ar VIENU simbolu, tas ka tas simbols mainās, tā ir huiņa, bet visiem iespējamajiem iznākumiem viņš katru reizi būs vienāds. Tas pohuj, vai tas ir M vai R vai O vai vai kas vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Tas pohuj, vai tas ir M vai R vai O vai vai kas vēl. vai L kaa Liepaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Es tam nespēju noticēt - es redzu un neticu, bet jātic, jo sanāk WOOOWWW, tas ir tāpat kā ar dievu, tu netici, bet tomār domā, ka viņš ir... Cmooonnnn...tas ir kas unikāls pēc tā, kad tika izdomāts tas koka putniņš kurš vislaik šūpojas un dzer ūdeni...es tam nespēju noticēt Un atkal viņi nolasa manas domas WOOWW, APBRĪNOJAMI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Es tam nespēju noticēt - es redzu un neticu, bet jātic, jo sanāk WOOOWWW, tas ir tāpat kā ar dievu, tu netici, bet tomār domā, ka viņš ir... Cmooonnnn...tas ir kas unikāls pēc tā, kad tika izdomāts tas koka putniņš kurš vislaik šūpojas un dzer ūdeni...es tam nespēju noticēt Un atkal viņi nolasa manas domas WOOWW, APBRĪNOJAMI!!! skaties vnk uz vienu iznakumu piemeram 81 vinja burts visu laiku mainisies un tas burts bus pie visiesm iespejamiem iznakumiem skaties iepriekshejaja bilde!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15774 nesen jau shitas joks bija paraadijies, tikai po ruski Edited April 23, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 nebiju pamanījis, savādāk neliktu te visiem galvas lauzīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 no manis tas prasiija ne vairaak par 5 minuuteem, bet jaadziistas pirmajaas minuutees likaas ljoti iespaidiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 ūber vecs prikols Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Nu man palidzeja dedukcija! Skaidrs, ka dators nevar zinat, kadu skaitli es iedomajos, tatad kaut kada veida atbilde jau ir zinama pirms es izdaru izveli. Tur nebija daudz varianti - ka! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 LOL es peec otraa meginajuma jau uzmetu aci uz tabulu un redzeeju ka pa diagonaali visi burti vienadi, peec kaa uzreiz +/- skaidriiba bija... man fascinee ljaudis komentaaros, kas tur dienaam "ATSHIFREE" sho _____miiklu______ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 vot es to diognāli ar ievēroju, bet nepievērsu vērību, lai kaut ko atkostu uz to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now