PliKaiS Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Nu tā... vēlos 3 komandiņas , bet tās nav nekādas dižās 1) xslapu , xsay lai foršie nūbiņi un vēl visādi chalīši nesēdētu bāzē un pildītu missijas! Sākumā pabrīdinātu ar xsay / slapu / slap 100 ( sleja vietaa ) 2) xnick jo ir daudz , daudz reižu vajadzība pēc , tā saucamā , kicka. Tādā veidā kikotu Apzinos , ka adminu ir tīri daudz , bet ir arī daudz brīžu , kad nav neviena ar šādām vai nekādām tiesībām , tākā I`m The Man 4 U! Admins , kurš mani iesaka ir EDD`s Paldies par atsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 pēdējā laikā diez ko daudz neesi manīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 pēdējā laikā diez ko daudz neesi manīts! agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 Zinu , vienu brīdi nespēlēju neko uz pc, vienīgi kādu cw , kad gribējās, bet tagad esmu back on track. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 jā, es šamo atbalstu. viņš arī gign tusā bija, gan vasarā(++), gan laikam arī tajā decembra pasākumā (+) pie benaara (correct me if i'm wrong). sakariigs geks(+) un speelee pavisam neslikti (++). un nesen kaut kad spēlēja arī baigi vēlu pa nakti(+). un vispār teiksim tā, ja man būtu bijis jāizvēlas starp pliko un sk8eri, man divu domu nebūtu. vēljoprojām nesaprotu, kāpēc īsti skeiteris dabūja tiesības enivej, ne par to ir runa. karoče, ja kāds nenāks klajā ar nopietnām pretenzijām (lol, -), džeks tiks iekrāsots Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 vai tad viņš jau reiz netika iekrāsots ??? bet nu enīvej atbalstu šito zelli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 pretenzijas pret pliko? lol, tad jau drīzāk slotas kāts uzziedēs.. atbalstu plikadīdasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Go go plikais! Atbalstu ar visām četrām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 s nim nebilo esho nekakih problem rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 man ir nopietna pretenzija!1!!11 vinsh ir PLIKS! nafig mums plikus adminus? ?!?1!111!11one11!one!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 oj blja, plikais, man liekas Tev vairs nespiid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts