GooD`MeN Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) schnapp nu nez es nakamaa dienaa peldeejos kadus 3k attalumaa no pasakuma vietas nekas tads nebija manaams,udens iespejams smirdeja tapec ka vinsh bija netirs ar JURAS zalem Bet uriins tika kartiigaa daudzumaa noliets P.s. shorit aizbraucu uz rigu pec nodoklju gramatinjas,tad vel fiks uz Purchiku un atpakalj uz Liepaju tagad paedu un suucu alu,shiit riitaa uz darbu jaiet Edited July 28, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Bļē! Rīt uz laukiem, tā negribās braukt.. Šī vasara reāli sūkā, jo visu laiku kkur jābrauc... Tyken ft. Awa-Every Word (Dave Spoon Remix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 beidzu slimošanu, rīt atpakaļ uz darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 laikam jaabeidz sedet pie PC un jaiet vienreiz guleet kaut pusvienos. citadi jau monitors dod galvaa.. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Vot laiki pienākuši, bēdājās, ka slimot beidz. Gulēts nav pēdējās trīs dienas praktiski necik - fak. Paiet nevar, kliboju kā kāda no samuray'a sašautajām cūkām - fak. Dators mirst nost no karstuma - fak. Daudz ko jaunu vajag nopirkt datoram, bet slinkums searchot veikalus - fak. Parīt jāsāk strādāt. - fak. Lols, UZMANĪBU. Ja kāds zin, kur rīgā tiek pārdotas Sennheiser austiņas, uzmet man PM ( neposto te, jo drošvien nenočekošu postu ). Kaut vai interneta veikalu ( pasuti.lv neder, tiem maitām cenas ir vienkārši smieklīgas ). Interesē tieši šis modelīts. Ja kādam ir kāds ieteikums par labām/kvalitatīvām austiņām ( pio/AKG/Sennheiser/AT/utt ) met man PMu vai posto šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 quelyd laimiigais... ko es tik neatdotu lai aizbrauktu uz laukiem pabraukat ar mashiinam, moci, traktoru. Tik reali man piemeram laukos ritiigi patik. Var normali pastradat a Riiga reali degradejos ta ikdienas rutiina sak besiit araa. Nevaru izdomat ko lai shodien dara vakara gan jau jaizshauj lidz jurai kadu alinju izsuukt lai labaks miegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Šī vasara reāli sūkā, jo visu laiku kkur jābrauc... Tyken ft. Awa-Every Word (Dave Spoon Remix) MHM man vasara sūkā vēl vairāk Jāremontē 2.stāvs, Jāvāc no sienām kkādi balti gruži reģipsis laikam un Kūdra , kur nu vēl pa dēļiem ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- This is not an summer ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Vakardiena vienkārši iespārda! Bija paredzēts tuss ar teltīm pie jūriņas un tā arī līdz turienei netiku, bet hvz kādā pakaļā šodien pamodos ziepniekkalnā, pie kautkādas meichas kuru pirmo reiz redzu. LOLbļē, man pat brokastis uztaisija. Sāp visas maliņas, musīši visp, rokas knapi pakustināt varu. Wtf? Tik daudz dzert nav labi, jālīmē filma kopā XD Bļē, iztīriju kompi un aizmirsu nolikt termopastu, iesēdos un tagad visa dirsa un rokas sudrabainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 zajobs.lv nezinu ko iesakt jo nu mani ir piemeklejusi karteja depresija kura noteikti ilgs nedeljas garuma. Vnk nevaru izturet to ka nav ko dariit... Gribas prom no Riigas gribas prom no Latvijas nezinu k-kur nozust vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Tik divaina juska, jau vairak ka nedelju nesmu bijis pie pc lol Jeah Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ble kjirshi tagad sux ass!!! jaiet lkm guleet :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien* Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Tiko paēdu Kellogsus Nesquik un tgd lasu visus topikus (visus neizlasiju apnika) Mamma - Guļ Tētis - Skātās TV (citaa izstabaa) Brālis - Guļ (jo mazs) Es - Spēlēju http://gadiatus.lv Edited July 29, 2008 by Alien* Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Salauzu rokai pirkstu... =/ Piedzēries trijos naktī izdomāju ar draugiem aiziet uz Raiņa parka batutiem palēkāt. Domāju, ka tikai sastiepts, bet no rīta seksīgi zils un sapampis... Šobrīd ar ģipsi rakstu. Riebīgi, jo labajai rokai [esmu labrocis]. Nevaru neko normāli darīt. Arī nepīpējās ar kreiso roku, kā parasti. + esmu beidzot sagaidījis mirkli, kad pie mājas "tabakas namā" beidzās baltie kenti pa 1ls , jo draudzenei apsolīju, kad beigsies lētās cigaretes, es metīšu nost. Tas būs smagi, bet solījumi jātur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) aiiiiiiiiiiiiiiiiii aaraa ir paaraak karsts lai izietu no saviem apartamentiem un bljiiiiiin ir tak' vasara!! gribaas _____________more more Edited July 30, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Vai cik žēl, ka es dzīvoju pie ezera nevaru iedomāties kā jūs vispār varat Rīgā vai k''adā citā pilsētā iziet laukā, kur asvalts ( ar v vai f bija ? ) piedevām karsē arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 nevaru iedomāties kā jūs vispār varat Rīgā vai k''adā citā pilsētā iziet laukā, kur asvalts ( ar v vai f bija ? ) piedevām karsē arī aicini pie seviiim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Man ir tieši tas pats, kas dogy, 3 km jūra, 2km ezers un 500 m upe (Gauja). Takš Rīgā šitādā laikā vispār nav ko darīt, tāpēc brauciet uz Jūrmalu vai uz Vecāķiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 un bljiiiiiin ir tak' vasara!! gribaas _____________more more ir vai ??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) es nedziivoju pie ezera bet 2 km attaalumaa ir viens. Tikai kameer tiek liidz vinjam esmu nosviidis kaa cuuka. Tikai shodien taads apmaacies un sutiigs bija. Bet uudens gan auksts saak palikt. Vasara jau beidzas. OMG atkal jaamaacaas un naak aukstaa ziema ;(... Edited July 30, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Tiko no darba parbridu!Tagad jaatkortjee alinsh un neliels relax jauztaisa MOshk CS uzzipat hvz pagaidam! Nu ezers man ir 10m attalumaa Juuura 1,5km bet nevelk peldet shovakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 MOshk CS uzzipat hvz pagaidam! Nu ezers man ir 10m attalumaa Juuura 1,5km bet nevelk peldet shovakar nu man līdzīgi ezers apmēram 400m un jūra k-kur 1200m kā nekā dzīvojam liepājā Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 nedēļas mācība (maucība): tumšos vakaros neskrieties ar ķiršu krāsas cosworthu. beigsies slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 rihiju satiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) A, man 10m līdz skaļākajai ielai Rīgā, 20km līdz jūrai, hz cik vēl km līdz ezeram. Istaba ir ar logu uz dienvidiem, kas garantē 24/7 žaronu un logu atverot jūties kā sēžot uz ielas. Daudz krutāk nekā jums visiem, xoxoxox. sarkasms off. Edited July 30, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Rīt pedeja darba diena, šajā vasarā (nostrādats jūnijs,jūlijs) un jasāk baudīt vasara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now