#wL.Media Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 AK paldies dievam vecāki aizmiga un neparunāja ar manīm pa šo tēmu, bet es nesaprotu es tak visu šito zinu bet es nevaru par šito runāt AR VECĀKIEM labi ar draugiem mierīgi runājam kā nekā nekā personīga bet ar cilvēkiem ar ko dzīvoju to gan nevaru es sāku visu laiku smieties kad viņi agrāk uzsāka tādas tēmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nu lol! Atslābsti tak. Vēlāk tas viss Tev kļūs par ikdienas sastāvdaļu, un katrs vecāks to saprot. Vienkārši pasaki, ka Tu jau esi pietiekami informēts (ceru Tu zini, ka tas nenotiek caur nabu), un viņi neko vairāk neturpinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Media, u serious? Ja tev vecāki +/- jēdz audzināšanu, tad viņi tev neprasīs aptuveni šitā: Zini kas ir sekss? Pastāsti, kā tas viss notiek. btw, šodien diezgan forši savedu 2 dzērājus ( lol, joks) kopā, tagad abi ar kautkādām random vecenēm dzer šņabi un lamājas iekš ventrilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) Sēžu klausos.. Nē, neko es neklausos. Shuffle nespēj man neko foršu piedāvāt. Sūds, jau 30x skipoju nākamo songu. Vo, būs labi Rammstein - Moskau. No pusatvērtā balkona vēdī kanalizācijas smaka. Super! Un kā lai es tagad guļu pie aizvērta balkona!? O.o I are needing fresh air. Darīt vairs nav ko, jāiet gulēt. Edited July 18, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Tad jau liedz briedumam tev vel talu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 icecube protams viņi neuzdot tā jautājumus ''vai zini kas ir sekks'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 lol, ko tad viņi Tev jautāja? Vai Tu spēj iedomāties sajūtu, kā notiek ejakulācija uz meitenes sejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 karoče esmu slims ar kautkādu draņķi, jau nedēļu temperatūra no 37.5 līdz 38.0 riebjas slimot vasarā. P.S. metu nost cigaretes nafig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 stenders pica ir garshiiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Riebjas sestdienās stradāt, bet vissmaz algu dabuju, kuru grasos izsterēt uz visadām hujņām un lietam, uz kurām es velak noželošu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 čau! es tiko piecēlos pēc pilsētas svētkiem.. iegāj gulēt 9:00 no rita un piecēlos tagad 20:00 kāts bija kuldīgas pilsētas svētkos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 kāts bija kuldīgas pilsētas svētkos? Čau Kāts! Šodien biju jūrā (pie Carnikavas) Ūdens diezgan silts. Patika, pa brīdim saulīte pazuda.. Bet tā jau labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 pašlaik spēlēju t6poker 300 EUR freeroolu, pagaidām 4 vieta vēl palikuši 36 speletāji no 2000. 1. Viietai 68 EUR, diezgan normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Tik tikko uzvarēju 300 EURO freeroolaa, ieguvu 68 EUR Super sajūta Link to comment Share on other sites More sharing options...
REEKER Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 superīgs laiks laukā!! kads neies peldēt? es eju čau!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 lol :> Tikko atnācu no ELIKA jūstos kā īsts vecis Jo pabiju ELIKA psc draugam sāka degt pc OMG tā smirdēja daudzi sāka uz viņu dirst pēc tam psc -1 pc elika kāds bija klāt tur un redzēja mby? BIju pie 49 pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Baljaaa 1dienas dienaaa nav labi dzert :/ Vakar sezam trijata pie viena chalja izdomajam pakjert snjabiti 1l labi izplaujam mums ir labi. Vajag protams meitenes un vel shmigu. Nu jopcit visu sarunajam aizgajam nopirkt vel 1l snjabja un kodam. Tikko majas atnacu tada žopaa... Eju pa ielu cilveki vnk blenz virsu. Izpurushi mati vel nevaru taisni noiet jo reibst vel galva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Kautkas līdzīgs, aizgāju pie drauga pasauļoties izderam šampi, viskiju un tad izdomajam ka pirts jakurina un jataisa partys, sasaucam meitenes aizgaja pec alus un tusejam pa pliko peldet. šodien laikam turpinasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Bļē! Nesen atklāju ka esmu saslimis.. FAK! Es ceru ka ātri izveseļošos, jo vasarā slimot ir sūdīgi.. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ko jus ieteiktu uz poham lai mazinatu vinjas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Uzlāpīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Es gradigos kadu laiku negribu redzet... kaut ari shodien bija doma kodeet talak bet nihuja es neesmu spejiigs. Esmu ta nomociits. Jaiet uztaisit kafiju, japadirsh un jaiet gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 par cik es pa nedēļu nespēju izveseļoties ar ārsta izrakstītajām zālēm, šodien vakarā jāliekas stacionārā. shit fuckin sucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Lol chali, kas tev ir ? Kaut kads plaushu karsonis, vasaraa vispaar gruuti kaut kaadas hernjas nokert.... Veselojies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now