Pusdzīvais Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 GooD`MeN, ja tā izrādīsies taisnība, tad šo pasākumu laikam neapmeklēšu. nu i nah tādu burziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 bāc. Tiko domāju rakstīt kautko, bet man ierāva kājā krampi, un es gandrīz nosprāgu p.s : "120.000 biļešu." tik daudz pārdots? jobans bobans Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 lol, ēdināšanas iestādes dabūs pasvīst, barojot 120000 cūkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Tiko domāju rakstīt kautko, bet man ierāva kājā krampi, un es gandrīz nosprāgu p.s : "120.000 biļešu." tik daudz pārdots? jobans bobans sveicam jauno, ne pārāk apdāvināto spameri gign forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Deadalive taa informacija pashreiz ir neoficiala un tur varu kljudities! bet nu tas ka bus vairak nekaa pagajusho gad 65k,tas ir vairak nekaa skaidrs!Deadalive teritoriju arii domaa krietni paplashinaat!Taa kaa nje si kompot Tiko no darba parbraucu majas!jaizdzer alinsh janomazgajas kads kinciitis janoskataas un schlaffen laikam jaiet aij CS jaiet arii nedaudz uzgriezt Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Es atkal tieši dzirdēju, ka šogad teritorija būs mazāka kā iepriekšējos gados. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 MAn majas ir TERITORIJAS PLANS! Teritorija tika parvirziita bishkji nomaljaak no pludmales centra,bet placis sanak nedaudz lielaks,pievershat vardam nedaudz nozimi Taa kaa busim tuvaak 1ns otram Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ah jēej. Rītā būs KULDĪGAS PILSĒTAS SVĒTKI!! kas brauc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Rītā būs KULDĪGAS PILSĒTAS SVĒTKI!! kas brauc ? Kur kada izkaartne par grupam un pasakuma sheemu?Ritaa??3dienaa? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 varu derēt, ka atkal nav nekas apskatīšanas vērts, bet neesmu vēl redzējis programmu. būs jāpameklē Ok, reku programma es esmu ledus pingavīns, jē, jē, jē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 bāc.. pagaišo gad bija jautri.. bija 4ip gustāvo un beatbox :D un normāl dzeršan bija pats novilku 2 dienas negguļot tad aizgāju majās pohains un skatījos SIMPSONUS ceru šogad uz to pašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 davai to pašu tikai nedzer tik daudz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Reāli viss tas pats, kas katru gadu. Tikai šogad būs kaut kāds dārzeņu orķestris no Austrijas. Jā, dārzeņu. Tas varētu būt apskatīšanas vērts. Un ja kāds tiešām brauc, silti iesaku braukt uz Sestdienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ev pasakiet man kad iznaks Stargate Atlatis S05 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) internets ir pilns ar informaaciju klimpa joprojaam araa loti karsts.. so veel sedeeshu majaas liidz kadiem 21 un raznaa ir auksts uudens Edited July 15, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) Shodien pec darba biju aizpisis uz JURMALU nodzumbot tad paeedu un saaaku suuukt alinju! P.s. 2000 POSTS P.p.s. PZDC tagad esmu čīteris Edited July 15, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Stargate Atlatis S05 ? Ir pieejama jau pirmā epizode no piektās sezonas, proti, Search and Rescue. Viņu var nolādēt lielākajā daļā trakeru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Stargate Atlatis S05 ? Eij paga ar ko beidzaaas 4taa sezona?Nevari atgadinaat pliiizzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) amnijs kapēc sestdienu ? es saaku dzert rīt beidzu pēc nedēļas taka bB uz 2 nedeļam Edited July 15, 2008 by sawout` Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Tas cilvēku-citplanētiešu čalis nolaupīja Teilu. Pārējie iegāja kkādā noliktavā, kuru uzspridzināja, un EPISKAIS uzraksts - To Be Continued. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Shodien izdomajam ka vajadzetu aizplest lidz Lielupei nopeldeties tur pie baltajam kapam. Nu tad ari braucam tikko no majas izeju ooo lietutinsh labi braucu un nezeligi sak gazt viss cauri jau slapsh. Satiekamies un nolemam tomer ka jabrauc. Aizbraucu lidz majam pakjeru sausas bikses un ta nu minamies lidz Babitei satikam vel vienu chaliiti un maucam. Pa celjam vel cauri mezam ar ixiem izgazam vnk tads nogurums. Tagad viss saap Aizbraucam lidz upei normali nopeldejamies udens ari samera silts saka saulite spidet forshi Tad aizbraucam lidz Babiites sk8 parkam tads mazinsh jau ir 3 konstrukcijas tikai bik pavizinajamies un maucam uz majam. Tagad tads patikams nogurums taka uz miegu velk bet neieshu vel gulet... jaiet vel nedaudz pabraukat jo tapat nav ko dariit vakara janoskatas kadu filmu vel. Ahhh samera izdevusies diena. Vismaz var nodziit to alus vedaru kas uzaudzis pa vasaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Psc pagāšnedeļ iesēju jaunu zāli un pa dažām dienām jau IZAUGA OMG tak es vnk afigel tik smuks izskatās territorija. Ahh divreiz vairāk vajag pļaut zāli + Atkal senči sastādija krūmus, kokus & klumbas OMG SHIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 http://www.draugiem.lv/gtop/?9acb586 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) http://www.draugiem.lv/gtop/?9acb586 Palasiet komentus, OMG smukule EDIT: 250posti XD Edited July 16, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Latvijas smukulite betija .D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now