Seen Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nakts pavadiita k-kada traka murga. Beidzot jutos labi... Pamodos tik agri jo zvanija mamma lai parlieku suni uz citu kjedi. Vispar tagad vairak negribas pieskarties % pudelei. Tik labi jutos ka bail pat meiginat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Zāāebis, sēžu ar aliņu rokā un lāpos pēc vakardienas. Bija labi. Jāuzpīpē, jāpaņem vēl1 un jāturpina baudīt vasara P.S. Damn, nesanāk neko foršu uzrakstīt.. :/ edit: es pārvēršos par alkoholiķi. nu jau n-tā pudele iet Edited June 30, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Šodien pašķīros ar draudzeni Wait a tick ... that means I'm single again! Oh Behave! edit: 800 posts Edited June 30, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Vakar es biju loti nikna un sasutusi, gribeju ierakstit seit savu sapi, bet biju aizmirsusi foruma paroli, un tagad, kad taa man ir laipni atgadinata, manas dusmas ir pargajusas un vairs negribaas rakstit to garo penteri. Nu taa, bet principaa rezumee ir tads, ka Elandes (Uz Brivibas ielas Teikaa, taja puse, kur Statoils) apsargi- Rihards un Chaks Noriss (isto vardu diemzel nezinu, bet vinam bija neliela lidziba) ir agresivi, provokativi un alkatigi bezsmadzenu pidari ar pasapliecinasanaas problemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tumsik, viņi tevi aiztika? darīja pāri? nabadziņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 īte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nee, mani par laimi nee, sava zinaa paveicaas, ka neesmu dzeks, bet vienigais puisis musu kompanijaa tika feini apstradats un vareja but ari trakak, izdevas tos *** atrunat. Nu un vel bija chernis, negribas vairs atcereties. Viena varda - pretiigi. Kadreiz, kad lasiju rakstus netaa, ka cilveki tiek piekauti no apsargu puses utt., likaas, ka pasi vainigi, ka uzprasijaas, bet tagad pati parliecinajos, ka dala apsargu tiesam ir bezsmadzenu radijumi, sabiedribas atliekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Es esmu apsargs tas nozime ka esmu varens un varu darit ko gribu. Es domaju tadas ir aptuveni vinju domas... Shodien gaja ljoti traki izsaucam vienam draugam atros palika puikam slikti... Man pasham stress ahh. Negribas pat atcereties diena samera sapista. Sauliite ari nav nekada ka gribetos aizbraukt uz jurinju pasauljoties bet nekaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Jeaahaaa tiko nokartoju skolas eksamenu autene, kas manuprat bija vis pretigakais!!!!!!!!!!!!! Ble brauksana domaju, ka tas suda figuras braukt uz izjutu vai tur luret tajios logu sturos, visu muzu esmu stumies visos sudos tikai uz izjutu, bet hvz iedos kadu svesu masinu ej nu izjuuti.. Edited June 30, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 woot Pirmais kurss pabeigts bez parādiem, laba sajūta Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Normāli, man māte tikko atbrauca no Slovākijas, atveda man kaut kādu slovāku aliņu, cigaretes un pēc tam vēl bonusā iedeva snuffu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Ble tas lietus jau zb ka saka no rita ta lidz shim list vnks tizli .( Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Apsveicu! Lai braucas labi! Pirmais kurss pabeigts bez parādiem, laba sajūta Apsveicu, uzvedies ari turmak ta! Ko tev maate slovakija darija? Alins garsigs? Tiko gaaju uz veikalu atpakal cela, mazliet uzpiileja un parstaja, vispar visu dienu nav lijis. Un tas priece Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nu loģiski, ka bija ekskursijā. Aliņš ir diezgan cienījams jā, turklāt vēl viņam ir 10 grādi. Trakie slovāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 par šitādiem gadījumiem jāzvana degpunktam vai kkādai tautas balsij. vismaz morāli padrāzīs tos džekus. sakarīgi menti var arī lietu par miesas bojājumu nodarīšanu uztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Pff šodien salāboju PC. Grūti gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 vakar salaboja mašīnu.. šodien gaidāms pārtijs.. ceru ka nepieliešos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 OOII SOVAKAR 1 PATS PIEDEROS OAHAHAA LABS IR IESU SKATITIES "CURABUMBA TIEVAJAI URLAI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 ehz, kā parasti Pēteri jau bij vai tik būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) pspsscc. 2 dienas svinējām drauga dzimšanas dienu, pa šīm divām dienām biju gulējis ~3 h. Tagad pohains pamostos 6.53 no rīta pie drauga, un uzreiz iezvanās telefons. Zvana tēvs, un saka lai pēc 10 minūtēm esmu uz ceļa, jābrauc uz Usmu pēc malkas. Es vienkārši uz dirsas. Aizbraucam un tur tā malka tik daudz, ka ar 1 reizi visu aizvest nevarēja. Kādas 3 h krāmējām malku un pats stulbākais bija tas, ka bijām aizmirsuši paņemt dzeramo. Mokas, mokas, mokas. Tikai pirms 10 minūtēm izkrāvām pēdējo kravu un es esmu beigts. Paldies. Edited July 1, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
rose Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Tiko noārdijos pubā , tagad jāiet pie kaimiņa iečekot jaunā kīnozāle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 tāda skāde... tāds kā mentālais stienis, ko te izdaudzināja jaunumos. atnācu, ieraudzīju, parāvu siteni. diskusija "Riebja Krievi!", kur es tā vēlētos izpausties, ir slēgta man, nepaguvušam iemest savu kritiku. bet ir arī savs labums šodienai, pēc filmas "Wanted" noskatīšanās es sapratu, ka jebkurš tukls miesnieks ir meistarīgs slepkava un nēģeri ar kazbārdiņu "fack the codex". jēga uz filmu iet maza. ceru, ka vakars ar Smitu man neliks vilties un viņš parādīs savu plašo, varonīgo sirdi. tomēr aizvien vairāk grauž tas, ka nedrīkstu izpausties sūdzību sadaļā. tch Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 IBio riktigi kajas ikskjis sap,pec spradziena dzivokliii un lekshanas pa logu laukaa basam kaajam Zils it kaa nav un lauztam nevajadzetu but,bet sap maita tada! Laba jaaiziet uz aptieku kakla smeri kadu janoperk,zilums ahuunais vnk!Laikam arii kadu plaksteri janoperk,a to uz ielas padomaas ka pa kaklu bushu no kada dabujis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 ahh chilliga diena... beidzot sauliite un karsts. Izbraukajos ar ixu. Labi jaiet zaliiti noplaut savadak senci dusmiigi ka neko majas nedaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Mums tik liela territorija ka zāli jāpļāuj ap 4h OMG vnk mirstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now