Slāpeklis!* Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 IgorsTiņģere, kāds ir Tavs vārds? Pūpēdis? jeb Rižiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 sātans,bubriks,zepers,tepiķis,slapinātājs,čokste,kule,sūdustumdītājs,kunis,gans,peģiks,pimpauss,peteņukontrolieris,teļš,skaivalkers,džadajs,strendžers,ānis,īīīnussss,maigonis vasargals,šķībais aldonis,ķauķis,salaga,španā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Es jau rakstīju - alus 15 santīmi, labs rums 4-5 lati litrā. Nu un ko man darīt? Es parvakshos pie tevis, dod man savas kordinaates.... Nerunā par estrogēnu. Goodmens sabīsies un sāks nožēlot visu izdzerto alus daudzumu Kas tas ir? Jeb man labāk nezināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Sievišķais dzimumhormons. P.S. jo Elliot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) xyu, ja Tu yo Elliotto manu avataru, tad Tu esi viens no cilvēkiem, kuriem visi ķīnieši un nēģeri izskatās vienādi Edited April 9, 2013 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) IgorsTiņģere, kāds ir Tavs vārds? Pūpēdis? jeb Rižiks? Kopš kuriem laikam 'pūpēdis' un 'rižiks' ir sinonīmi? xyu, ja Tu yo Eliotto manu avataru, tad Tu esi viens no cilvēkiem, kuriem visi ķīnieši un nēģeri izskatās vienādi Lol, mani fascinē tādi cilvēki! Nu kā var neatpazīt, it sevišķi melnos? p.s. Nomaini Avataru, jo kādā sakarā Obama vienā bildē Kanye Westu?! Edited April 9, 2013 by Butcher^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Tas ir Denzels Washingtons un Samuels L. Džeksons, rasists esi, ka neatšķir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Tas ir Denzels Washingtons un Samuels L. Džeksons, rasists esi, ka neatšķir ? Lai nu kā, cūka visiem labāk patika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Kopš kuriem laikam 'pūpēdis' un 'rižiks' ir sinonīmi? Kopš kuriem laikiem skolās nepareizi māca sinonīmu nozīmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Kopš kuriem laikiem skolās nepareizi māca sinonīmu nozīmi? jeb lieto tikai un vienīgi starp sinonīmiem tobiš rižikam un pūpēdim jābūt sinonīmiem, lai starp tiem lietotu jeb nekasies ar gramma nazzijiem, viņi uzvar vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 xyu, ja Tu yo Elliotto manu avataru, tad Tu esi viens no cilvēkiem, kuriem visi ķīnieši un nēģeri izskatās vienādi Vainīgs. Man tas totāli izskatījās pēc Elliota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 jeb lieto tikai un vienīgi starp sinonīmiem tobiš rižikam un pūpēdim jābūt sinonīmiem, lai starp tiem lietotu jeb nekasies ar gramma nazzijiem, viņi uzvar vienmēr. Lai jau uzvar, man vienalga kurš forumā ir Ērglis, galvenais, lai uz ielas pieklājīgs. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Domā viņi (Apple) taisīt WiFi only versiju AR Sim kartes slotu? Šaubos! Pastav taada ceriba, vairakos tehniskajos forumos saistiba ar so modeli tiek piesaukts 3g vairakas reizes, jo tiem kuriem nebija vieta prieks sim kartes, protams tada iespeja nebija, it ka tiem, kam ir vieta prieks sim, tada opcija pastav. Aizbraukshu maajas paskatishos, kas tur ieskha liekas, jo protams to dranjka vacinju var attaisit ar kaut kadu specialu pri4endali, kas kaut kur kastite iphone atrodas Pec koda man ir gsm modelis, kzs viesh ceribu, ka ari varetu bonusa naakt 3g, jo pec spcifikacijas ipad 2 bija ar wifi only un wifi + 3g... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ir, ir tev 3G http://support.apple.com/kb/ht5452 The micro-SIM tray is on the right side on iPad (GSM model only) Tuvāk 200 vai 300EUR maksāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ā, sapratu kā tu biji domājis. Apple produkti mani mulsina. Lai jau uzvar, man vienalga kurš forumā ir Ērglis, galvenais, lai uz ielas pieklājīgs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Bingo, micro kartinja liekas ieksha, 3g ir roka Cash tu "tiesham" negribi zinat pa cik es vinju panemu, tapec jau beigas riskeju un pakeru, jo pa tadu ciparu ari majas filmas vina varetu skatities, ja vel ir 3g zashebis. Next question, ar 10gb menesi ipad pietiktu internetam, meilam etc.? Lmt piedava pa 5ls 2gb, bet pieliec 2ls un 10gb roka, velk ka buus shis jaanem ciet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ar 10gb vajadzētu pietikt atliektiem galiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Es parvakshos pie tevis, dod man savas kordinaates.... Es jau pēc trim dienām būšu Latvijā. Bet pagaidām: Svētā Goodmena un Vecrīgas vārdā... PROZIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Bingo, micro kartinja liekas ieksha, 3g ir roka Cash tu "tiesham" negribi zinat pa cik es vinju panemu, tapec jau beigas riskeju un pakeru, jo pa tadu ciparu ari majas filmas vina varetu skatities, ja vel ir 3g zashebis. Next question, ar 10gb menesi ipad pietiktu internetam, meilam etc.? Lmt piedava pa 5ls 2gb, bet pieliec 2ls un 10gb roka, velk ka buus shis jaanem ciet... ar 10 gb tev būs tik daudz, cik dirst varēsi. tad jau labāk ņem bitē pa 5.50ls 4gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 tad jau labāk ņem bitē pa 5.50ls 4gb. nē. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ir iesakāms kāds labs instruktors no Credo vai Mustanga B kategorijai? Lieta tāda, ka darbadienās strādāju un brīvi ir tikai vakari/brīvdienas. Pedāļus nejaucu, nav problēmas pret kādu stingrāku cilvēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Mani Mustangs vairs neinteresē. Ar trīs cilvēkiem parunāju, neviena laba vārda nedzirdēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Rudzīte Tev bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Rudzīte bija blondā? Man viena bija, baigi kruta bija. ^^, EDIT: Atradu draugos Aiju Rudzīti, kas man pasniedza Mustangā. Jā, viņa ir episki laba pasniedzēja. Par instruktoru - Tu vari teorētiski no dajebkuras autoskolas piesaistīt instruktoru. Es Tev varu ieteikt baigi foršu cilvēku, tiesa, viņš krievs, bet latviski arī runā. Naudu no Tevis nekāsīs, braukt labi iemācīs un vispār.. ^^, Tikai katrai autoskolai ir savi noteikumi par ne-autoskolas instruktora piesaistīšanu - Mustangam, a nemaldos, bija pēc tam jākārto autoskolā braukšana pie viņu instruktoriem, pirms Tevi viņi laiž uz CSDD. Konkrēti manis minētais instruktors ir no Auto Prieka. Edited April 10, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 par Rudziiti nevienu sliktu vaardu, bet ja par instruktoriem runa, tad iesaku Shtangi no mustanga. Man pietika ar 7 obligaatajaam, speciaali nemarineeja Mustangam, a nemaldos, bija pēc tam jākārto autoskolā braukšana pie viņu instruktoriem, pirms Tevi viņi laiž uz CSDD. nop mustangam ja nekaarto pie vinju instruktora bija jaamaksaa 60Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now