b0r1ng Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Noteikti ne w210, skaties uz w211 E200, E220, E270, E320. Vismaz pēc ss.lv piedavājumiem, iekļaujas cenā līdz 5k ls. Vari vēl paskatīies C klasi, tikai paskaties tuvāk informāciju konkrētajam dzinējam. Atminos, ka C klasei bija problēmas ar Lucas sūkņiem, kas maksāja kosmosu. Uz 400CDI neiesaku baigi skatīties, verās lupatās, bet ja kaut kas notiek dzinējam, tad ir pizda ruļu. Vai tad nebij tā ka e klases universāļiem aizgāja hidrauliskā piekare no w211 kuras remonts izmaksā sazin cik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 w211 ir tas pats S320? Es nerubiššš šito autovalodu un no meršiem vispār neko nesaprotu, esmu tikai iemācījies šiet dživojot, ka S-klase, tas ir way that you`re the MAN!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 http://ru.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W211 Bet s jaunais ir W221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Lexus > MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 pats esmu pāris gadus braucis ar w211 e200 un drusku w212 e200. Ideāla mašīna, remonta ziņā protams nedraudzīga. (dieva dēļ nedomā par hidro piekari) Nokaut var visu un visur. MB plīst varbūt mazāk, bet tad ir dārgāk. Un tas divdivturbodīzels gāja priekš ikdienas pieklājīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Jautājums - vai būs iespējams multitaskot, ja es pievienošu vēlvienu monitoru pie portatīvā? Video karte GeForce GT630m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Jautājums - vai būs iespējams multitaskot, ja es pievienošu vēlvienu monitoru pie portatīvā? Video karte GeForce GT630m. tas tu betty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 tas tu betty? a kas tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) a kas tu? a vot MW laikos bijaam baigie chomi , manliekas tu man skaipaa ar esi Edited April 4, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Ko tu iztēlojies kā multitaskingu? CSu dzenāt vienā monī un lapsī pokeru dzenāt un webā browsot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Ko tu iztēlojies kā multitaskingu? CSu dzenāt vienā monī un lapsī pokeru dzenāt un webā browsot? Jap, bet nu šinī gadījumā tf2 un otrā browsot n shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Nu tik daudz jau es saprotu, bet ja man pasaki w211 mercedes, tad man ne bū ne bē, kurš no visiem tas ir Paldies, skaidrs - E klase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 a vot MW laikos bijaam baigie chomi , manliekas tu man skaipaa ar esi Kāds tev niks bija? :D:D Ne jau Millers esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Nu tik daudz jau es saprotu, bet ja man pasaki w211 mercedes, tad man ne bū ne bē, kurš no visiem tas ir Paldies, skaidrs - E klase. tas ir tas pats kas BMW šasijas numuri, piem, e36, katram modelim ir savs apzīmējums Edited April 4, 2013 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 w211 ir E-klase. Attiecīgi EXYZ apzīmē motora tilpumu E-klasei. Piemēram, E320 CDI - 3.2 dzinējs, dīzelis. Tā nu gan gluži nav, bet tuvu http://en.wikipedia....nz_W211#Engines man uz pakaļējā vāka bija E200 rakstīts, pasē pie tilpuma tie 2148 kubikirubiki edit: DealOrNoDeal jā, var tā. pats tā kādreiz daru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Kāds tev niks bija? :D:D Ne jau Millers esi kaaa tu zinaaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Pēc idejas vajadzētu būt iespējamam. Ar HDMI vadu biju uz TV ekrāna uzmetis palaistu pokeru, bet lapsī paralēli man kāds varēja ļurkāties pa webu. Gluži precīzi nepateikšu ko es konkrētajā gadījumā darīju, bet manas videnes draiveris pats pēc pieslēgšanas piedāvāja iespēju darboties pa diviem ekrāniem vienlaicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 http://www.memecenter.com/fun/1241660/clap-clap-clap Vienkārši kjūtnesa overloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Pēc idejas vajadzētu būt iespējamam. Ar HDMI vadu biju uz TV ekrāna uzmetis palaistu pokeru, bet lapsī paralēli man kāds varēja ļurkāties pa webu. Gluži precīzi nepateikšu ko es konkrētajā gadījumā darīju, bet manas videnes draiveris pats pēc pieslēgšanas piedāvāja iespēju darboties pa diviem ekrāniem vienlaicīgi. Nu kaut kad drīzumā dabūšu monitoru un tad redzēšu kas notiek. Danke kaaa tu zinaaji? Lebrons bildē un neatceros, kurš vēl MW interesējas par basketbolu izņemot tevi un mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 haah, veci.. laba atminja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Question: Ar kādu sabiedrisko transportu visērtāk tikt no centra (Rīgas) līdz 2. slimnīcai? haah, veci.. laba atminja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Deadalive, nu beidz taču piekasīties sīkumiem Tāpat kā E46 316i arī ir motori ar tilpumu 1.9. 318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 hah, kaut ko pozitīvu beidzot izveidojuši par Latviju! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Question: Ar kādu sabiedrisko transportu visērtāk tikt no centra (Rīgas) līdz 2. slimnīcai? ar aatro un neatliekamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Question: Ar kādu sabiedrisko transportu visērtāk tikt no centra (Rīgas) līdz 2. slimnīcai? No kurienes vajag? 46. neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now